BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.06.10  23:47

« Re: pro zájemce

Ypsi, ty voe, dyť ty to tady všechno vykecáš sám >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  23:42

wl-no vidis to a tu bych zapomnel,taky dobra..ale rs6 a rs4 bych bral jako prakticke sportovni nacini,kdyz kupe tak zadokola,takze m3 ;-) ale wii o rs5 taky psal..

a doprd.. >:D ;-)

xXx-chudak wii,takhle s nim manipulovat a vyhrozovat mu,ted se bude bat koupit neco jinyho nez bmw,ze se nestydis ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 14.06.10  23:40

WL: No já bych ti to řekl, ale na tebe by zase přišly chutě a já muusím už jit spát jak řekla maminka 8-s

RS5 bych mu schválil i já možná s přimhouřením oka, za nějakého kapříka v obálce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.06.10  23:31

Vampix
    Teplomet-nekuřák??? :-O Kam ten svět spěje??? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.06.10  23:25

ypsi
    Proč ne rovnou RS5!? ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.06.10  23:23

Vampi: Nic není nemožnéééé, Toyóóóta >:D >:D myslim, že Wii, má jen jedinou možnost, a to BMW, jinak skončí na hate listu úplně u každýho >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  23:22

vampi-skoda a ja se tak tesil >:-[] >:D ;-) ..to ja taky i kdyz tusim a to predesilam,ze wii jeste nevi,co chce >:D

xXx-myslis,top top voll grun fabia rs combi >:-[] >:D ..ja myslim,ze to spis superb kombi 4x4,wii si potrpi na pohodli >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.06.10  23:18

ypsi: Nekouřím :no: >:D
    Jinak sem teda čekal, že si SI nechá když pořád snil o sběratelské hodnotě a vším možným a koupí k tomu něco na tu zimu, teď sem teda zvědav jaký kompromis a nebo čím představí.

xganga: Už to nepij >:D Kdyby Wii naběhl s Fobii RS tak je na hate-list dířv než si stačí otřít slzu.... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.06.10  22:53

Já to vidim tak, že nakonec skončí u Fabie, už jí jednou měl a určitě na ní má hezký vzpomínky. No a za těch 600 tisíc, co dostane za BMW, si klidně může koupit RS v kombíku a fully loaded >:-[] >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  22:48

vampi-ok,budu Te ocekavat s otebrenou narucis ;-) ..kouris?abych vedel,jestli mam byt pripravenej :-! >:D ;-) ..jinak TT Rs se mi v oranzove libi a ten zvuk je super..ale je pravdou,te bych si tuhle "baby R8" za ty prachy nekoupil,kdyz uz audi,tak rs6 a rs4..

thomasino-hele uvazoval,ale myslim nebo i wiim,ze m3 nebude..i kdyz u wiiho se to meni ze dne na den,ale je teda pravdou,ze minule uz znel rozhodnute :-) kazdopadne tady nechci do eteru neco ventilovat,aby mi pak wii nevyhuboval 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.06.10  22:38

Tak TT RS snad ne, jednou mi přítelkyně řekla že to vypadá jak Fabka na kterou sedl slon a od té doby se tomu autu směju >:D

Ypsi: No kdybych tam někdy jel tak bych hodil echo všem pražanům i pocestným to se neboj ;) uvažoval sem co v létě, velké plány nemám tak uvidím :-) Jinak že jsi zadanej, to pro žádnýho správnýho teplometa nikdy není problém a každej ho v sobě kousek máme, to chce jen načnout a on už se pak projeví třeba více( jako u Wii jaye) nebo méně jako u jiných slabších teplometů, jen mně zrovna žáden takový na ma.cz nenapadá >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.06.10  22:38

« Re: pro zájemce :-)

A jsem aspoň blízko s tou M3?? Mě před časem psal, že o tom vážně uvažuje..
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  22:30

vampi-njn,to vis cas utika a s nim se meni i teplometi a wii je ten nejvetsi a neznamnejsi >:D ;-) ..hele jestli dorazis do phy,tak mi hod echo,ale predesilam,ze se mnou nic nebude..jsem zadanej a doby hojny promiskuity ma uz za sebou ;-) >:D

thomasino-hele myslim,ze nam to vi neprozradi,bo to sam jeste newii ;-) ..pral bych Ti videt vsechny jeho premyslive sz plne ruznych variant 8-s myslim,ze by to predcilo i umeni diplomacie od kissingera,ktere ma 900stran 8-s >:D

edit:no nazdar kubikulo :-) rad Te zase vidim/ctu ;-) ..jj,to znam..ted ve stredu mam statnice a pak jupi prazdniny..pracuju jen o vikendech,takze pohoda..nedame po 16. nakej sraz? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 14.06.10  22:29

Ypsi: Zdárek ;-)
    Ale tak určitě to znáš - hromada učení a momentálně teď ještě vtší hromada práce, aby jsem se mohl celej červenec a část srpna válet ;-) Slečna mě zatím neovládla >:D

Takže Wii jde rovnou do RS6, nebo TT RS? Nebo E90 M3 >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.06.10  22:25

Thomasino: jo takova M3 Cabrio v žůžové, přímo Wii style... >:-[] >:D gumovýho ...... pověsit na zrcátko místo stromečku a může do ulic...

>:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.06.10  22:23

Doufám že to bude minimálně 330i, ale spíše M3 ;-)
    Jinak s ním nekamarádím..
    RS4 není špatné, ale není to ideální auto na okruh. Spíše na celoroční ježdění :-) Třeba nám to WII prozradí..
    WII - nechceš moje GTI? ;-) Dneska bylo na tachecu 11.111 km >:-[] To je akorát dobře zajeté po 7 měsících :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.06.10  22:15

ypsi: Jo jo, tam sem objevil co je wii zač a od te doby sem byl pořádně IN, ale kdyby si koupil AU(t)DI, kde on jako odpůrce nafty má 2/3 nafty už nej v názvu, tak i přes RS4 by mně jeho teplometství neoslovovalo tolik. To si budu muset najít asi jinou záminku pro výlet do P-hy místo jeho teplé, svalnaté i když vylítané golfové jamky :'-( >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  22:12

tak tissot uz se s nama nebavi,po druhe to na nej zkousim a nic..asi ho ta jeho slecna totalne ovladla a teplometum uz nedava sanci ;-\ 8-s >:D

vampi-ale nekecej,vzdyt ty jsi byl jednu dobu nejvic WII IN >:-[] >:D ..jesteze FB nemam,diky tomu aspon nevim,ze se kamaradim s "dizko stjujem" 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.06.10  22:07

ypsilon: Ne že bych nějak Wiička sledoval, ale dneska sem zabrouzdal do tajů jeho FB a podle některých fotek, by se chlapec měl rozhodnout, protože jestli se mu dostane peněz z Síčka tak je propije a protančí >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  22:03

panove myslim a vim,ze ani wii jeste mic newii >:D ;-)

nazdar tissote ty kluku jeden!! :-) ..jak se vede?..jsem Te nevidel a necetl ani nepamatuju..co s tebou bylo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…