BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 24.06.10 22:54
« Re: Chorvatsko?
WL: Tak to jsem rád. Já jsem docela dlouho vybíral, pak pneuservis, nakonec že objednám znova Bridgestony po konzultaci s nimi a oni mi po týdnu řekli, že zadní nemůžou sehnat a jedině ty SC2ky tak už sem to odkýval ať můžu jezdit s klidnou hlavou a jestli zítra ráno bude +- počasí tak ty staré někde rozedřu na parkovišti >:-[] >:D -
white label 24.06.10 22:44
Tak zrovna na ten (suchý) okruh jsou CSC2 parádní a ještě o kousek lepší než CSC3... CSC3 mají o kus lepší komfort a jsou o něco lepší na vodě, ale na suchu mají CSC2 o poznání lepší grip a jsou celkově o kousek "sportovnějš" a zřejmě i proto jsou stále v nabídce... ale to píšu o klasických "Jéčkách", s RFT osobní zkušenost nemám... ;-) -
Vampix(Diesel Power) 24.06.10 22:21
tak co pánové co podnikáte? Já si zítra jedu pro nové gumy bohužel sem nedopadl ani trochu podle mých představ ale už na to kašlu a prostě budu jezdit, na okruhy stejně nejezdím a do provozu snad budou stačit jsou to nakonec conti ale starší sc2... Jako jediné se nechaly sehnat v pro mně potřebném rozměru s RFT....
Jinak co říkáte na novelizovaný bodový systém? -
Ronault. 24.06.10 22:18
Wii-Jay: Tady píšou jen o nižších max. rychlostech: [odkaz]
Ale o kW není zmínka. No kdybys to našel, tak by ses musel asi spokojit s mým Fanoušem..., jak jsis právě přečetl, tak srandy je v něm požehnaně >:-[] >:D >:D Jinak já bych nemohl ani naší Lagunou, ta má o 6 kW více, leda bych se vymluvil, že to LPG mů těch 6 kW ubírá >:D >:D
Jinak by mě zajímalo, jak to chtějí řešit. Takových 75 kW v Twingu, P106 nebo třeba teoreticky mém Favoritu je daleko větší rychlost a nebezpečí než 75 kW v autě střední třídy 8-s -
Ronault. 24.06.10 21:51
PeT-a: Nevím co se směješ :-O To je taková ta modelová situace, kdy Wii-jay jede s prstem v nose po okresce a říká si, že v celku klidný provoz, pěkné počasí, dobré zatáčky, že by nebylo od věci tomu přišlápnout, že se nudí... zatímco za ním se žene zelený Favorit řízený Ronaultem s plynem na podlaze, kvílejícími gumami a spolucestujícími říkajícími věty typu "ty tomu dneska nějak dáváš, řežeš ty zatáčky" a Ronault celý propocený létá na své opěradle bez jakéhokoliv bočního vedení, s řazením, které je spíše tipovací soutěží než strojírenským výrobkem a jedoucí každou zatáčku polořízeným smykem odpovídá "vidíš jak tomu Baworovi dávám, ani ujet mi nemůže"... >:-[] >:D >:D
Já to říkám furt, tohle je auto pro chlapy. >:D -
Ronault. 24.06.10 21:36
Wii-Jay: Zrovna dneska jsem se zajímal právě o tyhle věci, ale o HR jsem se nezajímal, tam nemám plán jet. Ale v Itálii platí snížení max. rychl. na 80 mimo obec a 110 na dálnici pro řidiče s řidičákem do dvou let, což se mě s mými 7 odřízenými lety netýká (kua, jsem ale starý chlap 8-s ).
Thomasino: Tak ty tady nabízíš k půjčení mého Fanouše, jo? Teda! K Fanoušovi musíš dospět, mít svaly a nemít pud sebezáchovy, to není nic pro rozmazlené chlapce z BMW nebo VW >:-[] >:D -
-
talio2 24.06.10 18:10
kamarád v chorvatsku nalitej jak pohrabáč poch*cal schody a strávil noc na policajtech..ráno ho pustili..zmlácenej nebyl
jednou nám taky odtáhli auta..dostali jsme každej po 30€
Další pokutu jsem dostal na dálnici ve slovinsku.Přijel jsem k tý kukani kde dávají ty lístky (to jsem ale nevěděl >:D >:D ) a nějaká ženská v uniformě na mě ukazovala jako ať jedu dál a dál..tak jsem jel >:D .. následně vidím v zrcátku jak tam mává jak splašená.. stálo to 80Kun >:D >:D -
Erl 24.06.10 15:43
Vampi... jediný čím jsem si nebyl jistej byly ty roky... :-!
Wii : když na sebe nebudeš upoutávat pozornost atp... tak bych řekl, že nemusíš mít starost. Jinak je celkem známo, že chorvati jsou dost přísný co se týče přestupků a jak psal Vampi i ta basa je reálná 8-s -
Vampix(Diesel Power) 24.06.10 15:36
Wii: No v případě, že by chtěl vidět techničák, přemaluj ve výkonu první číslici (1) korekčním lakem >:-[] >:D Ale já si pořád myslím, že je to nějaká chyba ;-\ Jinak jsem koukal teda na postihy tamější policie a překročení o 50km/h může znamenat až 60 dnů v base, pěkné prázdniny >:D