BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto element5

element5 29.07.10  20:50

« Re: Michelin PilotSport2

Když jsem teď kupoval gumy na ty moje renovovaný Propusy, chtěl jsem taky Hankook S1 EVO, ale bylo to hodně narychlo a v mnou požadovaném rozměru jsem je nesehnal ;-\ Nakonec jsem koupil GoodYear Eagle F1 Assymetric a zatím si vůbec nemůžu stěžovat. Naopak je s klidným svědomím doporučím :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  20:43

Na S1 EVO taky kouknu :-) Ale s těma Conti asi ne.. jsou přeci jen dost mastný a přijde mi to zbytečný ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  18:03

Th
    Každý asi těžko, když je nás minimálně! 4%. :-O >:-[]
    Jen se nedělej, minule si chrochtal blahem a tos byl při tom jen vpředu a dělal "popelník"... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  16:51

Myslím, že od vás 4%-ních si raději dává lehký odstup každý ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  16:10

Wii
    Mě by hlavně hrozně zajímalo, jestli umí i CSC5 "žehlit" ty naše "šiléné" cesty tak, jako to umí právě CSC3...

P.S. Jinak je sranda, jak se ten panický strach "japončíků" z čísla 4, přenesl vlastně do celého světa. Dnes raději vynechává 4ku v označení produktů i Continental...
    Tak mě napadá, jestli mají strach i z nás 4 %ních... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  15:44

RE050A mám nyní na GTI, nejsou špatný :-! ;-)
    A na to že byly 2x na okruhu stále vypadají jako nové... A posledně když na okruhu dost slušně pršelo (spíše průtrž jako prase), tak držely překvapivě slušně i na vodě - viz. konec posledního videa z okruhu..
    [odkaz]

Na zimu ale používám už asi 15 let to nej od GoodYearu a na to nedám dopustit :-) Naopak zkušenost s Dunlopkama SportMAXX nic moc, ve druhé půlce živostnosti děsně hučely :-( ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 29.07.10  15:08

sem rád, že i folkswágnysti to viděj stejně >:D
    ty V12 EVO mam na M3 a libovka. Jak řikám, chtěl sem je na jaře koupit i na SI, ale pak sem se neodvážil a skončil u bridgestone RE050A.
    Na S1 EVO du hodit voko!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  14:42

Pirelky - to je opravdu zašlá sláva. Ale je pravda, že poslední dobou v testech ty Hankooky jsou na špici a poráží dokonce Dunlop, Pirelli, GooodYear apod. V posledním testu byly lepší jen CSC5 ;-) Ale myslím nové HANKOOK S1 EVO. Ty V12 EVO jsou předchozí model, o něco levnější, ale taky byly hodnoceny mezi nejlepšími 5-ti >:-[] Až budu na jaře brát gumy na druhou sadu kol na okruh, půjdu zřejmě do Hankooku S1 EVO, nebo nových Kumho - ty jsou taky na suchu super a stojí velmi rozumný peníz..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  14:25

Jo to chápu, myslel jsem to spíš z hlediska zákona >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.07.10  14:23

Wii: problémy s jinýma gumama na předku a zadku by měl být jedině kdyby to bylo 4x4. Možná bude se něco dít v zatáčkách, horší gumy na předku - barumky např. by si myslím mohli znamenat nedotáčivost
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  14:13

Rarsch:
    Na ty V12 EVO jsem dnes na netu koukal >:D Nejsou tak drahý ;-) :yes:

WL:
    Kdybych tam dával Conti, asi bych nahodil CS3 ;-)

Merkur:
    Mě právě zas tak Pirellky neoslňujou.... Trochu zašlá sláva si myslim ;-)

PS: Mít jiné pneu na zadku než na předku by neměl být problém ne? :-) Nebo se mýlím?
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 29.07.10  14:03

Wii-jay:Taktéž jsem měl nedávno podobný problémy na vodě,ale s mýma sjetýma semislickama,když jsem jel z okruhu ze Sosnové.Od Mladé Boleslavy až po Jihlavu v dešti v permanentním aquaplaninku.Kremace jak sviňa.Tudíš jsem se nasral a objednal jsem Pirelli P-zero,bo pirelli jsou z klasických pneu nejlepší.
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 29.07.10  13:38

co ti to tady ty folkswágnysti raděj? >:-[]
    micheliny sou teda šitky, continentaly to sou přece taky šitky, kup nějaký japonsko nebo koreu :yes:
    hankook ventus v12 evo. dneska bych do nich šel i na SI.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  13:15

Je to tak, jak se zarovnají, je čas je vyměnit...
    Trochu mě to taky překvapuje, čekal bych od Michelinu delší životnost, především s ohledem na poměrně malý krouťák Si, jehož vyšší hodnota případně dokáže dát zabrat pneu na poháněné nápravě...

P.S. Když tak prubni ty nové CSC5...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.07.10  12:42

ZRADA >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  12:03

>:D >:D Bramborákista >:D >:D Hele nedojedu... Mám už jiný program ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  12:00

Dojedeš do Brna o víkendu na WTCC?? Jako správný bramborákisty by jsi měl, ne? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  11:53

No určitě vyzkoušim něco jiného..... ;-) Jako je pravda že jeden z tech okruhů byl asi tak 250km ježdění po trati a hodně z ostra >:D Ale to by snad měli ty pneu vydržet... No už je to jedno.... Jen mi to leze do programu na příští víkend a to NS ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  11:36

Máš si koupit Continental CS3 nebo nové CS5 a budeš v klidu :-)
    Ale jde taky o to, jak moc byly ty 3 okruhy dlouhé a jak moc jsi tomu dával pokouřit ;-) Já už mám třeba objednanou druhou sadu disků (18"), abych měl jedny kola na občasný výlet na okruh (4-5x ročně) a druhou sadu 17" na normální jěždění a neničil si ty kola na okruhu..
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  11:02

« Michelin PilotSport2

Zdravím, tak jak jsem pjel chválu na Michelinky PilotSport PS2 tak teď si musím postěžovat.... :-( Před chvílí jsem se šel podívat na hloubku dezénu a je na zadní nápravě mizivá. Po pár měsících, třech okruzích a ježdění po běžných silnicích (žádné gumování nebo driftování), jsou na výměnu!!! Před před dvěma dny jsem se vracel z Německa a chytla mě průtrž mračen, povrch byl na dálnici betonový a auto začalo lítat sem tam. Teď už je mi jasné čím to je :-(

[odkaz] zde se podívejte na pneumatiku, v nejhlubších podélných drážkách jsou kolmo výstupky, pokud jsem dobře informovaný, tak pokud se tyto proužky zarovnají se zbytkem pneu, měli by se vyměnit! A přesně tak to už mám :-( :-( :no: :no: Takže životnost PS2 je mizivá!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…