BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 16.06.10 16:22
« Dnes byla infarktová pecka!
Zdravím přátelé. Si jdu takhle o volný hodině po chodbě, v ruce bagetu viď, najednou z jedný třídy kolem které procházím vyjde učitelka a říká mi: ,,Tak Vítku, mám tu práci napůl opravenou, vypadá to že to bude dvojka. A teda dvojka i na vysvědčení." Já: ,,Jé, děkuju moc!" Ona:,,Ale já vím že minule jsi opisoval!" Ve mě úplně hrklo, hned sem si nevybavil kdy bych v tomhle předmětě opisoval, tak jsem odpověděl ,,Kdy minule?" učitelka: ,,Jak jsme psali ten test. Věděla jsem to, ale neprořekla jsem tě." Ještě teď jsem z toho vyplesklej, víc jak z Maserati GranTurisma S Automatic které jsem po škole potkal. :yes: :-) -
-
Thomasino 16.06.10 12:50
« Re: pro zájemce
Type R je právě i v zatáčkách skvělý (tam mě stahují hravě), na rovince mě s GTI nedožene, to jsme na tom stejně ikdyž jsou odlehčené a už v základu jsou tak o 150-200 kilo lehčí. Ale já mám zase Turbíčko >:-[] Právě že dílů je na to spousta..
CTR je v UK dost prodávané, tak jsem doufal, že ses s nějakým na okruhu potkal :-) -
Wiii 16.06.10 12:35
Type R je určitě skvělé auto ;-) Ale popravdě si nevybavuju že by nějaký jel po mém boku. Ale v přímce super auto a hlavně možnosti úprav jsou neskutečné, určitě dobrá volba ;-)
Jinak Stelviva se asi nezúčastnim tenhle rok, možná za rok ;-) Tak si to tam užijte a dejte vedet jestli to za to stojí :-) -
Thomasino 16.06.10 12:34
Zítra jedu na sever Itáli na dovolenou, k jezeru Lago Dii Garda, okolo spousta krásných silniček a jeden den si dám TOP GEAR trasu Davos-Livigno-Bormio-Stelvio >:D :-! Ikdyž je to 3 hodiny od toho jezera.. Snad se to stihne a taky doufám, že ne-pro-chči-je celých 6 dní... Každopádně v druhé půlce srpna plánujeme jen Stelvio na 3 dny ;-) -
Wiii 16.06.10 12:30
Thomasino, ja si ted nejsem jistej jestli vis, ze jsem uz v CR >:D >:D Jako Caterhama nechci určitě na tohle blbnutí, nemám rád vítr ve vlasech ;-) Ale Elise 111R je pecka >:-[] No a co se týče auta na půl, do toho bych snad nešel s nikym, obvzlašť u auta na blbnutí >:D >:D -
Thomasino 16.06.10 12:16
A proč si tam nepořídíš nějakého pěkného 3 roky starého Caterhama nebo Elise 111R na víkendy a na okruh? Škoda že nejsi kurnik z Moravy, kdybych našel blázna co by šel do takového auta na půl, byl by jsi ideální >:D
Hele jak si tam v UK stojí na okruhu předchozí upravený Civic Type R?? ;-) Dají se koupit celkem rozumně, tady na okruhu jsou občas vidět a jezdí fakt dobře. Je na to dost dílů typu tlumiče, pružiny, brzdy atd, atd...