BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 24.06.10 11:27
« Chorvatsko?
Zdravím známé i neznámé. Chtěl bych se optat někoho, kdo byl v posledních letech v Chorvatsku autem s výkonem nad 75 kW a řidičovi bylo pod 24 let, ale i lidí, kteří by k tomu měli cokoliv na doplnění.
Na iDnes jsem našel aktuální článek, kde píší "Pro řidiče mladší 24 let platí maximální rychlostní limity o 10 km/h nižší a mohou řídit motorová vozidla pouze o síle motoru do 75 kw....". Víte o tom někdo něco? To mě jako nepustí do Chorvatska když mám nad 75 kW?
Děkuji za odpovědi :-)
Zde je celý článek [odkaz] -
Vampix(Diesel Power) 21.06.10 22:31
« Re: Tak už je to jasné, ne?
Wii: Ty voe co ty jsi za Čech... Normalně koupíš letenku za 30 klacků do státu, vlezeš do salonu se síťovkou napranou lahváčemi a ukážeš na m3. Prodejce přiběhne se smlouvou, prohodiš mezi zuby dont šprechenzi americano, na smlouvě škrtneš USD, napíšeš CZK, dáváš 80 klacků, bereš klíče a jedeš ne?
Jinak samozřejmě chápu ;-) jen sem chtěl upozornit nečtenáře famous jakou krásnou edici nám vydali. -
zip2016 17.06.10 11:15
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Konečně se mi podařilo najít začátek této diskuse a taky jsem se dobře pobavil!!! Rád byh se přidal se svou troškou do mlýna. Já když vidím pěknou ženskou, tak se hned zaměřím na to, kde je zrovna manželka. Takže asi tak, no. To je kouzlo manželství!!! >:D >:D >:D >:D -
David Silver 17.06.10 11:04
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Kájuška: no to by vypadalo, yb mě nehonili jenom včely a vosy ale taky psy a kdoví jaká masožravá havěť >:D ;-)
Ronault: Já mám taky koleno KO, tak co. Mě stání taky nedělá dobře. Stát pokaždý v MHD, tak v 50ti můžu jezdit na vozejčku