BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.06.10  19:17

« Re: pro zájemce

wii-gratuluji lumpiku ;-) :yes: ..tak nekdo znova zacina a nekdo zase snad zitra ukonci bc 8-s ;-)

hele tak sem Ti teda tu karu nasel,je to teda ta prekonovana ctyrkola,co trha asfalt,pro tebe jak stavena a muzes si jich koupit,kdyby si jednu nahodu znicil na okruhu [odkaz] ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.06.10  19:13

uZNAJI, ALE MOCTOHO NEBUDE, JELIKOŽ JSEM TOHO MOC NEUDĚLAL >:D >:D Sakra Caps Lock.. prepisovat to nebudu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  19:09

Jo tak ty to máš full service od začátku jo? A to děláš stejnou školu a nic ti neuznají? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.06.10  18:00

No tak já opakuju komplet >:D A základní lék je chodit do školy a netahat s sebou laptop >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  17:59

Wii: A jaky máš lék, k lepšímu přístupu ke studiu? >:D Já mám teda v plánu zůstat na stejné škole protože už mám nějaké zkoušky, ale neumím si představit, že se dokopu k lepším studijním výsledkům, když budu mít ještě více času s méně předměty >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.06.10  17:49

Vampi, ten rocnik znova ceka i mě >:D Právě díky celému přístupu ke studiu ;-) A díky za gratulaci

Jinak já na té ceně tak nevidim problém, nedávno jsem sem hodil 320si za 685 tak proč ne ;-)

Kysky, díky za gratulaci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.06.10  17:09

Vampi: to by tam bylo kur.va vedro! >:D >:D

Wii: ty jsi dělal nějaké přijímačky? Mateřská škola nebo vysoká? Na střední bych už nechodil když vidím jak to vypadá s učením u nás >:D >:D >:D ;-) Taky gratuluji :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  17:01

Wii: A kde probíhá casting do nové vily Vyvolených >:-[] >:-[]A bude tam i Vlado?

P.S. gratuluji k přijímačkám, mně čeká asi první ročník znova s mým přístupem ke zkouškám >:D :no: >:D

Edit: P.S.2: Cena si myslím, že je na našem trhu adekvátní. To že se dá dneska něco sehnat výrazně levnějši když můžeš a máš oči otevřené to je známý fakt, ale tohle ještě všichni neví ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.06.10  17:00

>:D Vyvolení... >:D J8 měl radši Big bradra >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.06.10  16:58

Peta:
    Dekuju za gratulaci, novým se tu pochlubím jak na nej napisu recenzi, do te doby to bude vedet jen pár vyvolených >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 15.06.10  16:53

hodně štestí při prodeji, auto je to krásné...pak se nám pochlub něčím novým :-)

PS: Gratulace k prijmackam.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.06.10  16:50

Co-Pilote, stále se rozhoduju a přemýšlm o malé soukromé helikoptéře, protože to bych vás na maximálce snad dal všechny >:D >:D

PS: Přijimacky uspesne a s rezervou dokonceny ;-) :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 15.06.10  14:59

Ahoj Wii, rozhodnuto bys měl mít právě ještě před tím, než bude prodáno... Pak budeš mít najednou peněz plnou igelitku, nebudeš honem vědět za jaké auto je utratit a koupíš si nakonec místo auta třeba loď. >:-[]

Těžko říct, jestli tady s tebou pak jako se členem MLCZ (Moje.loď.cz) budeme chtít dál kamarádit. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.06.10  14:43

Pánové pánové >:D Snad by jste mě neukamenovali >:D >:D Ale je to jak píše Ypsi, mám více variant a rozhodnu se až bude prodáno, ale to bude brzy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.10  00:26

ypsi
    Minulá RS4 je opravdu skvělé auto (ve své době naprosto vyrovnaný soupeř M3 s odlišným charakterem), ale RS5 je už logicky zase dál (po všech stránkách)...
    SMG znám prakticky jen z minulé a předminulé generace M3 a to rozhodně ještě nebylo něco, co by mě odradilo od kvalitního manuálu v "běžné" M3...
    Že má už i současná M3 k dispozici (za přípl.) dvouspojku (místo SMG) asi hovoří za vše, sekvence a dvouspojka je (dle mě) tak trochu "nebe a dudy", což platí i "uvnitř" Audi, kde mi např. u R8, její R-tronic docela vadil a dokud nebude S-tronic (DSG) i tam, vzal bych raději manuál...
    Dvouspojku už přece používá nejen GT-R, ale i Ferrari a dokonce i nový McLaren, může být lepší důkaz o určité "technické dokonalosti" tohoto technického řešení...? ;-)

P.S. máš pravdu, jsem trochu takový "DSGfil".
    Od doby co jsem ji porvé zkusil v GTI5 (tam je už od 2004!) a o něco později i v G5 R32, jsem z ní byl opravdu nadšený a věštil tomuto systému velkou budoucnost, a to i přes skepsi mnoha "odborníků" nejen tu, na auto.cz.
    Čas zatím dává za pravdu rozhodně spíš mně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.06.10  00:10

wl-dobre,sice pisu prakticke,ale jo.. tak sportovnejsi ;-) ..kazdopadne to ze se rs4 nedela,neznamena,ze se neda koupit ze jo :-) ..jj,proti gustu zadny dYsputat ;-) ..ale ten motor bude super,za atmosferu ma u me audi velke plus ;-) ..me se libi Tva obliba dsg,ty jsi normalni "dsgfil" >:D ;-) ..mas prime srovnani s smg?..ja bohuzel ne,ale smg na me diky meziplynum,rychlosti a siroke moznosti nastaveni udelalo dojem..ale stejne jsi jeste rad "zakvedlam" :-)

edit:

xXx-pry se uci na prijmacky a nechce asi ztracet cas..co ja tady vlastne delam,kdyz mam ve st statnice? 8-s >:D ..ze bych se tady odreagovaval ;-)

vampi-jo to vwii jenom wii >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  00:05

ypsilon: Ty vwoe, v polsední zprávě to píšeš tak nějak divně vwii a nevvwii, ne že bych měl něco proti VW, ale po jeho SI, snad wii, nic takoveho nevymsli. Teda Golf R by k němu sedl, ale nevím no:-)

Přidávám se k xgangovi asi, BMW nebo nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.06.10  00:04

Y: Každopádně by se tady měl ten pacholek objevit a řádně s námi prokonzultovat své budoucí auto, páč to neni jen jeho volba >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.06.10  23:59

ypsi
    Pokud psal i o RS5, tak na tu "brigádu" na ostrovy jedu hned taky. RS6 je sice úžasný uberwagen, ale přímo jako "sportovní náčiní" bych to neviděl, na to je docela těžká a relativně nedotáčivá... A RS4..., ta "stará" už se nějakou tu dobu nedělá a nová ještě není, takže RS5 je jasná volba s parádní atmosférou + opravdu sportovní 7DSG a quattro dovedené k dokonalosti! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  23:55

xXx-ty voe xgango,vzdyt jsem tady napsal jen,ze taky psal o rs5,ale zaroven,ze jeho varianty vydaji za 900strankovou knihu >:D ;-) ..vzdyt vwii,jeste nevwii ;-) >:D

edit: vampi-tak kdyby priplul naky ten kaprik na ucet,tak bych mu schvalil i dacii duster :yes: >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…