BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:24

« Re: Dnes byla infarktová pecka!

Kájuška: >:D >:D >:D tak v tomhle se už ztrácím! >:D mýval mýval mývala! >:D
    Aha, tak topotom jo. No já si ted uvědomujuže ten první ročník taky utekl celkem rychle :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:23

Ronault: ajo! to je vlastně pravda! vidíš, jak už je to dlouho vůbec si nepamatuju přesně :-( Tak to bylo v osmý třídě... :yes:
    Sme dneska v psaní fšema deseti dostali A4 souvislého textu a měli jsme to opsat, všichni protestovali a já jsem si v klídku pustil písničky do sluchátek, a začal jsem psát do počítače, za nějakých 20 minut se přihlásím že už to mám hotoví, všichni čuměj jak puci! >:D >:D Tak jsem si vzpomněl jak jsme s ještě jedním bezva spolužákem na základce přepisovali všem učitelkám různý zápisky, články atd atd :-) Bylo to hold na základce skvělý!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:21

když mýval se nerad mýval a já pak musela mývala mývat násilým a vymývala jsem tak mývalovy chlupy
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:20

Kajuška: Tak to jsi pak ale měla zaprášeného mývala, když jsi mývala nemývala. Na mývala musíš jemně a něžně, jinak vymyješ mývala... chce to dlouhoá léta dřiny a praxe >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:18

kysky ještě rok ale uteče to jako voda
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:17

já mývala nemývala protože jsem mývalovy vymývala chlupy
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:17

Kysky: Počkej, co si pamatuju, tak v devítce jsme probírali horniny a nerosty! Sice někdy je pevný jako žula, ale to nevyjasňuje nic o mývalech >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:15

Ronault: >:D ale nic, myslím že všechno vím z deváté třídy základní školy z přírodopisu >:D ;-)

Kájuška: teďka končíš? no já bych se na střední už nechtěl vrátit... až jí skončím, na základku jo, tam byli skvělí lidé :-) Kde že je ten zlom? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:12

ještě jo ale už dlouho nebudu a pak už prázdniny nebudou :-( a zvyklá asi nejsem >:D hned bych se vrátila na základku nebo na střední
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:11

Kysky: Co chceš vědět kde má Kajuška? Kde mívala mývala? >:-[] :*) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:10

Kájuška: Nene, já chci vědět kde, mě nic nějak nenapadá >:D ;-\ :-| :-( Nojo, ale ty jsi zvyklá >:D ;-) Jsi ještě na vejšce nebo už ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:06

ale nikde kysky :-) taková doba??? já mám prázdniny jednou za 4 měsíce >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:04

Kájuška: právě každý druhý měsíc-taková doba >:D Počkej, kde jinde by měl bejt zlom? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:01

jen jestli nebyl zlom někde jinde >:D a prázdniny máš každej druhej měsíc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  20:59

Kájuška: >:D >:D Jsem slavil svátek! >:D >:D ;-) To bylo asi jediný potěšení ten den tyjo. Telefon mi udělal problémy, ve škole jsem totálně podělal angličtinu, a vůbec, chce to prázdniny! >:D ;-) Neřekl bych tomu že jsem zvlčel, spíš se puberta přetáhla tak nějak ke koncím, nebo to ani ne ale přes polovinu kde byl takový zlom ve vnímání ženské krásy :yes: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  20:53

kysky ty jsi něják zvlčel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  20:52

tsmart: no tak jasný no, to já taky se rád kouknu když nějaká jde proti mě, ale nesoudím podle toho holku. Asi bych s holkou už nezačal chodit jenom kvůli tomu že má kozy! >:D Když už s ní trávíš nějaký čas, je třeba aby v hlavě něco měla, pokud teda s ní nebudeš trávit čas a zároveň mít sluchátka s hudbou v uších >:D

xganga: Ono občas se naskytne takový úhel, že ani na to poprsí se člověk nekouká, ale musí koukat pod sukýnku třeba >:D ;-) Jsem si tak včera šel s kámošem po pěší zoně, povídáme a najednou sem si všiml před náma, sukýnka, nádherný nožky a krásnej zadeček, takže jsme museli přidat, sednout na lavičku a zhodnotit i předek >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  20:46

>:D no jo já věděla že se tu zasměju >:D mívala mývala
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 16.06.10  19:48

Souhlasím s tsmartem, můj mozek funguje taky nějak podobně, vidim holku a první věc, na kterou se zaměřím, jsou prsa >:D Oči a zadek následují v zápětí >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  19:16

nehodnotím jen podle koz ;-) ale váhu to pro mě má. Všimnu si jich vždy a všude, mám na to nějakej zvláštní smysl :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…