BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:58

« Re: Dnes byla infarktová pecka!

Vampíci Vamp! >:D

Kájuška: >:D je fakt že někteří fakt simulujou, znám pár takových případů... Proto v MHD zásadně "invalidy" nepouštím, pouštím sednout jenom hezký holky :-! :-) Přece nebudu stát kvůli nějakýmu simulantovi co nemá o nic víc v pr.deli koleno jak já 8-s :no: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:58

bafiky baf? to je teplej pejsek?
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:56

no jo tak oni staří lidé často filmují, já viděla babku s berlema přeběhnout s holema nad hlavou celou tramvaj >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.06.10  21:55

bafiky baf >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:47

Kájuška: no tojono, když mají třeba dvacetidioptriové brýle na blízko :-) Není dobré posmívat se starým lidem, jednou taky vbudem staří, ale já se musím smát když někde vydím pořádný popelníky, protože já se svým zrakem přes to nic nevidím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:43

tak zase jsou dobrý že píšou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:42

Ronault: Nazdar Zlobře bobře! Ehm, nebylo tam Zlobře obře? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:41

Ronault: tojono, ajc je svi.ně a žiletky taky! >:D >:D >:D >:D >:D

Kájuška: >:D no jako já když jsem byl u ortopeda že mám koleno v kýblu tak on to psal ještě na tom megastarým psacím stroji a než napsal 5 řádků s celkovým počtem 40slov, tak jsem čekal půl hodiny >:D Sice otmu co napsal nerozumím protože je to většinou latinsky - nějakej patendix nebo co taky... >:D Ale jinak mi to připomíná většinu důchodců jak píšou na mobilu a počítači >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:40

bobříci?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:39

Tak zatím, mývalové a bobříci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:37

nejlepší je moje doktorka která má 5uhozu za 20 minut - píše jen ukazováčkem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:37

Kysky: Bobr je taky vodní zvíře, je mu dost podobný. >:-[] >:D >:D >:D Dnes je už ale pomalu na vyhynutí, jen v Japonsku je pořád ještě celkem chráněný >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:36

Ronault: jako jo já taky začínal s málo prsty :-) Pak už mě po čase boleli jak lítali jen dva prsty a tak jsem přidával přidával až bylo jich 9 jako je správně a ted na začátku prváku jsem se pouze naučil správnou polohu prstů. Sice jsem musel trochu zkorigovat jaký písmeno píšu jakým prstem ale pořád good a pohoda :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:34

Ronault: nevím jak mýval, ale mám zkušenosti s bobrem, a ten umývání nějak neprotestuje >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:34

Kysky: Tak to máš pak rychlé ruce, ty se sekretářce vždycky hodí >:-[] >:D >:D Já jsem na psaní všemi deseti byl vždy levý. Teď píšu tak nějak všemi nebo dvěma prsty a nekoukám na klávesnici, ale pořád docela rychle
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:32

Kajuška: Sekretáře si může dovolit zaplatit jen prezident a tolik bych Šviháka zase nepřeceňoval >:-[] >:D I když Kysky je teprve v záběhu a neví, kdy mívá mýval rád umývání a vymývání. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:32

Kájuška: to nevíš že já jsem ona? >:D a jsem lezba ;-\ :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  21:31

Ronault: já tady moc nekoukám jaký píšu i/y ale jinak diktáty jsou za jedna max za dva :-) :-) Ale ne, sekretářku nikomu dělat nebudu, v tomhle jsem hold byl už od dlouhé doby nadaný :-) Joo, to byly časy na základce. :*) NÁDHERA!!!!!!! Jinak učitelka říkala že ona to dopsala max dvě minuty přede mnou takže celkem dobrej výsledek >:D Učitelka má nějakých 280čistých úhozů za minutu já mám průměrně 200-220 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  21:28

sekretář ne :D, mýval to mívá rád ten mýval je ale mývalovitý >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:25

Kajuška: To jsi měla říct, já mývala rád vymývám a mýval to má rád ;-)

Kysky: Že ty studuješ proto, abys pak dělal Švihákovi sekretářku? >:-[] >:D :-) Ještě tě tady proškolíme v I/Y ať mu pak někde neudělá faux pais. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…