BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
element5 29.07.10 20:50
« Re: Michelin PilotSport2
Když jsem teď kupoval gumy na ty moje renovovaný Propusy, chtěl jsem taky Hankook S1 EVO, ale bylo to hodně narychlo a v mnou požadovaném rozměru jsem je nesehnal ;-\ Nakonec jsem koupil GoodYear Eagle F1 Assymetric a zatím si vůbec nemůžu stěžovat. Naopak je s klidným svědomím doporučím :yes: -
white label 29.07.10 16:10
Wii
Mě by hlavně hrozně zajímalo, jestli umí i CSC5 "žehlit" ty naše "šiléné" cesty tak, jako to umí právě CSC3...
P.S. Jinak je sranda, jak se ten panický strach "japončíků" z čísla 4, přenesl vlastně do celého světa. Dnes raději vynechává 4ku v označení produktů i Continental...
Tak mě napadá, jestli mají strach i z nás 4 %ních... >:-[] -
Thomasino 29.07.10 15:44
RE050A mám nyní na GTI, nejsou špatný :-! ;-)
A na to že byly 2x na okruhu stále vypadají jako nové... A posledně když na okruhu dost slušně pršelo (spíše průtrž jako prase), tak držely překvapivě slušně i na vodě - viz. konec posledního videa z okruhu..
[odkaz]
Na zimu ale používám už asi 15 let to nej od GoodYearu a na to nedám dopustit :-) Naopak zkušenost s Dunlopkama SportMAXX nic moc, ve druhé půlce živostnosti děsně hučely :-( ;-\ -
Thomasino 29.07.10 14:42
Pirelky - to je opravdu zašlá sláva. Ale je pravda, že poslední dobou v testech ty Hankooky jsou na špici a poráží dokonce Dunlop, Pirelli, GooodYear apod. V posledním testu byly lepší jen CSC5 ;-) Ale myslím nové HANKOOK S1 EVO. Ty V12 EVO jsou předchozí model, o něco levnější, ale taky byly hodnoceny mezi nejlepšími 5-ti >:-[] Až budu na jaře brát gumy na druhou sadu kol na okruh, půjdu zřejmě do Hankooku S1 EVO, nebo nových Kumho - ty jsou taky na suchu super a stojí velmi rozumný peníz.. -
Wiii 29.07.10 14:13
Rarsch:
Na ty V12 EVO jsem dnes na netu koukal >:D Nejsou tak drahý ;-) :yes:
WL:
Kdybych tam dával Conti, asi bych nahodil CS3 ;-)
Merkur:
Mě právě zas tak Pirellky neoslňujou.... Trochu zašlá sláva si myslim ;-)
PS: Mít jiné pneu na zadku než na předku by neměl být problém ne? :-) Nebo se mýlím? -
Merkur 29.07.10 14:03
Wii-jay:Taktéž jsem měl nedávno podobný problémy na vodě,ale s mýma sjetýma semislickama,když jsem jel z okruhu ze Sosnové.Od Mladé Boleslavy až po Jihlavu v dešti v permanentním aquaplaninku.Kremace jak sviňa.Tudíš jsem se nasral a objednal jsem Pirelli P-zero,bo pirelli jsou z klasických pneu nejlepší. -
white label 29.07.10 13:15
Je to tak, jak se zarovnají, je čas je vyměnit...
Trochu mě to taky překvapuje, čekal bych od Michelinu delší životnost, především s ohledem na poměrně malý krouťák Si, jehož vyšší hodnota případně dokáže dát zabrat pneu na poháněné nápravě...
P.S. Když tak prubni ty nové CSC5... -
-
Thomasino 29.07.10 11:36
Máš si koupit Continental CS3 nebo nové CS5 a budeš v klidu :-)
Ale jde taky o to, jak moc byly ty 3 okruhy dlouhé a jak moc jsi tomu dával pokouřit ;-) Já už mám třeba objednanou druhou sadu disků (18"), abych měl jedny kola na občasný výlet na okruh (4-5x ročně) a druhou sadu 17" na normální jěždění a neničil si ty kola na okruhu.. -
Wiii 29.07.10 11:02
« Michelin PilotSport2
Zdravím, tak jak jsem pjel chválu na Michelinky PilotSport PS2 tak teď si musím postěžovat.... :-( Před chvílí jsem se šel podívat na hloubku dezénu a je na zadní nápravě mizivá. Po pár měsících, třech okruzích a ježdění po běžných silnicích (žádné gumování nebo driftování), jsou na výměnu!!! Před před dvěma dny jsem se vracel z Německa a chytla mě průtrž mračen, povrch byl na dálnici betonový a auto začalo lítat sem tam. Teď už je mi jasné čím to je :-(
[odkaz] zde se podívejte na pneumatiku, v nejhlubších podélných drážkách jsou kolmo výstupky, pokud jsem dobře informovaný, tak pokud se tyto proužky zarovnají se zbytkem pneu, měli by se vyměnit! A přesně tak to už mám :-( :-( :no: :no: Takže životnost PS2 je mizivá!