BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.06.10  23:32

« Re: chorvatsko

Ronault: No jo, vy doktůrci víte že na slunce kůže nepatří :yes: ;-) Ale jako neříkám že když někam odlejtím, tak 10 dní ležím, nejsem váleč na slunci, spíš bazének, pivko, ženy, to už mi teď ale odpadlo s přítulkyni >:D V egyptě sem se třebas projel na čtyřkolce >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.06.10  23:25

Vampix: Jenom 3 patra aut? To v tom mém bylo tak 6 pater aut. Jsem se tak šel jednou projít dolů a nějak v třetím patře otevřu dveře a proti mě kamion, tak jsem se lekl... >:D Jinak jo, kajuta, bazénky tam byly asi 3, z toho dva výřivkou, restaurace, kavárny, pohodička :yes: Jen teda já když někam dojedu, tak tam moc dlouho povolavání nevydrží. Minule jak jsem byl na 10 dní u moře, tak na pláži jsem byl 3x, zbytek jsem protrajdal výlety - okolí autem, Pompeje busem a národní park Land Roverem defenderem :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.06.10  23:12

Musím potvrdit Ronaultova slova, že je trajekt perfektní zážitek. Ale né takový ten na 20 aut a půl hodinky cesty. Jel sem na Sardínii, pěkně 3 poschodí aut, asi 7 poschodí kajut, restaurací, barů a nahoře bazének. Už jenom kvůli tomu ta dovolená stála za to, nemluvě pak o tom, že zase hupsneš za pár hodinek do svýho miláčka a upaluješ na krásné slunečné pláže :-) Všechno má sve pro a proti, ale když už někam letím na dovolenou, je to hotel s bazénem tak se málo kdy chce zvedat kotvy někam se zajet podívat.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.06.10  23:05

A třeba s cizinkama já se seznamuji rád :-! Ale nesmí mě jít při tom o moje milovaný fáro :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.06.10  21:19

Thomasino: Máš tady i lidi na MACZ, co to absolvovali, autem přes celý balkán a přežili.
    K tomu trajektu, zkus, dokud nezkusíš, tak nevíš o čem mluvíš ;-) Letadlo je super věc, ale je to "jen" letadlo. To je totéž, co jsme minule řešili o Egyptu.
    Jak říkám, spolužačka byla v Rumunsku předminulé prázdniny 2 měsíce a byla spokojená, nic ji neukradli, nikdo ji neznásilnil (a že je to pěkná holka) a nikdo ji nezabil ;-) Spolubydlící loni o prázdninách procházeli asi 14 dní Rumunské hory a taky žijí. Batohy na zádech, stany, spacáky... a spokojeně se vrátili. Podle mě je to jen strach, nic víc... a kdo má strach, nesmí do lesa...

rarsch: Před lety jsem to jel. Sice jsem nějak bedlivě nesledoval, co kolem jezdí, ale strach jsem teda neměl. ;-) Jinak my o polácích taky říkáme, že... a kdo ví co ještě... a němci nás pořád považují za zloděje... a podle amíků nemáme ani splachovací záchody ;-) To je pořád dookola o té neznalosti a strachu se seznamovat s cizinou.
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 29.06.10  21:12

dva roky zpátky sem byl v Srbsku. Jel sem tam mercedesem R, díky tomu že má airmatic, abych měl na D1 pozadí v pohodlí. Pak sem si tam připadal jako blbec, protože takle nový a ani velký auta tam prostě nejezděj vůbec. Jo jednu X5 sem tam viděl. JEDNU!
    A srbové o bulharech vyprávěli hodně vostrý storky. Třeba jako že za tebou mafie, jede a jede a čeká dokud nezastavíš, aby tě zbavila vozítka. To musí bejt SUPER pocit obzlváště o dovolený... Rozhodně bych do Bulharska svym autem nejel.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.06.10  20:49

Nějak ale nevidím v mém případě důvod jet takto komplikovaně trajektem do Řecka, to tím letadlem máš už skoro levnější a ještě ti zůstane na půjčení auta tam ;-)
    S tím Rumunskem to není zase tak moc let zpátky... Bulharsko vidím jako mnohem menší hrozbu, ale do Rumunska bych se asi stále bál ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.06.10  20:37

Thomasino: No to je tak 20 let zpátky, možná 30. Já navíc historky o kradení auta neslyšel ani z Rumunska... kdysi se házely třeba piškoty a bonbony z auta při průjezdu dědinou, dneska je to lepší. Však i TOP GEAR v Rumunsku točili a jsou v EU ;-) Navíc tohle je Bulharsko. Kamarádka byla před dvěmi lety v Rumunsku na stáži na dva měsíce a nestěžovala si, prý v pohodě.

