BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 15.06.10 22:56
« Re: pro zájemce
thomasino-to ja nevim,byl jsem nezkuseny jelito,byla to ma druha kara a v ty dobe jsem se o okruhy vubec nezajimal,v 19-20ti jsem ho mel spis na baleni holek,proste jelito :-( :no:
kupovalo se v breznu a pocitalo se s tim,ze se po lete proda a koupe sl500(v te dobe druheho kabria v rodine) to potvrdila..nedokazal jsem si taky predstavit jeho provoz v zime,ted uz bych si to dokazal predstavit a za cenu mhd ;-) ..kdyz nic jineho,tak jsem na nem vydelal 50tis. ..do ted nad nim uvazuju, facelift se da koupit okolo 250tis.,ale to bych musel prodat rapida a do toho se mi nechce.. -
ypsilon 15.06.10 22:18
vampi-tak na tom se neshodnem chlape ;-\ jestli nezmenis nazor,tak na tebe poslu wiiho a ver,ze po tom sexualnim pust ve VB je hodne divokej 8-s >:-[] >:D ;-)
panove vaha okolo tuny+160+samosvor=skvela zabava :yes: a pro me se to rovna mg tf160,kterou jsem mel a byla to raketova motokara..vlastne ani nevim proc jsem ho prodal ;-\ .. -
Thomasino 15.06.10 21:59
odpuštěno ;-) >:D >:D
Někde se s ní svez, stojí to za to :-) Naprosto chápu ty nadšence, že jak si ji jednou koupí, už mění jen za novější ;-)
Bohužel do předchozí generace jsem se nevešel, hlava narážela na strop :-( Do té poslední se už vejdu i se svými 190cm, ikdyž seřízení sedadla nebylo pro mě úplně OK ;-\ Ale nahradil bych nějakými skořepinami a vyřešeno >:-[] Hlavně je to hravá zadokolka.. Jen škoda, že ji už dávno nedělají taky jako kupé s pevnějším skeletem pro nás, co nemáme rádi vítr ve vlasech.. -
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 21:46
ypsi: Nevím, designem mně Yeti vysloveně se.re >:D takže bych asi vážně 2 DD místo jednoho yetiho.... Jinak čínská X5 to nazvat podle profilu podle mně klidně můžu co se designu týče, osobní zkušenost naštěstí nemám, s mými 90 kg :*) bych asi udělal z SUV sporťák, dle tvých zážitků -
Thomasino 15.06.10 21:17
Ty asi moc nečteš >:D Nedávný AutoCar a MX5 na okruhu spolu s Fo RS a Insignií OPC, která byla nejslebší.. Nebo nedávná reportáž o Miata Cupu s MX5 lehce upravenou na okruhy? Nezapomínej, že ikdyž má jen 160 koní, že váží jen 1100 kilo a vyšší výbava má podvozek Biltstein a samosvor ;-)
Zábavy si s ní užiješ opravdu hodně!! -
Thomasino 15.06.10 20:58
Ale možná bych se spokojil s víkendovým autem (plus občas okruh) třeba s tímto výrazně levnějším autíčkem, na provoz není drahé a dá se na něj sehnat spousty vylepšení, dokonce i kompresor či turbo, kdyby jsi chtěl jít do extrému ;-)
Taky jsem ho měl ve výběru, jel jsem s ním, jenom jsem ho zatím zavrhl jako jediné auto :-)
[odkaz]
HELE - proč si tam kurnik nedáš práci a nenajdeš nějaký ne moc drahý a přitom fantastický Caterham nebo Lotus ELISE!!??
-
Thomasino 15.06.10 20:50
Nazdar WII - vzhledem k tomu jak jsi nerozhodný (znám to dobře), ti vyřeším tvůj hlavolam >:-[]
Tady máš auto na každodenní ježdění a na zimu:
[odkaz]
A tady máš auto pro radost a na okruhu nám s tím taky natrhneš pr.del:
[odkaz]
...jen ty jahody budeš muset na ostrovech možná sbírat o něco déle ;-) >:D -
ypsilon 15.06.10 20:41
vampi-pockej s DD,to byla nadsazka,za ty prachy je to dobry ;-) ..ale stejne bych sel radsi do yetiho,v tom se teda neshodnem kamarade >:D ;-)
ty nazyvas MM ceo cinskou x5?!ze se nestydis! >:-[] >:D >:D ..ja tuhle "cinskou suv hricku" videl na minule autoshow praha a nechapal jsem,bal jsem se do toho auta i nasednou,aby se pod mymi 80kily nezlomila 8-s >:D ..vyrobni cenu tohohle auta odhaduji na tisic euro >:D -
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 20:28
ypsilon. To bude záběr až budou lítat klobouky dámy a pánové >:D Ale mně to za ty prachy připadá v pohodě tohle auto :yes: Něco by to snad vydržet mohlo a dojet snad někam taky, ext design lepší než yeti.... čínskou X5 sem netahej, ta je nesrovnatelná 8-s >:-[] >:D >:D -
ypsilon 15.06.10 20:09
vampi-zbesily zaber vsemi ctyrmi koly >:D ;-) autocar zrovna pracuje na srovnavacce s murci sv,pry se totiz neda s nicim jinym srovnat i kdyz podotykaji,ze DD by bylo lepsi srovnat s nakym stejne rychlym mensim suv,ale zadne v sobe nekombinuje dravost supersportu a prakticnost suv..v uvahu pry pripada jen tenhle dravec [odkaz] 8-s >:D ;-)