BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 16.06.10 21:23
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Ronault: ajo! to je vlastně pravda! vidíš, jak už je to dlouho vůbec si nepamatuju přesně :-( Tak to bylo v osmý třídě... :yes:
Sme dneska v psaní fšema deseti dostali A4 souvislého textu a měli jsme to opsat, všichni protestovali a já jsem si v klídku pustil písničky do sluchátek, a začal jsem psát do počítače, za nějakých 20 minut se přihlásím že už to mám hotoví, všichni čuměj jak puci! >:D >:D Tak jsem si vzpomněl jak jsme s ještě jedním bezva spolužákem na základce přepisovali všem učitelkám různý zápisky, články atd atd :-) Bylo to hold na základce skvělý!!! -
David Silver 16.06.10 21:15
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Ronault: >:D ale nic, myslím že všechno vím z deváté třídy základní školy z přírodopisu >:D ;-)
Kájuška: teďka končíš? no já bych se na střední už nechtěl vrátit... až jí skončím, na základku jo, tam byli skvělí lidé :-) Kde že je ten zlom? >:D -
David Silver 16.06.10 20:59
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Kájuška: >:D >:D Jsem slavil svátek! >:D >:D ;-) To bylo asi jediný potěšení ten den tyjo. Telefon mi udělal problémy, ve škole jsem totálně podělal angličtinu, a vůbec, chce to prázdniny! >:D ;-) Neřekl bych tomu že jsem zvlčel, spíš se puberta přetáhla tak nějak ke koncím, nebo to ani ne ale přes polovinu kde byl takový zlom ve vnímání ženské krásy :yes: >:-[] >:D -
David Silver 16.06.10 20:52
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
tsmart: no tak jasný no, to já taky se rád kouknu když nějaká jde proti mě, ale nesoudím podle toho holku. Asi bych s holkou už nezačal chodit jenom kvůli tomu že má kozy! >:D Když už s ní trávíš nějaký čas, je třeba aby v hlavě něco měla, pokud teda s ní nebudeš trávit čas a zároveň mít sluchátka s hudbou v uších >:D
xganga: Ono občas se naskytne takový úhel, že ani na to poprsí se člověk nekouká, ale musí koukat pod sukýnku třeba >:D ;-) Jsem si tak včera šel s kámošem po pěší zoně, povídáme a najednou sem si všiml před náma, sukýnka, nádherný nožky a krásnej zadeček, takže jsme museli přidat, sednout na lavičku a zhodnotit i předek >:D :yes:

Aha, tak topotom jo. No já si ted uvědomujuže ten první ročník taky utekl celkem rychle :-)