BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 09.06.10 14:18
« Re: Nějaký mrtvo
kysky-wii mi nic neudelal,ba naopak..vcera jsme sevideli a vrhnul se na me jako kdyby rok nevidel pradnyho chlapa/teplometa >:D ;-) ..jinak jsem ted pasivnejsi,protoze se ucim na stanice a je hezky..takze se ucim venku na zahrade ;-)
vampi-cetl jsem Tvou novinku..co Ti na to mam napsat? >:D na tohle jsem prisel pred rokem u 320cd e46 ;-) -
Vampix(Diesel Power) 09.06.10 14:02
« Re: Nějaký mrtvo
Kysky: Ty voe tak to máš parádu, tak se z toho brzo dostaň :yes: Jinak já jsem tak nějak v posledních dnech pasivnější a dneska tady chodím se svěšenou hlavou, protože jsem po dlouhé době jezdil s B E N Z Í N E M viz novinka. Začínám závidět ;-\ -
David Silver 09.06.10 13:20
« Nějaký mrtvo
Zdravím Vás!
Cože je tu tak mrtvo? Koukám přes dva dny ani slovo. Wii, co jsi udělal Ypsimu a dalším kvůli ledvinkám že ti sem nepíšou? >:D ;-)
Jak se všichni máte? Já sem zase marod. Začlo ejt teplo tak hezky celej den v tričku, pak vylezu z autobusu a studenej vítr. Takže bylo jasno :-(

Ypsi: ahá taktojo :-) děláš si nějaký jednotlivý státnice dobrovolný nebo už končíšvrjšku takže povinný státtnice? No, to víš v Anglii rozhodně nejsou takoví teplometi jako tady ;-) >:D