BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 29.07.10 23:14
« Re: Michelin PilotSport2
OK, pokud to tak je, tak zkusím na jaře podusit prodejce v síti Barum-Conti, nebo ti napsat ať mi je přes známé seženeš ;-) :-) CSC3 bych "přežil" i pro okruhové použití, pokud nebudou o moc dražší.. Ale pokud to bude především na okruh, vystačím klidně i s těmi S1 Evo, protože jsou na tom tuším na suchu dokonce o něco lépe než CSC3, co jsem viděl v jednom testu. Myslím, že byl znatelný rozdíl v brždění na suchu, nebo tak něco ;-) -
white label 29.07.10 23:10
Je to jako když kupuješ auto, buď musíš mít osobní kontakt, nebo zkoušet více prodejců a pořádnou slevu si trochu "pohledat" a třeba i trochu ukecat.
Ta záruka je naprosto neomezená a pokud ti zcela běžně uznají i pneu úmyslně prořezanou vandalem (nebo kýmkoli jiným), proč by se měli dohadovat nad nějakou "prdlou" pneu? Jakou by to mělo logiku? ;-) :-)
Přečti si podmínky Eurogarance a možná se budeš hodně divit, navíc se záruka vztahuje i na ostatní evropské státy.. -
Thomasino 29.07.10 23:02
To ano, ale ne za 3500 Kč, pokud vím.. Celkem dost razantně trvali tenkrát na dost vysoké ceně, aspoň v Brně, a přiblížit se netovým cenám tenkrát nechtěli >:-[] Otázka je, jak moc je to k něčemu dobré. Pochybuji, že když ti tam guma někde prdne, že to nebudou chtít uhrát na jinou závadu než na co to promují >:D >:-[] -
Thomasino 29.07.10 22:56
To se vztahuje jen na ty, co koupíš v síti Barum-Continental, ne? Nebo to už neplatí? Copak to platí i na CSC zakoupené nejlevněji na shopu? Aspoň před 3 lety to tak bylo..
Pak by to byl samozřejmě argument.. Pokud se rozmyslím, že na těch nových 18-kách budu jezdit normálně, asi půjdu do CSC3 nebo CSC5 (podle ceny). Ale pokud to bude na okruh, klidně půjdu do Hankooku S1 :-) