BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 09.06.10 19:28
« Re: Nějaký mrtvo
xganga: >:D já nejsem flákač, klidně si na to volno počkám ;-) Intr mě už naučil že když mi je trochu špatně tak do školy stejně musím.Jsem an maturitním oboru, ale k čemu mi to je když už budu mít státní maturitu kde je povino maturovat z cizího jazyku (dnes si můžeš vybrat cizí jazyk/matika, to bych šel rozhodně do matiky!), který není možný abych udělal -
Ondřej Šámal 09.06.10 19:21
Ale ty snad seš na maturitním oboru, ne? Hele, teďka se ti to mluví, já se taky těšil, že vypadnu ze školy, jenže práce je úplně něco jinýho, máš to od rána do večera, 5 krát týdně, volno máš jen o víkendu nebo o dovolený, když tu bude špatně, tak nemůžeš jen tak zůstat doma, žádný 2 měsíce prázdnin v létě. Jediný pozitivum na tom jsou ty peníze, já jsem zjistil, že jsem na práci ještě mladej, zlatý studentský léta. Na vejšce se učíš jen o zkouškovym, většinu času někde prokalíš, když nechceš, nemusíš chodit do školy, prostě zlatý léta >:-[] :yes: -
David Silver 09.06.10 17:46
Ypsi: takže další rok by jsi byl magistr? Já si taky státní maturity nezávidím. To se ti jednoduše řekne uč se a dáš to, já na jazyky kor anglinu nemám vůbec hlavu, pamatuju si to do druhýho dne na prověrku ale za 3dny se mě zeptq´š na větu zkombinovanou z něch věcí na který se psalo a nic nevím -
ypsilon 09.06.10 17:15
kysky-bakalar je stupen vysokoskolskeho vzdelani(3.roky humanitniho oboru,takze zamereni mas,jde o to jakou skolu studujes) a na nej navazuje magistr ;-) njn,statni "matuřity" Vam juniorum nezavidim ;-\ ;-) jazyky jsou v dnesni dobe hodne dulezity,tak se uc a das to..nebo zavolej wiickovi,on Ti urcite za naky protisluzby s tou "ajinou" pomuze ;-) >:-[] >:D
wl-ty taky nahrajes cloveku na smec a pak zasmecujes sam ;-\ ty jsi fakt solista >:D ;-) -
David Silver 09.06.10 15:54
Ypsi: co je to vůbec bakalář? Nikdy sem nevěděl Cotoje a nikdo mi to nedokázal vysvětlit takže si nějakej rok myslím že to je člověk jenom tak po vejšce bez zaměření, je to tak?
Tak to budu držet palce! Pokud budu mít na to sílu zrovna den po mých narozkách >:D Tak to se učíš fakt hodně! Jsem včera viděl reklamu na novou maturitu kde říkali že maturita z jazyků bude počíná a těžší jak dnes aby odmaturovaní se lépe pohybovali v zahraničí. Takže sem usoudil že jsem totálně v pítchi! K čemu mi to bude mít projitý 4roky, odmaturováno ze všeho možnýho úspěšně, když jazyk niikdy neudělám? ;-\ :-(
Vampi: no ono asi jako každej benzín no, akorát s tím největším problémem, bylo to BMW, myslím že kdyby to byl třeba meďák tak tě tolik neokouzlí, hlavně proto, že BMW svojí prací MB drtí . Tak to je hoodně lehká! To věřím, Že musí jet! A spotřeba asi bude tak nějak jak říkáš, tenhle motor nebude nějakej žrout...
Vampi: >:D -
ypsilon 09.06.10 15:25
vampi-vsak ty se dockas ;-) :yes:
kysky-no ukoncuju bakalare,takze povinny 8-s ..jdu na to 16. a ucim se kazdej den od rana do sesti do vecera a nez jdu spat,tak si to snazim jesteb prolitnout..zatim jsem se takhle "hard corove" na nic neucil,tak uvidime..no to ne,tam jsou suchy >:D
wl-no,naky to "uvitanicko" probehlo,ale o tom se tady muzem bavit az po desate hodine 8-s ;-) >:D -
Vampix(Diesel Power) 09.06.10 14:51
no já taky trošku koukal ale když táhneš trojku někde od 1500 do +-6500 otáček, auto se snaží jet a fakt mně to dneska bavilo. Jasně že síla 177 koní to nebyla, ale projev a vlastnosti jsou úplně jinde. A i když je to nejslabší motorizace, tak je to pořád dvoulitr. Jednička s ním ale váží pouhých 1330 kg, takže je to podle mně klidně dobrý základ. A věřím, že spotřeba se bude pohybovat kolem 6-7 litry/100km.
P.S: dneska jsem poznal, co to je když motor reaguje na pohyb plynovým pedálem okamžitě :yes: :-(