BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 28.07.10 12:06
« Re: Jsem zpět
Kysky:
No počasí vycházelo až moc hezky, občas se to vedro až nedalo vydržet! >:D :no:
Thomasino:
Ahoj, no jak sis všiml, esíčko prodané není >:D Stáhnul jsem to z celého netu a jel s tím na dovolenou. Teď začnu víc řešit tu náhradu a uvidím jak to dopadne ;-) Ale celkem mě čím dál tím víc zajímá 135i :-) Ale to se ještě uvidí, ani jsem v ní nejel ;-)
Jinak na dovolené.... To je celkem delší příběh >:D >:D Nejdřív jsme byli v Chorvatsku na koupání pak jsme jeli do Benátek, Verony (+ Lago di Garda), Janov a tímpádem italská riviéra, pak francozská riviéra (Cote'd'Azure), Monaco, Cannes, Saint Tropez, Avignon, Ženeva, Lousanne, pak u kamaráda na víkend ve švýcarských Alpách (krása), Luzern, Zurich, Mnichov (BMW Welt) a pak domu ;-) ;-) -
David Silver 28.07.10 11:16
« Re: Jsem zpět
Počasí vyšlo po celou dobu? :-) Já ted jelikož je hnusně tak většinou sedím jen u PC...protože se nedá dělat žádný z mých velkých koníčků, letadla vidim maximálně na radaru, okem ne, protože jsou mraky, foták do deště brát nebudu... Jinak jezdím na kole jak šílenec, pokud je hezky - jakože dneska pudu :-) -
Vampix(Diesel Power) 30.06.10 22:39
« Re: 10.000
Jsem rád, že další kulatý příspěvek se odehrál bez mé přítomnosti, měl bych na sobě zapracovat. ;-\
Víc mně ale štve, že si mně lidi musí natáčet, když jedu sekat trávník, si pak připadám jak... [odkaz]
Naštěstí to vyvážila výhra ve sportce >:-[]

Já byl v Itálii u Lago Di Garda taky, stejně jako jeden den ve Veroně a taky jsem podnikl výlet na Stelvio, ikdyž to bylo dost z ruky. Hafo fotek a video najdeš u mě ;-)
Trasa: [odkaz]
A už se moc těším na spoustu tvých fotek. Konečně tam budeš mít pořádné fotky >:-[] >:D ;-)
Tu Francii a Monako tiše závidím, to bych chtěl taky někdy absolvovat. Možná dáme s Mojitem a White Labelem ještě Stelvio a TopGear trasu z Davosu v druhé půlce srpna. Pokud se teda budeme schopni domluvit na termínu >:-[]