BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 17:59
« Re: pro zájemce
Wii: A jaky máš lék, k lepšímu přístupu ke studiu? >:D Já mám teda v plánu zůstat na stejné škole protože už mám nějaké zkoušky, ale neumím si představit, že se dokopu k lepším studijním výsledkům, když budu mít ještě více času s méně předměty >:D -
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 17:01
Wii: A kde probíhá casting do nové vily Vyvolených >:-[] >:-[]A bude tam i Vlado?
P.S. gratuluji k přijímačkám, mně čeká asi první ročník znova s mým přístupem ke zkouškám >:D :no: >:D
Edit: P.S.2: Cena si myslím, že je na našem trhu adekvátní. To že se dá dneska něco sehnat výrazně levnějši když můžeš a máš oči otevřené to je známý fakt, ale tohle ještě všichni neví ;-) -
Co-pilot 15.06.10 14:59
Ahoj Wii, rozhodnuto bys měl mít právě ještě před tím, než bude prodáno... Pak budeš mít najednou peněz plnou igelitku, nebudeš honem vědět za jaké auto je utratit a koupíš si nakonec místo auta třeba loď. >:-[]
Těžko říct, jestli tady s tebou pak jako se členem MLCZ (Moje.loď.cz) budeme chtít dál kamarádit. >:D -
white label 15.06.10 00:26
ypsi
Minulá RS4 je opravdu skvělé auto (ve své době naprosto vyrovnaný soupeř M3 s odlišným charakterem), ale RS5 je už logicky zase dál (po všech stránkách)...
SMG znám prakticky jen z minulé a předminulé generace M3 a to rozhodně ještě nebylo něco, co by mě odradilo od kvalitního manuálu v "běžné" M3...
Že má už i současná M3 k dispozici (za přípl.) dvouspojku (místo SMG) asi hovoří za vše, sekvence a dvouspojka je (dle mě) tak trochu "nebe a dudy", což platí i "uvnitř" Audi, kde mi např. u R8, její R-tronic docela vadil a dokud nebude S-tronic (DSG) i tam, vzal bych raději manuál...
Dvouspojku už přece používá nejen GT-R, ale i Ferrari a dokonce i nový McLaren, může být lepší důkaz o určité "technické dokonalosti" tohoto technického řešení...? ;-)
P.S. máš pravdu, jsem trochu takový "DSGfil".
Od doby co jsem ji porvé zkusil v GTI5 (tam je už od 2004!) a o něco později i v G5 R32, jsem z ní byl opravdu nadšený a věštil tomuto systému velkou budoucnost, a to i přes skepsi mnoha "odborníků" nejen tu, na auto.cz.
Čas zatím dává za pravdu rozhodně spíš mně... ;-) -
ypsilon 15.06.10 00:10
wl-dobre,sice pisu prakticke,ale jo.. tak sportovnejsi ;-) ..kazdopadne to ze se rs4 nedela,neznamena,ze se neda koupit ze jo :-) ..jj,proti gustu zadny dYsputat ;-) ..ale ten motor bude super,za atmosferu ma u me audi velke plus ;-) ..me se libi Tva obliba dsg,ty jsi normalni "dsgfil" >:D ;-) ..mas prime srovnani s smg?..ja bohuzel ne,ale smg na me diky meziplynum,rychlosti a siroke moznosti nastaveni udelalo dojem..ale stejne jsi jeste rad "zakvedlam" :-)
edit:
xXx-pry se uci na prijmacky a nechce asi ztracet cas..co ja tady vlastne delam,kdyz mam ve st statnice? 8-s >:D ..ze bych se tady odreagovaval ;-)
vampi-jo to vwii jenom wii >:D -
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 00:05
ypsilon: Ty vwoe, v polsední zprávě to píšeš tak nějak divně vwii a nevvwii, ne že bych měl něco proti VW, ale po jeho SI, snad wii, nic takoveho nevymsli. Teda Golf R by k němu sedl, ale nevím no:-)
Přidávám se k xgangovi asi, BMW nebo nic >:D -
white label 14.06.10 23:59
ypsi
Pokud psal i o RS5, tak na tu "brigádu" na ostrovy jedu hned taky. RS6 je sice úžasný uberwagen, ale přímo jako "sportovní náčiní" bych to neviděl, na to je docela těžká a relativně nedotáčivá... A RS4..., ta "stará" už se nějakou tu dobu nedělá a nová ještě není, takže RS5 je jasná volba s parádní atmosférou + opravdu sportovní 7DSG a quattro dovedené k dokonalosti! ;-) -
ypsilon 14.06.10 23:55
xXx-ty voe xgango,vzdyt jsem tady napsal jen,ze taky psal o rs5,ale zaroven,ze jeho varianty vydaji za 900strankovou knihu >:D ;-) ..vzdyt vwii,jeste nevwii ;-) >:D
edit: vampi-tak kdyby priplul naky ten kaprik na ucet,tak bych mu schvalil i dacii duster :yes: >:D

hele tak sem Ti teda tu karu nasel,je to teda ta prekonovana ctyrkola,co trha asfalt,pro tebe jak stavena a muzes si jich koupit,kdyby si jednu nahodu znicil na okruhu [odkaz] ;-) :yes: