BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 16.06.10 23:50
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Vampix: No tak fakt jsem spěchal, potřeboval jsem stihnout přihlásit přítelkyni na zkoušku. Vím, že jeden SK bus jsem předjížděl u Jablunkova zprava najížděcím pruhem, přes Třinec jsem měl mezi těmi kruháči asi 110... a když jsem dojel, tak se mi ještě 10 minut klepaly ruce 8-s To bylo ale naposled, tohle není pro mé nervy 8-s Nejnemožnější cesta do Těšína z Těrlicka? No tak to zkus sednout na nafukovací člun, po Stonávce dopádlovat do Karviné, tak naskočit do Autobusu od Kuly a máš nejnemožnější cestu >:D >:D -
Vampix(Diesel Power) 16.06.10 23:44
Ronaulte: No jet s tebou za 25 minut SK přechod až těšín tak se obávám, že by vzali řidičák i mně jako spolujezdci >:D to je sakra slušný výkon... Jenže ono v horách zas těch silniček tolik není, tj jedno no. Asi budu jezdit do Těšína nejmožnějšími variantami a pak se uvidí >:D -
Ronault. 16.06.10 23:29
Vampix: Pajšl je žaludek. Náš kraj má vysokou hustotu zalidnění, takdy je všude nějaký barák. :-( Chce to do hor, nejlépe v pět hodin ráno o weekendu, když jsou silnice nejprázdnější. Do Jablunkova se to fakt dá, mám tam najetou už nějakou tu tisícovku km. Můj rekord je ze SK hranic domů za 25 minut >:-[] Ale to jsem fakt spěchal >:-[] >:D ... a kdyby v Třinu měli radar, tak mi vemou i rodný list a ne jen řidičák 8-s >:D -
Vampix(Diesel Power) 16.06.10 23:24
Ronault: Jo v okolí bystřice se toho dá najezdit dost, teď sem si vzpomněl, že sem tam jednou v nýdku projižděl někde na konečnou nebo co to a bylo to pěkně v lese uzavřené jen povrch na prd... Jinak z jablunkova můžeš být rád že jsi domu dojel... Koňakov - Hradiště je fajn ale je tam moc domků, nerád jezdím kolem zástaveb rychleji protože děti jsou nevyspytatelné
Btw co to je pajšl? :*) -
Ronault. 16.06.10 23:16
Vampix: No o hubu to tam je, protože za bývalou školou směrem na Chotěbuz toho moc vidět není, hlavně je tam problém s cyklisty. Kdysi jsem rád jezdíval z Vyrubky směr Koňakov, pak vlevo dolů na Žukov, odbočit vlevo na Frýdeckou, po 50 m vpravo směrem na Vělopolí, projet jim a pořád po hlavní až do Střítěže a pak do Řeky. Jenže teď když je pěkné počasí, tak se tam všude naženou cyklíšťata 8-s
Dobrou cestu jsem teď taky našel u Třince. Když pojedeš z Těšína přes Ropici, tak odbočíš vpravo na Oldřichovice a pak nějakýma cestičkama se dostaneš až za Vendryni. Projedeš výpadovkou na Bystřici, tam je trochu nuda a vyjedeš z Bystřice tam pod vlakáčem. Opět projedeš výpadovku č.11 a pak je takový drsný úsek Milíkovem a tam těma dírama, samé zatáčky, tročku horší asfalt. Mimochodem je to dobrá trasa, když je totálně ucpaná cesta Třinec-Jablunkov. 8-s Teď v pondělí jsem """jel""" z Jablunkova domů 2 hodiny! Děs a hrůza 8-s
Co ti doporučit už asi nevím. Jo, možná od nás na Koňakov a Hradiště, tam to taky není špatné a před bývalým Radiohradem jsou takové super zatáčky až se zvedá pajšl >:D -
Vampix(Diesel Power) 16.06.10 22:51
Ronaulte: Dneska sem to projel z toho chotěbuze k vyrubané s mobilem na natáčení a sic je tam par zatáček tak to tam v létě asi nějak organizovaně uzavřu, docela se mi ten úsek líbí, ale s vysokým porostem teď kolem krajnic je to celkem o držku... Nemáš nějaký tip na trošku odlehlou klidnou sjízdnou okresku kde bych mohl přes den bezpečně vytvořit video? -
Ronault. 16.06.10 22:10
Kysky: TO, že někdo dokáže v ohrožení nebo v nutnosti jít dál než je tomu běžně, ještě neznamená, že nepotřebuje chodit s berlemi, proboha! 8-s V MHD invalidy pouštěj, protože až ty jednou budeš v důchodu, tak ti o 15 let mladší tě taky pustí sednout, protože jim již dnes můžeš jít příkladem. Ach ach, Kysky :-( A pěkný holky nepouštěj sednout, dnes je emancipace, ještě bys je urazil ;-) -
Vampix(Diesel Power) 16.06.10 22:05
teplej ale pěkně vzteklej >:-[] >:D Dneska sem projel jednu okolní okresku s "kamerou" ale špatné světelné podmínky a musím najít něco lepšího ;-\ Ale přišel sem na to, že je dobre umístit fotká/mobil klidně i na zadní sedadlo a mezi opěrku hlavy, je víc vidět i z kokpitu :-) -
David Silver 16.06.10 22:04
Kájuška: Minulou středu nám ho montovali dohromady!!! >:D A stejně se vyklá! To by na mě letěly dva notebooky, dvě flašky s pitím a asi tři obaly od hranolek plus několik papírů od nějakých burgerů ze studentského meny které si kupuje můj spolubydla :yes: >:D
Tak pro dnešek konec. Mějte se good, zítra zaskočím :-) Dobrou noc -
David Silver 16.06.10 22:00
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Kájuško! Teď mi spolubydlící mohl skoro nést peřinu s polštářem na zem jak jsem málem letěl z tý naší chatrný introvský židle >:D