BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 24.06.10  15:16

« Re: Chorvatsko?

No nevím jak to platí pro turisty, ale určitě tam je omezení pro frantíky 2 nebo 3 roky od tý doby co udělaj řidičák...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  15:02

Tam nic takovýho neni, co já vim.... Má to jen Chorvatsko ;-\ Francie by to nemohla mit, to je dobrá stránka toho že je EU, nekterý nesmysly nejdou, jako treba nesmyslný omezení výkonosti auta do 24 let 8-s 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 24.06.10  14:55

Wii : no ale mohlo se něco změnit... Fakt to platí do 24 let? ve francii je to tuším do 20 nebo 21.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  14:20

Erl:
    No tak to by mělo být v klidu ;-) VINko mám v pohodě >:D >:D Máti se stalo, že ji zkontrolovali VINko a bylo v pohode, ale stejnak musela jeste ven z auta a prohledavali ji kufr ;-\

Zino:
    To nevim jak by jsme se 4 vesli >:D >:D

PS: Pokud vyjde to co doufam ze vyjde, tak koupim brzy nového ultra mazla ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 24.06.10  14:16

Zino a čím máš v plánu jet? už novým? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.06.10  14:12

wii my chceme tiez ist do chorvatska ja ti to odsoferujem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 24.06.10  14:11

Wii : já byl loni v chorvatsku a neměl jsem žádnej problém... Akorát mě stavěli na hranicích cestou tam i zpět a kontrolovali VIN, jestli není auto kradený >:D >:D

Jinak žádnej problém... :yes:

EDIT : Thomasino o tom bych tu moc nezačínal, nebo se lítostí nad očekávanou budoucností rozbrečím :'-( :'-( :'-( :no: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.06.10  13:02

No já taky neříkám, že moje je "lepší" ;-) >:D >:D
    Vím, že mám jen lidový vůz >:-[] >:-[]
    Ale bramborák už taky zlidověl, neboj.. A bohužel poslední dobou se u nových modelů trochu vytrácí i ta radost z řízení, co platilo dlouhé roky :-( Už je to na můj vkus taky moc masovka :-O Ale to je už život... Je asi na čase si pořídit nějaké starší auto s pořádným řízením, podvozkem a motorem, než budeme jezdit jen na elektriku a generátor zvuku nám tam bude pouštět zvuk osmiválce 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  12:58

Thomasino, já bych na tvém místě (s lidovým vozítkem) moc nemluvil o tom jaká auta jsou ta lepší >:-[] >:-[] Vycházím ze zpráv, kde se pokaždé zmiňuje Audi, BMW a Mercedes (v životě tam nikdo nemluvil o Volkswagnech) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.06.10  12:54

No že mluvíš o lepších autech >:-[] >:-[]

Tak se s někým tady domluv, třeba s Ronaultem, možná ti půjčí Fáčko výměnou za tvého bramboráka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  12:44

To ještě nevim >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.06.10  12:28

WII a ty nejedeš svým 320si?? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  12:25

Vampi:
    Jo ty se napruděj.... A to ještě slovinci čekujou lepší auta, jestli nejsou kradená... Stalo se to mámě se sestrou.. Dvě ženský, viděj silnou Audinu a bum.. zdržení hodina ;-\

Thomasino:
    Díky za radu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.06.10  12:23

WII - tak na hranicích odpojíš dva káble od svíček a pojedeš jen na dva válce!! To už máš skoro jako tříválcová Fábie a těch tam jezdí hafo >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 24.06.10  12:12

Tak ono stejně existuje určitě nějaký registr vozidel ke kterému se na hraničním přechodu oni určitě můžou dostat. A pokud ne hned, tak by to nemohlo trvat dlouho. Spíš pochybuju, že by se ale někomu chtělo tohle všechno kontrolovat a někoho buzerovat.... Ale je fakt, že mladík s přítelkyní v lepším voze tomu celníkovi může stát za menši buzeraci, víme jací jsou ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  12:04

No jako měnit destinaci se mi nechce, jelikož v CHorvatsku mám ubytování úplně zadara >:D

Nebo mám jiný řešení... Vim že jednou se stalo, že jsme na malym techničáku neměli napsaný výkon... tak leda tak >:D >:D A těžko tě budou posílat na brzdu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 24.06.10  12:02

tak jsem zvědav na odpověď, ale můj tip je, že to je nějaká chyba nebo novinářský šum. Pokud ne tak šťastnou dovolenou >:D Hold budeš muset až do Itálie nebo na kolech >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  11:56

napsal jsem maila na Chorvatský velvyslanectví v Praze ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 24.06.10  11:55

četl jsem na FB...

zkus UAMK tam by mohlo být víc informací
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  11:55

No jako já se spíš děsim představy, že přijedu na hranice Chorvatska, tam mi řeknou že tam s timhle autem nemužu a co pak? >:D Otočim se a pojedu domu? Já sebou právě ani nevezu nikoho, komu by bylo nad 24 let, jedu jen já a moje přítelkyně...

No a v neposlední řadě ani nemůžu vzít doma jiný auto, jelikož pod 75 kW nic nemáme >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…