Do Řecka se dá jet i fajně přes Itálii, pak v Benátkách nebo Anconě na trajekt, vzít si pěknou kajutu, trajekty mají bazény, restaurace, kasína... prostě taky fajn spestření dovolené. Jel jsem to tak kdysi autobusem, ale autem by to bylo lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.06.10  19:44

Lépe než se péct u moře bylo stejně v Itálii nebo v Rakousku v Alpách!! >:-[] >:-[] A pokud se chceš koupat, domluv si ubytování s bazénem jako jsme měli my. A třeba u toho jezera Lago Di Garda to vypadá úplně stejně jako u moře, jen tam není takový hnusný vedro >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.06.10  19:41

Já bych si třeba do Bulharska jet autem netroufl, na to mám své auti moc rád a bál bych se, že mě v Rumunsku někde zastaví (nebo zastavím já na ču.ra.cí pauzu) a donutí odevzdat klíčky od auta a jsem v pr.de.li :-( Takových historek jsem pár už slyšel, ale je pravda, že je to taky už nějaký ten rok..
    Takže když autem k moři, tak raději do Chorvatska, Slovinska, Itálie nebo Francie :-) Pokud do Bulharska, Řecka apod, tak letecky - ikdyž nemám rád ty vzlety a přistání kvůli změně tlaku :-|
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.06.10  19:37

Ronault: Ty jo, uvidíme...právě mě odrazuje ta caste přes ty nevyspělé státy ;-\ ...Navíc chceme jet s uplně novou Insignii, která bude za 3 týdny, takže o auto by byl asi taky dost velký strach.....
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.06.10  19:34

PeT-a: Já to kdysi jel, teda přes Bulharsko a Srbsko autobusem. A podle mě se to autem dá zvládnout, trochu to asi bude odvážnější, ale zase na těch evropských dálnicích je stejně nuda, teda pokud tě někde na jihu neokrade nějaký turek.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.06.10  19:29

« Re: Tak sem si zkrášlil auto...

WL - díky! Předpokládal jsem že je to za studena, ale tak nějak jsem tajně doufal, že by to mohlo být i po zahřátí. Ale správně jsi mi připomněl, že tam chci dát dusík ještě před jízdou na okruhu a na to mám vlastně již jen 3 dny tento týden. Díky! :-)

Nedojedeš v sobotu do Brna na motokáry a hlavně na žebra? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.06.10  19:25

Díky chlapi :-) :yes:

Stejně jestě uvažujeme o tom Bulharsku, ale autem je to prý HARDCORE, nemáte někdo zkušenosti???
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.10  17:34

Wii
    Dík, ani nevíš jak se mi ulevilo, 24 budu mít až v říjnu a už v září jedu do HR, takže bych musel nápis GTI přelepit na původní 1,4... :-O 8-s

Jo a psal mi kámoš z Chorvatska, proč musí být zrovna ta naše Fabie 1,2 TSI (77kW) tak silná bestie, že s ni k vůli nadměrnému výkonu nemůže v Chorvatsku zatím jezdit... :'-( ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.10  17:15

Th
    Předepsané hodnoty tlaku v pneu jsou vždy za studena, pokud chceš menší vliv teploty na tlak, běž do "dusíku" (pokud už ho tam nemáš)...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.06.10  16:51

Dopadlo to takto:

Pro řidiče mladší 24 let platí maximální rychlostní limity o 10 km/h nižší a mohou řídit motorová vozidla pouze o síle motoru do 75 kw. "Toto platí, avšak pouze pro Chorvatské řidiče, nikoli pro cizince," upřesňuje Zuzana Michna z ÚAMK.

Takže je to v cajku ;-) :yes: Blesku nevěř >:D nejlepší je si takoý sra.čky ani nekupovat >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Bender-B-Rodriguez

Bender B. Rodriguez 29.06.10  16:43

tak to mozu rovno dat, ze vodici do 25 rokov mozu jazdit iba na prvych styroch prevodovych stupnoch a okrem toho nesmu pekrocit 2/3 otackoveho spektra.

bite my shiny metal a55 :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.06.10  16:30

« chorvatsko

čaute....

Jak to dopadlo s tím Chorvatskem a zákazu řízení auta silnějšího 74kw pro řidiče mladší 24let?? Dneska sem v blesku četl článek ať si na to dáváme bacha, že pokuta 3500kč atd atd...bla bla...seznam aut, které tam můžou apod.....potvrdil to tam i nějaký konzul ve Splitu....

Copak žijeme v komunismu aby nám zakazovali řídit silnější auta???

To je parodie :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.06.10  21:33

No vidíš a mě se zdálo na 17" kolech mít vzadu u GTI tlak 2,7 :-( Mám tam zbaběle spodní hodnotu pro skoroprázdné auto. Taky by mě zajímalo, jestli ty doporučované hodnoty jsou při zahřátých pneu nebo při studených, pokud auto stojí pár hodin na místě :-( WL, nevíš?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…