BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 29.07.10 00:52
« Re: Jsem zpět
Wii: Tím tempem, jakým mi to brácha splácí, si asi koupim rovnou nějakou e92, páč v tý době to už bude dostupný auto ;-\ >:D
Začínám taky přemýšlet, jestli si nekoupim nějakou dodávku a nepředělám jí na menší obytňák, rád bych totiž někdy projel Evropu.
Ale uvidíme, vypadá to ještě na dlouho >:D -
white label 28.07.10 22:12
Ne, v pohodě, uvidíme až budeš mít sám děti, já všechny! názory a s nima spojené představy (zatím) bezdětných, o věcech spojených s dětma a jejich výchovou, beru s obrovskou rezervou, sám jsem totiž před tím nebyl o nic míň "chytrý" a odhodlaný z ničeho zásadně neslevit... ;-) >:-[] -
Wiii 28.07.10 21:07
Thomasino:
Jo na to jsem neměl nějak ani náladu, říkal jsem si, že je auto na prodej a tak se mi ani nechtělo vymýšlet zajímavá místa k focení >:D >:D Prostě jsem byl líný ;-)
xGay:
To by tě zajímalo hošánku >:-[] >:-[] Jak se jinak máš? Už brácha zařizuje nové auto pro tebe? >:D
WL:
Tos uhodil na hlavičku, jinak gratuluji k "dětské" výhře >:-[] Ale přijde mi to divný, dávat na internet (čili absolutně komukoliv) fotku svého malého dítěte ;-\
Kysky:
Jo to se každý den nevidí, ale zas takovej zážitek to neni, pořád je to jen auto >:D 8-s :no: -
Thomasino 28.07.10 19:41
Já myslel fotky svého auta na zajímavých místech :-) Ale zase když už to auto prodáváš, tak je to skoro k ničemu >:-[]
Nicméně já bych si určitě pár fotek udělal, přece jen na tu dovču budeš vzpomínat v souvislosti s tímto autem - pokud jsi teda jel svým 320si ;-) -
ypsilon 28.07.10 16:54
Veyron ani 599GTO jsme neviděl. Před casinem byl jen SLR 722 roadster a Murci SV a pak hromada normálních 599 a RR Drophead a Phantomů... No a to nepočítám ty ošklivé Continentaly GT a baby jsem nefotil, pořádnou babu jsem měl celý dny vedle sebe ;-) >:-[] >:-[]
PS: Jsem u Ypsiho a zapoměl jsem se přehlásit >:D >:D >:D -
Wiii 28.07.10 15:41
Pánové, fotky nečekejte.... >:D Skoro jsem nefotil a auta už vůbec ne... Pokaždé jsem zapoměl foták v aute na parkovisti a když uz jsem ho vzal tak jsem auta teda nefotil :-! Na tohle focení cizích aut nějak nejsem >:D >:D Si je můžu prohlédnout na netu a kvalitnější. ;-)