BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.06.10  17:04

« Re: Dnes byla infarktová pecka!

>:D >:D Ronault: haha :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  17:00

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Mě zase napadlo proč tsmart hodnotí vzhled ženy jenom podle koz >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  16:53

Vy mluvíte o kozách a dle posledního příspěvku to vypadalo jinak... Mívala Mývala, teď už ho nemá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  16:51

PeT-a: mě se tam to měkký I nějak nelíbí ;-\ >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.06.10  16:49

Jasně Kysky, já to pochopil....jenom ta gramatika....Mývala, mívala >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  16:43

PeT-a: asi každá ženská si je meje ne? >:D Dneska už jsou v jiné poloze než určitě bývaly, tak jsem to myslel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.06.10  16:39

mývala? Jako že si je umývala?? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  16:32

Ona už je starší, ale jinak prsa mývala velký ;-) Jako ona asi ví že jsem zrovna se zapomněl naučit a že jsem věděl že si potřebuju opravit známku tak mi to nechala... Při hodině s ní je sranda ai :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  16:27

jaký měla kozy? Asi nic moc,protože ženská s takhle dobrou povahou je většinou škaredá co?
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  16:22

« Dnes byla infarktová pecka!

Zdravím přátelé. Si jdu takhle o volný hodině po chodbě, v ruce bagetu viď, najednou z jedný třídy kolem které procházím vyjde učitelka a říká mi: ,,Tak Vítku, mám tu práci napůl opravenou, vypadá to že to bude dvojka. A teda dvojka i na vysvědčení." Já: ,,Jé, děkuju moc!" Ona:,,Ale já vím že minule jsi opisoval!" Ve mě úplně hrklo, hned sem si nevybavil kdy bych v tomhle předmětě opisoval, tak jsem odpověděl ,,Kdy minule?" učitelka: ,,Jak jsme psali ten test. Věděla jsem to, ale neprořekla jsem tě." Ještě teď jsem z toho vyplesklej, víc jak z Maserati GranTurisma S Automatic které jsem po škole potkal. :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  12:53

« Re: pro zájemce

Hele, proč myslíš že není Z4 kupé pro okruh? Já to asi 2x (jedno Z4M a pak "si") na okruhu viděl a jezdilo mu to výborně!! Zatáčky super, zvuk super a rovinky taky dost dobrý... Ale na náklady to bude asi dražší, ikdyž 3,0si bude levnější než Z4M..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  12:50

Type R je právě i v zatáčkách skvělý (tam mě stahují hravě), na rovince mě s GTI nedožene, to jsme na tom stejně ikdyž jsou odlehčené a už v základu jsou tak o 150-200 kilo lehčí. Ale já mám zase Turbíčko >:-[] Právě že dílů je na to spousta..
    CTR je v UK dost prodávané, tak jsem doufal, že ses s nějakým na okruhu potkal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.06.10  12:35

Type R je určitě skvělé auto ;-) Ale popravdě si nevybavuju že by nějaký jel po mém boku. Ale v přímce super auto a hlavně možnosti úprav jsou neskutečné, určitě dobrá volba ;-)

Jinak Stelviva se asi nezúčastnim tenhle rok, možná za rok ;-) Tak si to tam užijte a dejte vedet jestli to za to stojí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  12:34

Zítra jedu na sever Itáli na dovolenou, k jezeru Lago Dii Garda, okolo spousta krásných silniček a jeden den si dám TOP GEAR trasu Davos-Livigno-Bormio-Stelvio >:D :-! Ikdyž je to 3 hodiny od toho jezera.. Snad se to stihne a taky doufám, že ne-pro-chči-je celých 6 dní... Každopádně v druhé půlce srpna plánujeme jen Stelvio na 3 dny ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  12:31

Ty už jsi zpátky?? Aha, to nevím.. Teda už vím >:D

Dobře, tak jak si tam v UK stál CTR? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  12:30

Myslím tady toho - pro příklad:
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.06.10  12:30

Thomasino, ja si ted nejsem jistej jestli vis, ze jsem uz v CR >:D >:D Jako Caterhama nechci určitě na tohle blbnutí, nemám rád vítr ve vlasech ;-) Ale Elise 111R je pecka >:-[] No a co se týče auta na půl, do toho bych snad nešel s nikym, obvzlašť u auta na blbnutí >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  12:16

A proč si tam nepořídíš nějakého pěkného 3 roky starého Caterhama nebo Elise 111R na víkendy a na okruh? Škoda že nejsi kurnik z Moravy, kdybych našel blázna co by šel do takového auta na půl, byl by jsi ideální >:D

Hele jak si tam v UK stojí na okruhu předchozí upravený Civic Type R?? ;-) Dají se koupit celkem rozumně, tady na okruhu jsou občas vidět a jezdí fakt dobře. Je na to dost dílů typu tlumiče, pružiny, brzdy atd, atd...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.06.10  10:42

Thomasino:
    A znova ti to zopakuju: Z4M neni okruhová sřela >:D >:D >:D A Z4M si nikdy nekoupim! :-! Ale diky za info >:D >:D

Ypsi:
    Budu o té DD přemýšlet >:D Mohl bych mít celou flotilu a jezdit v koloně jako státník >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  09:02

>:D Hlavně těch mužských ne? >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…