BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.10  12:37

« Re: Jsem zpět

Tak to jsi měl jistě taky parádní dovču!! :yes: :-)
    Já byl v Itálii u Lago Di Garda taky, stejně jako jeden den ve Veroně a taky jsem podnikl výlet na Stelvio, ikdyž to bylo dost z ruky. Hafo fotek a video najdeš u mě ;-)
    Trasa: [odkaz]
    A už se moc těším na spoustu tvých fotek. Konečně tam budeš mít pořádné fotky >:-[] >:D ;-)

Tu Francii a Monako tiše závidím, to bych chtěl taky někdy absolvovat. Možná dáme s Mojitem a White Labelem ještě Stelvio a TopGear trasu z Davosu v druhé půlce srpna. Pokud se teda budeme schopni domluvit na termínu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  12:28

Wii: nááádhera, těším se na fotky aut! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  12:06

Kysky:
    No počasí vycházelo až moc hezky, občas se to vedro až nedalo vydržet! >:D :no:

Thomasino:
    Ahoj, no jak sis všiml, esíčko prodané není >:D Stáhnul jsem to z celého netu a jel s tím na dovolenou. Teď začnu víc řešit tu náhradu a uvidím jak to dopadne ;-) Ale celkem mě čím dál tím víc zajímá 135i :-) Ale to se ještě uvidí, ani jsem v ní nejel ;-)

Jinak na dovolené.... To je celkem delší příběh >:D >:D Nejdřív jsme byli v Chorvatsku na koupání pak jsme jeli do Benátek, Verony (+ Lago di Garda), Janov a tímpádem italská riviéra, pak francozská riviéra (Cote'd'Azure), Monaco, Cannes, Saint Tropez, Avignon, Ženeva, Lousanne, pak u kamaráda na víkend ve švýcarských Alpách (krása), Luzern, Zurich, Mnichov (BMW Welt) a pak domu ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.10  11:34

Nazdar WII, už máš prodané eSÍčko?? A už máš koupenou náhradu? Co to bude? Na co se můžeme těšit? A kde jsi byl na dovolené? ;-) :-)

edit: AHA, teď jsem si všiml novinky, že prodané ještě není..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  11:16

Počasí vyšlo po celou dobu? :-) Já ted jelikož je hnusně tak většinou sedím jen u PC...protože se nedá dělat žádný z mých velkých koníčků, letadla vidim maximálně na radaru, okem ne, protože jsou mraky, foták do deště brát nebudu... Jinak jezdím na kole jak šílenec, pokud je hezky - jakože dneska pudu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  11:12

Ahoj Kysky ;-) Jo dovča byla dlouhá a krásná ;-) Co děláš teĎ o prázdninách? :-) pokecáme kdyžtak večer, mám ted nějakou práci takže vypínám PC a jedu pryč ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  11:09

Čáááu Wii! jsi byl někde na dovče? Nevím, zdá se mi že nějak nikdo kdo sem chodil už nechodí na MACZ vůbec nebo málo ;-\ Já se mám dobře, prázdniny v plném proudu, ale už skoro půlka za mnou :-(
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  10:57

« Jsem zpět

Tak po dlouhé odmlce jsem zase zde :-) Koukám že zde se nic nezměnilo, WL opět vyhrál fotosoutěž a pod mé auto už nikdo nepřispívá >:D >:D Jak se máte? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.07.10  23:09

« Re: Kdestekdo?

Chobot
    Tak to vidíš, konečně zas dávali v TV i něco o mně a já to zas prošvihnu... :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.07.10  16:07

>:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.07.10  16:01

dávaj vám film
    15:40-17:40 Nepřemožitelný bukanýr - Prima
    >:D
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.07.10  20:37

« Kdestekdo?

Jak se vede teplometi? :-) Se válíte někde u vody co? nebo na balkóně u vodky? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 01.07.10  21:00

« Re: 10.000

Vette Z06 ....jela 320km/h :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 30.06.10  22:58

Ronault: Promiň, já se vpravo nekoukal, takže prohlédnu odstavný pruh spomaleně ;) Za sportku si vsadím tak možná jednu novou, ale budu muset doplatit 17 korun >:D ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.06.10  22:43

Vampix: Ty sis zua sportku koupil Logana nebo co to bylo za auto v kterém jsi to točil? Myslím moje pondělní stěhování... jak si totiž to video dáš zpomaleně, tak jasně rozeznáš Fanouše s přípojným vozíkem >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 30.06.10  22:39

Jsem rád, že další kulatý příspěvek se odehrál bez mé přítomnosti, měl bych na sobě zapracovat. ;-\

Víc mně ale štve, že si mně lidi musí natáčet, když jedu sekat trávník, si pak připadám jak... [odkaz]

Naštěstí to vyvážila výhra ve sportce >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.06.10  20:49

Mistrovství světa ve fotbalu je právě teď? Opravdu? Já jen zaregistroval nějaký obrovský sraz trubadůrů na plastové trumpety někdy na jihu černého kontinentu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.10  20:42

Tak to já na to kašlu, začnu klasicky až od semifinále... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.10  20:38

to je pravda. Ja budu spechat ve 22:00 do postele >:D Ne, jsou i vyjimky. A az skonci fotbal, tak si i ja oddechnu.. stoji to strasnou spoustu casu..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.10  20:33

Tak to je ideální příležitost, navíc už nebude MS ve fotbale, takže nebudeš z koliby spěchat k bedně jako Mojito... :-O >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…