BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 24.06.10  22:54

« Re: Chorvatsko?

WL: Tak to jsem rád. Já jsem docela dlouho vybíral, pak pneuservis, nakonec že objednám znova Bridgestony po konzultaci s nimi a oni mi po týdnu řekli, že zadní nemůžou sehnat a jedině ty SC2ky tak už sem to odkýval ať můžu jezdit s klidnou hlavou a jestli zítra ráno bude +- počasí tak ty staré někde rozedřu na parkovišti >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.06.10  22:44

Tak zrovna na ten (suchý) okruh jsou CSC2 parádní a ještě o kousek lepší než CSC3... CSC3 mají o kus lepší komfort a jsou o něco lepší na vodě, ale na suchu mají CSC2 o poznání lepší grip a jsou celkově o kousek "sportovnějš" a zřejmě i proto jsou stále v nabídce... ale to píšu o klasických "Jéčkách", s RFT osobní zkušenost nemám... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.06.10  22:21

tak co pánové co podnikáte? Já si zítra jedu pro nové gumy bohužel sem nedopadl ani trochu podle mých představ ale už na to kašlu a prostě budu jezdit, na okruhy stejně nejezdím a do provozu snad budou stačit jsou to nakonec conti ale starší sc2... Jako jediné se nechaly sehnat v pro mně potřebném rozměru s RFT....

Jinak co říkáte na novelizovaný bodový systém?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.06.10  22:20

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.06.10  22:18

Wii-Jay: Tady píšou jen o nižších max. rychlostech: [odkaz]

Ale o kW není zmínka. No kdybys to našel, tak by ses musel asi spokojit s mým Fanoušem..., jak jsis právě přečetl, tak srandy je v něm požehnaně >:-[] >:D >:D Jinak já bych nemohl ani naší Lagunou, ta má o 6 kW více, leda bych se vymluvil, že to LPG mů těch 6 kW ubírá >:D >:D

Jinak by mě zajímalo, jak to chtějí řešit. Takových 75 kW v Twingu, P106 nebo třeba teoreticky mém Favoritu je daleko větší rychlost a nebezpečí než 75 kW v autě střední třídy 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  22:10

Ronault:
    >:D >:D >:D >:D Hezká modelová situace >:D
    Jinak jsem na to narazil nahodou, ale co jsem zjistil za dnesek, tak to nebude tak horký ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.06.10  21:51

PeT-a: Nevím co se směješ :-O To je taková ta modelová situace, kdy Wii-jay jede s prstem v nose po okresce a říká si, že v celku klidný provoz, pěkné počasí, dobré zatáčky, že by nebylo od věci tomu přišlápnout, že se nudí... zatímco za ním se žene zelený Favorit řízený Ronaultem s plynem na podlaze, kvílejícími gumami a spolucestujícími říkajícími věty typu "ty tomu dneska nějak dáváš, řežeš ty zatáčky" a Ronault celý propocený létá na své opěradle bez jakéhokoliv bočního vedení, s řazením, které je spíše tipovací soutěží než strojírenským výrobkem a jedoucí každou zatáčku polořízeným smykem odpovídá "vidíš jak tomu Baworovi dávám, ani ujet mi nemůže"... >:-[] >:D >:D
    Já to říkám furt, tohle je auto pro chlapy. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.06.10  21:40

Wii: Já ti půjčím svojí druhou 19tku (auto >:D ) ta má 43kw....

Ronault: >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.06.10  21:36

Wii-Jay: Zrovna dneska jsem se zajímal právě o tyhle věci, ale o HR jsem se nezajímal, tam nemám plán jet. Ale v Itálii platí snížení max. rychl. na 80 mimo obec a 110 na dálnici pro řidiče s řidičákem do dvou let, což se mě s mými 7 odřízenými lety netýká (kua, jsem ale starý chlap 8-s ).

Thomasino: Tak ty tady nabízíš k půjčení mého Fanouše, jo? Teda! K Fanoušovi musíš dospět, mít svaly a nemít pud sebezáchovy, to není nic pro rozmazlené chlapce z BMW nebo VW >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  21:27

Já dorazim taky, ale na 100% ne esíčkem, ale nejspis Golfem, nebo Lexíkem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 24.06.10  21:13

jo doufám že se tam budu moct ukázat
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 24.06.10  20:07

rarsch: nejedeš zítra večer do průhonic? Na MoDo?
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 24.06.10  18:56

Thomasino, ty mi mluvíš z duše když píšeš "Je asi na čase si pořídit nějaké starší auto s pořádným řízením, podvozkem a motorem, než budeme jezdit jen na elektriku..."
    Takže novinka na sebe dlouho nenechá čekat, něco takovýho sem si totiž právě pořídil :-!
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 24.06.10  18:10

kamarád v chorvatsku nalitej jak pohrabáč poch*cal schody a strávil noc na policajtech..ráno ho pustili..zmlácenej nebyl

jednou nám taky odtáhli auta..dostali jsme každej po 30€

Další pokutu jsem dostal na dálnici ve slovinsku.Přijel jsem k tý kukani kde dávají ty lístky (to jsem ale nevěděl >:D >:D ) a nějaká ženská v uniformě na mě ukazovala jako ať jedu dál a dál..tak jsem jel >:D .. následně vidím v zrcátku jak tam mává jak splašená.. stálo to 80Kun >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.06.10  17:59

Erl mam v planu ist novym preto som ho objednal >:D ale ktovie kedy pride :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  15:51

No autem tak dojedu na místo určení a pak už budu používat jen skůtr >:D K tem bývají tolerantnejsi
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 24.06.10  15:43

Vampi... jediný čím jsem si nebyl jistej byly ty roky... :-!

Wii : když na sebe nebudeš upoutávat pozornost atp... tak bych řekl, že nemusíš mít starost. Jinak je celkem známo, že chorvati jsou dost přísný co se týče přestupků a jak psal Vampi i ta basa je reálná 8-s
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.06.10  15:36

Wii: No v případě, že by chtěl vidět techničák, přemaluj ve výkonu první číslici (1) korekčním lakem >:-[] >:D Ale já si pořád myslím, že je to nějaká chyba ;-\ Jinak jsem koukal teda na postihy tamější policie a překročení o 50km/h může znamenat až 60 dnů v base, pěkné prázdniny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.06.10  15:24

Jo tys mluvil o limitech na rychlost... To je mi celkem jedno, jen mě sere ten limit na výkon auta... Doufám že se to týká jen tamních >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.06.10  15:17

Erl: Neplete se ti to třebas s řidičákem na zkoušku? ;-)

edit: pardon, tak má Erl pravdu

"Majitelé řidičských průkazů, kteří ho mají méně jak 2 roky, mají limity rychlosti sníženy mimo obec na 80 km/h a na dálnici na 110 km/h."
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…