BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  09:18

« Re: Jsem zpět

Snad aspoň na nějakou tu "ukrajinu" by to už bylo... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  08:41

xGay:
    A už ti splatil aspon tolik, abys měl na bicykl? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.07.10  00:52

Wii: Tím tempem, jakým mi to brácha splácí, si asi koupim rovnou nějakou e92, páč v tý době to už bude dostupný auto ;-\ >:D
    Začínám taky přemýšlet, jestli si nekoupim nějakou dodávku a nepředělám jí na menší obytňák, rád bych totiž někdy projel Evropu.
    Ale uvidíme, vypadá to ještě na dlouho >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.10  22:33

Naprosto souhlasím >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  22:17

>:D >:D Ok, asi máš pravdu
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.10  22:12

Ne, v pohodě, uvidíme až budeš mít sám děti, já všechny! názory a s nima spojené představy (zatím) bezdětných, o věcech spojených s dětma a jejich výchovou, beru s obrovskou rezervou, sám jsem totiž před tím nebyl o nic míň "chytrý" a odhodlaný z ničeho zásadně neslevit... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  21:42

Kysky:
    Hmm... Tak to jo >:D >:D

WL:
    Nemělo to být nijak útočny >:D Jen jsem řekl, že já bych se určitě neúčastnil ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.10  21:23

Wii-Jay
    Jo, ale mrkni třeba na takový facebook, proti tomu je to tu pořád superanonymní, nemám tu ani křestní jméno...
    Kdo bude dneska opravdu hodně chtít takovou fotku, udělá si ji levou zadní. To bych nemohl chodit s dětma ani na ulici...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  21:19

Wii: >:D no to je dobrej nápad :yes: :yes: >:D >:-[]

PS: víš proč mě napadla jako první Madonna? Protože jsem asi před půl hodinou se díval na její reklamu s BMW M5 E39 ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  21:17

Kysky:
    Tak to by pro mě taky teda moc zážitek nebyl, ale asi bych si to vyfotil a pak to zpeněžil >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  21:14

Wii: Teda pro mě je to podobnej zážitek jako potkat na dovolený nahou Madonnu >:D ;-) Ano vidíte dobře, nechtěl jsem napsat Maradonu >:D Možná o něco větší zážitek :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  21:07

Thomasino:
    Jo na to jsem neměl nějak ani náladu, říkal jsem si, že je auto na prodej a tak se mi ani nechtělo vymýšlet zajímavá místa k focení >:D >:D Prostě jsem byl líný ;-)

xGay:
    To by tě zajímalo hošánku >:-[] >:-[] Jak se jinak máš? Už brácha zařizuje nové auto pro tebe? >:D

WL:
    Tos uhodil na hlavičku, jinak gratuluji k "dětské" výhře >:-[] Ale přijde mi to divný, dávat na internet (čili absolutně komukoliv) fotku svého malého dítěte ;-\

Kysky:
    Jo to se každý den nevidí, ale zas takovej zážitek to neni, pořád je to jen auto >:D 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  20:58

>:D >:D >:D >:D :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.10  20:33

xg
    No tak zrovna ta náruč asi nebude to, co by mu chybělo z teplometa nejvíc... :*) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.07.10  20:09

A copak s Ypsíkem děltáte? Že by ti chyběla náruč teplometa? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.10  19:41

Já myslel fotky svého auta na zajímavých místech :-) Ale zase když už to auto prodáváš, tak je to skoro k ničemu >:-[]
    Nicméně já bych si určitě pár fotek udělal, přece jen na tu dovču budeš vzpomínat v souvislosti s tímto autem - pokud jsi teda jel svým 320si ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  18:23

Sem si říkal, jestli tam byl Ypsi s tebou >:D

Murci SV a SLR 722R se taky nevidí každej den ;-) Kor Roadster :-!
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 28.07.10  16:54

Veyron ani 599GTO jsme neviděl. Před casinem byl jen SLR 722 roadster a Murci SV a pak hromada normálních 599 a RR Drophead a Phantomů... No a to nepočítám ty ošklivé Continentaly GT a baby jsem nefotil, pořádnou babu jsem měl celý dny vedle sebe ;-) >:-[] >:-[]

PS: Jsem u Ypsiho a zapoměl jsem se přehlásit >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.10  15:47

Wii: to mi chceš říct že jsi u kasína v Monacu potkal zaparkovanej Veyron nebo 599GTO nebo Enzo a nevyfotil sis ho na památku? :-O A tak fotil jsi aspon nějaký pěkný baby? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.07.10  15:41

Pánové, fotky nečekejte.... >:D Skoro jsem nefotil a auta už vůbec ne... Pokaždé jsem zapoměl foták v aute na parkovisti a když uz jsem ho vzal tak jsem auta teda nefotil :-! Na tohle focení cizích aut nějak nejsem >:D >:D Si je můžu prohlédnout na netu a kvalitnější. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…