BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 16.06.10 21:47
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Kájuška: no tojono, když mají třeba dvacetidioptriové brýle na blízko :-) Není dobré posmívat se starým lidem, jednou taky vbudem staří, ale já se musím smát když někde vydím pořádný popelníky, protože já se svým zrakem přes to nic nevidím >:D -
David Silver 16.06.10 21:41
Ronault: tojono, ajc je svi.ně a žiletky taky! >:D >:D >:D >:D >:D
Kájuška: >:D no jako já když jsem byl u ortopeda že mám koleno v kýblu tak on to psal ještě na tom megastarým psacím stroji a než napsal 5 řádků s celkovým počtem 40slov, tak jsem čekal půl hodiny >:D Sice otmu co napsal nerozumím protože je to většinou latinsky - nějakej patendix nebo co taky... >:D Ale jinak mi to připomíná většinu důchodců jak píšou na mobilu a počítači >:D -
David Silver 16.06.10 21:36
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Ronault: jako jo já taky začínal s málo prsty :-) Pak už mě po čase boleli jak lítali jen dva prsty a tak jsem přidával přidával až bylo jich 9 jako je správně a ted na začátku prváku jsem se pouze naučil správnou polohu prstů. Sice jsem musel trochu zkorigovat jaký písmeno píšu jakým prstem ale pořád good a pohoda :-) -
David Silver 16.06.10 21:31
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Ronault: já tady moc nekoukám jaký píšu i/y ale jinak diktáty jsou za jedna max za dva :-) :-) Ale ne, sekretářku nikomu dělat nebudu, v tomhle jsem hold byl už od dlouhé doby nadaný :-) Joo, to byly časy na základce. :*) NÁDHERA!!!!!!! Jinak učitelka říkala že ona to dopsala max dvě minuty přede mnou takže celkem dobrej výsledek >:D Učitelka má nějakých 280čistých úhozů za minutu já mám průměrně 200-220 :-)

Kájuška: >:D je fakt že někteří fakt simulujou, znám pár takových případů... Proto v MHD zásadně "invalidy" nepouštím, pouštím sednout jenom hezký holky :-! :-) Přece nebudu stát kvůli nějakýmu simulantovi co nemá o nic víc v pr.deli koleno jak já 8-s :no: >:D