BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 14.06.10 23:42
« Re: pro zájemce
wl-no vidis to a tu bych zapomnel,taky dobra..ale rs6 a rs4 bych bral jako prakticke sportovni nacini,kdyz kupe tak zadokola,takze m3 ;-) ale wii o rs5 taky psal..
a doprd.. >:D ;-)
xXx-chudak wii,takhle s nim manipulovat a vyhrozovat mu,ted se bude bat koupit neco jinyho nez bmw,ze se nestydis ;-\ >:D -
Vampix(Diesel Power) 14.06.10 23:18
ypsi: Nekouřím :no: >:D
Jinak sem teda čekal, že si SI nechá když pořád snil o sběratelské hodnotě a vším možným a koupí k tomu něco na tu zimu, teď sem teda zvědav jaký kompromis a nebo čím představí.
xganga: Už to nepij >:D Kdyby Wii naběhl s Fobii RS tak je na hate-list dířv než si stačí otřít slzu.... 8-s -
ypsilon 14.06.10 22:48
« Re: pro zájemce
vampi-ok,budu Te ocekavat s otebrenou narucis ;-) ..kouris?abych vedel,jestli mam byt pripravenej :-! >:D ;-) ..jinak TT Rs se mi v oranzove libi a ten zvuk je super..ale je pravdou,te bych si tuhle "baby R8" za ty prachy nekoupil,kdyz uz audi,tak rs6 a rs4..
thomasino-hele uvazoval,ale myslim nebo i wiim,ze m3 nebude..i kdyz u wiiho se to meni ze dne na den,ale je teda pravdou,ze minule uz znel rozhodnute :-) kazdopadne tady nechci do eteru neco ventilovat,aby mi pak wii nevyhuboval 8-s ;-) -
Vampix(Diesel Power) 14.06.10 22:38
« Re: pro zájemce
Tak TT RS snad ne, jednou mi přítelkyně řekla že to vypadá jak Fabka na kterou sedl slon a od té doby se tomu autu směju >:D
Ypsi: No kdybych tam někdy jel tak bych hodil echo všem pražanům i pocestným to se neboj ;) uvažoval sem co v létě, velké plány nemám tak uvidím :-) Jinak že jsi zadanej, to pro žádnýho správnýho teplometa nikdy není problém a každej ho v sobě kousek máme, to chce jen načnout a on už se pak projeví třeba více( jako u Wii jaye) nebo méně jako u jiných slabších teplometů, jen mně zrovna žáden takový na ma.cz nenapadá >:-[] >:D -
ypsilon 14.06.10 22:30
« Re: pro zájemce :-)
vampi-njn,to vis cas utika a s nim se meni i teplometi a wii je ten nejvetsi a neznamnejsi >:D ;-) ..hele jestli dorazis do phy,tak mi hod echo,ale predesilam,ze se mnou nic nebude..jsem zadanej a doby hojny promiskuity ma uz za sebou ;-) >:D
thomasino-hele myslim,ze nam to vi neprozradi,bo to sam jeste newii ;-) ..pral bych Ti videt vsechny jeho premyslive sz plne ruznych variant 8-s myslim,ze by to predcilo i umeni diplomacie od kissingera,ktere ma 900stran 8-s >:D
edit:no nazdar kubikulo :-) rad Te zase vidim/ctu ;-) ..jj,to znam..ted ve stredu mam statnice a pak jupi prazdniny..pracuju jen o vikendech,takze pohoda..nedame po 16. nakej sraz? :-! -
Thomasino 14.06.10 22:23
« Re: pro zájemce :-)
Doufám že to bude minimálně 330i, ale spíše M3 ;-)
Jinak s ním nekamarádím..
RS4 není špatné, ale není to ideální auto na okruh. Spíše na celoroční ježdění :-) Třeba nám to WII prozradí..
WII - nechceš moje GTI? ;-) Dneska bylo na tachecu 11.111 km >:-[] To je akorát dobře zajeté po 7 měsících :-! -
Vampix(Diesel Power) 14.06.10 22:15
« Re: pro zájemce :-)
ypsi: Jo jo, tam sem objevil co je wii zač a od te doby sem byl pořádně IN, ale kdyby si koupil AU(t)DI, kde on jako odpůrce nafty má 2/3 nafty už nej v názvu, tak i přes RS4 by mně jeho teplometství neoslovovalo tolik. To si budu muset najít asi jinou záminku pro výlet do P-hy místo jeho teplé, svalnaté i když vylítané golfové jamky :'-( >:-[] >:-[] -
ypsilon 14.06.10 22:12
« Re: pro zájemce :-)
tak tissot uz se s nama nebavi,po druhe to na nej zkousim a nic..asi ho ta jeho slecna totalne ovladla a teplometum uz nedava sanci ;-\ 8-s >:D
vampi-ale nekecej,vzdyt ty jsi byl jednu dobu nejvic WII IN >:-[] >:D ..jesteze FB nemam,diky tomu aspon nevim,ze se kamaradim s "dizko stjujem" 8-s >:D