BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.06.10  08:52

« Re: pro zájemce

ypsi ja viem preco si ho predal na 330i v m packete na m kolach zbalis viac zenskych dokonca aj muzskych >:D :*)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.06.10  22:56

thomasino-to ja nevim,byl jsem nezkuseny jelito,byla to ma druha kara a v ty dobe jsem se o okruhy vubec nezajimal,v 19-20ti jsem ho mel spis na baleni holek,proste jelito :-( :no:

kupovalo se v breznu a pocitalo se s tim,ze se po lete proda a koupe sl500(v te dobe druheho kabria v rodine) to potvrdila..nedokazal jsem si taky predstavit jeho provoz v zime,ted uz bych si to dokazal predstavit a za cenu mhd ;-) ..kdyz nic jineho,tak jsem na nem vydelal 50tis. ..do ted nad nim uvazuju, facelift se da koupit okolo 250tis.,ale to bych musel prodat rapida a do toho se mi nechce..
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  22:43

tak nadržený wii se svým údem :*) tj horší než omylem přisednou šaltpáku v tranzitu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.06.10  22:43

YPSI, sak.ra, chtěl jsem se tě na něco zeptat. Nevíš na co? Joo, už vím.. Proč jsi to MG vlastně prodával?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.06.10  22:36

hodnej vampi >:-[] >:D ;-) ..tak a ted uz vim,cim vam tady pohrozit,abyste me poslouchali >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  22:28

sakra no dobře, tak já bych teda radši Yetiho než DD
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.06.10  22:18

vampi-tak na tom se neshodnem chlape ;-\ jestli nezmenis nazor,tak na tebe poslu wiiho a ver,ze po tom sexualnim pust ve VB je hodne divokej 8-s >:-[] >:D ;-)

panove vaha okolo tuny+160+samosvor=skvela zabava :yes: a pro me se to rovna mg tf160,kterou jsem mel a byla to raketova motokara..vlastne ani nevim proc jsem ho prodal ;-\ ..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.06.10  21:59

odpuštěno ;-) >:D >:D
    Někde se s ní svez, stojí to za to :-) Naprosto chápu ty nadšence, že jak si ji jednou koupí, už mění jen za novější ;-)
    Bohužel do předchozí generace jsem se nevešel, hlava narážela na strop :-( Do té poslední se už vejdu i se svými 190cm, ikdyž seřízení sedadla nebylo pro mě úplně OK ;-\ Ale nahradil bych nějakými skořepinami a vyřešeno >:-[] Hlavně je to hravá zadokolka.. Jen škoda, že ji už dávno nedělají taky jako kupé s pevnějším skeletem pro nás, co nemáme rádi vítr ve vlasech..
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  21:46

ypsi: Nevím, designem mně Yeti vysloveně se.re >:D takže bych asi vážně 2 DD místo jednoho yetiho.... Jinak čínská X5 to nazvat podle profilu podle mně klidně můžu co se designu týče, osobní zkušenost naštěstí nemám, s mými 90 kg :*) bych asi udělal z SUV sporťák, dle tvých zážitků
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 15.06.10  21:26

Hmm, tak to sem vážně netušil....Promiň MX5, promiň Thomasino ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.06.10  21:17

Ty asi moc nečteš >:D Nedávný AutoCar a MX5 na okruhu spolu s Fo RS a Insignií OPC, která byla nejslebší.. Nebo nedávná reportáž o Miata Cupu s MX5 lehce upravenou na okruhy? Nezapomínej, že ikdyž má jen 160 koní, že váží jen 1100 kilo a vyšší výbava má podvozek Biltstein a samosvor ;-)
    Zábavy si s ní užiješ opravdu hodně!!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 15.06.10  21:11

okruhový pohár jezdí i Octavie >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.06.10  21:10

Náhodou, s MX-5 se úspěšně jezdí okruhovej pohár :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 15.06.10  21:07

tahle mazda na okruh?? CO by tam dělal? >:D >:D

....ale stylovka to je, paráádní :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.06.10  20:58

Ale možná bych se spokojil s víkendovým autem (plus občas okruh) třeba s tímto výrazně levnějším autíčkem, na provoz není drahé a dá se na něj sehnat spousty vylepšení, dokonce i kompresor či turbo, kdyby jsi chtěl jít do extrému ;-)
    Taky jsem ho měl ve výběru, jel jsem s ním, jenom jsem ho zatím zavrhl jako jediné auto :-)

[odkaz]

HELE - proč si tam kurnik nedáš práci a nenajdeš nějaký ne moc drahý a přitom fantastický Caterham nebo Lotus ELISE!!??
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.06.10  20:50

Nazdar WII - vzhledem k tomu jak jsi nerozhodný (znám to dobře), ti vyřeším tvůj hlavolam >:-[]
    Tady máš auto na každodenní ježdění a na zimu:
    [odkaz]
    A tady máš auto pro radost a na okruhu nám s tím taky natrhneš pr.del:
    [odkaz]

...jen ty jahody budeš muset na ostrovech možná sbírat o něco déle ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.06.10  20:41

vampi-pockej s DD,to byla nadsazka,za ty prachy je to dobry ;-) ..ale stejne bych sel radsi do yetiho,v tom se teda neshodnem kamarade >:D ;-)

ty nazyvas MM ceo cinskou x5?!ze se nestydis! >:-[] >:D >:D ..ja tuhle "cinskou suv hricku" videl na minule autoshow praha a nechapal jsem,bal jsem se do toho auta i nasednou,aby se pod mymi 80kily nezlomila 8-s >:D ..vyrobni cenu tohohle auta odhaduji na tisic euro >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  20:28

ypsilon. To bude záběr až budou lítat klobouky dámy a pánové >:D Ale mně to za ty prachy připadá v pohodě tohle auto :yes: Něco by to snad vydržet mohlo a dojet snad někam taky, ext design lepší než yeti.... čínskou X5 sem netahej, ta je nesrovnatelná 8-s >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.06.10  20:09

vampi-zbesily zaber vsemi ctyrmi koly >:D ;-) autocar zrovna pracuje na srovnavacce s murci sv,pry se totiz neda s nicim jinym srovnat i kdyz podotykaji,ze DD by bylo lepsi srovnat s nakym stejne rychlym mensim suv,ale zadne v sobe nekombinuje dravost supersportu a prakticnost suv..v uvahu pry pripada jen tenhle dravec [odkaz] 8-s >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.06.10  19:45

Ypsi: Jaký tahle kára používá systém pro trhání asfaltu? Předehřátí a frézování? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…