BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 17.06.10  00:18

« Re: Dnes byla infarktová pecka!

[odkaz] ale koukám, že kvalita nahráním na YT rapidně klesla, hlavně ty světelné podmínky bída :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  23:50

Vampix: No tak fakt jsem spěchal, potřeboval jsem stihnout přihlásit přítelkyni na zkoušku. Vím, že jeden SK bus jsem předjížděl u Jablunkova zprava najížděcím pruhem, přes Třinec jsem měl mezi těmi kruháči asi 110... a když jsem dojel, tak se mi ještě 10 minut klepaly ruce 8-s To bylo ale naposled, tohle není pro mé nervy 8-s Nejnemožnější cesta do Těšína z Těrlicka? No tak to zkus sednout na nafukovací člun, po Stonávce dopádlovat do Karviné, tak naskočit do Autobusu od Kuly a máš nejnemožnější cestu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.06.10  23:44

Ronaulte: No jet s tebou za 25 minut SK přechod až těšín tak se obávám, že by vzali řidičák i mně jako spolujezdci >:D to je sakra slušný výkon... Jenže ono v horách zas těch silniček tolik není, tj jedno no. Asi budu jezdit do Těšína nejmožnějšími variantami a pak se uvidí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  23:29

Vampix: Pajšl je žaludek. Náš kraj má vysokou hustotu zalidnění, takdy je všude nějaký barák. :-( Chce to do hor, nejlépe v pět hodin ráno o weekendu, když jsou silnice nejprázdnější. Do Jablunkova se to fakt dá, mám tam najetou už nějakou tu tisícovku km. Můj rekord je ze SK hranic domů za 25 minut >:-[] Ale to jsem fakt spěchal >:-[] >:D ... a kdyby v Třinu měli radar, tak mi vemou i rodný list a ne jen řidičák 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.06.10  23:24

Ronault: Jo v okolí bystřice se toho dá najezdit dost, teď sem si vzpomněl, že sem tam jednou v nýdku projižděl někde na konečnou nebo co to a bylo to pěkně v lese uzavřené jen povrch na prd... Jinak z jablunkova můžeš být rád že jsi domu dojel... Koňakov - Hradiště je fajn ale je tam moc domků, nerád jezdím kolem zástaveb rychleji protože děti jsou nevyspytatelné

Btw co to je pajšl? :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  23:16

Vampix: No o hubu to tam je, protože za bývalou školou směrem na Chotěbuz toho moc vidět není, hlavně je tam problém s cyklisty. Kdysi jsem rád jezdíval z Vyrubky směr Koňakov, pak vlevo dolů na Žukov, odbočit vlevo na Frýdeckou, po 50 m vpravo směrem na Vělopolí, projet jim a pořád po hlavní až do Střítěže a pak do Řeky. Jenže teď když je pěkné počasí, tak se tam všude naženou cyklíšťata 8-s

Dobrou cestu jsem teď taky našel u Třince. Když pojedeš z Těšína přes Ropici, tak odbočíš vpravo na Oldřichovice a pak nějakýma cestičkama se dostaneš až za Vendryni. Projedeš výpadovkou na Bystřici, tam je trochu nuda a vyjedeš z Bystřice tam pod vlakáčem. Opět projedeš výpadovku č.11 a pak je takový drsný úsek Milíkovem a tam těma dírama, samé zatáčky, tročku horší asfalt. Mimochodem je to dobrá trasa, když je totálně ucpaná cesta Třinec-Jablunkov. 8-s Teď v pondělí jsem """jel""" z Jablunkova domů 2 hodiny! Děs a hrůza 8-s

Co ti doporučit už asi nevím. Jo, možná od nás na Koňakov a Hradiště, tam to taky není špatné a před bývalým Radiohradem jsou takové super zatáčky až se zvedá pajšl >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.06.10  22:51

Ronaulte: Dneska sem to projel z toho chotěbuze k vyrubané s mobilem na natáčení a sic je tam par zatáček tak to tam v létě asi nějak organizovaně uzavřu, docela se mi ten úsek líbí, ale s vysokým porostem teď kolem krajnic je to celkem o držku... Nemáš nějaký tip na trošku odlehlou klidnou sjízdnou okresku kde bych mohl přes den bezpečně vytvořit video?
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  22:44

my zemřeme při práci na infarkt >:D ale já je pouštím sednout když není místo... jen říkám že často filmujou. Mě třeba dožere když chlap mě s kartičkou zvedne ze sedačky a přitom další stanici metra vystoupí - půl minuta!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  22:43

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  22:29

Třeba jí honila vosa a tu jsi neviděla ;-) >:-[] Prostě staré lidi by se v tramvaji mělo pouštět sednout, jednou taky budeme staří a dolámaní ;-) Teda my v jejich věku ale asi budeme pořád ještě chodit do práce 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  22:27

jo jenže ona další stanici vystupovala. to neokecáš prostě baba filmovala >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  22:20

Kajuška: Samozřejmě. Pokud máš jet např. dalších 15-20 minut stojíce na jednom místě a jsi cévař, kardiak, máš osteoporozu nebo problémy s klouby, tak je to stav ohrožení. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  22:12

copak zabraní místa je ohrožení ??? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  22:10

Kysky: TO, že někdo dokáže v ohrožení nebo v nutnosti jít dál než je tomu běžně, ještě neznamená, že nepotřebuje chodit s berlemi, proboha! 8-s V MHD invalidy pouštěj, protože až ty jednou budeš v důchodu, tak ti o 15 let mladší tě taky pustí sednout, protože jim již dnes můžeš jít příkladem. Ach ach, Kysky :-( A pěkný holky nepouštěj sednout, dnes je emancipace, ještě bys je urazil ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  22:06

no co kysky alespon by jsi byl vyvoněnej jako mekáč :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  22:06

jo a taky to při brždění dobře lítá >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.06.10  22:05

teplej ale pěkně vzteklej >:-[] >:D Dneska sem projel jednu okolní okresku s "kamerou" ale špatné světelné podmínky a musím najít něco lepšího ;-\ Ale přišel sem na to, že je dobre umístit fotká/mobil klidně i na zadní sedadlo a mezi opěrku hlavy, je víc vidět i z kokpitu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  22:04

Kájuška: Minulou středu nám ho montovali dohromady!!! >:D A stejně se vyklá! To by na mě letěly dva notebooky, dvě flašky s pitím a asi tři obaly od hranolek plus několik papírů od nějakých burgerů ze studentského meny které si kupuje můj spolubydla :yes: >:D

Tak pro dnešek konec. Mějte se good, zítra zaskočím :-) Dobrou noc
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.10  22:01

se musíš držet stolu když se směješ ;)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.10  22:00

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Kájuško! Teď mi spolubydlící mohl skoro nést peřinu s polštářem na zem jak jsem málem letěl z tý naší chatrný introvský židle >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…