BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 24.06.10 14:20
« Re: Chorvatsko?
Erl:
No tak to by mělo být v klidu ;-) VINko mám v pohodě >:D >:D Máti se stalo, že ji zkontrolovali VINko a bylo v pohode, ale stejnak musela jeste ven z auta a prohledavali ji kufr ;-\
Zino:
To nevim jak by jsme se 4 vesli >:D >:D
PS: Pokud vyjde to co doufam ze vyjde, tak koupim brzy nového ultra mazla ;-) :yes: :yes: -
Erl 24.06.10 14:11
Wii : já byl loni v chorvatsku a neměl jsem žádnej problém... Akorát mě stavěli na hranicích cestou tam i zpět a kontrolovali VIN, jestli není auto kradený >:D >:D
Jinak žádnej problém... :yes:
EDIT : Thomasino o tom bych tu moc nezačínal, nebo se lítostí nad očekávanou budoucností rozbrečím :'-( :'-( :'-( :no: >:D -
Thomasino 24.06.10 13:02
No já taky neříkám, že moje je "lepší" ;-) >:D >:D
Vím, že mám jen lidový vůz >:-[] >:-[]
Ale bramborák už taky zlidověl, neboj.. A bohužel poslední dobou se u nových modelů trochu vytrácí i ta radost z řízení, co platilo dlouhé roky :-( Už je to na můj vkus taky moc masovka :-O Ale to je už život... Je asi na čase si pořídit nějaké starší auto s pořádným řízením, podvozkem a motorem, než budeme jezdit jen na elektriku a generátor zvuku nám tam bude pouštět zvuk osmiválce 8-s -
Vampix(Diesel Power) 24.06.10 12:12
Tak ono stejně existuje určitě nějaký registr vozidel ke kterému se na hraničním přechodu oni určitě můžou dostat. A pokud ne hned, tak by to nemohlo trvat dlouho. Spíš pochybuju, že by se ale někomu chtělo tohle všechno kontrolovat a někoho buzerovat.... Ale je fakt, že mladík s přítelkyní v lepším voze tomu celníkovi může stát za menši buzeraci, víme jací jsou ;-\ -
-
Wiii 24.06.10 11:55
No jako já se spíš děsim představy, že přijedu na hranice Chorvatska, tam mi řeknou že tam s timhle autem nemužu a co pak? >:D Otočim se a pojedu domu? Já sebou právě ani nevezu nikoho, komu by bylo nad 24 let, jedu jen já a moje přítelkyně...
No a v neposlední řadě ani nemůžu vzít doma jiný auto, jelikož pod 75 kW nic nemáme >:D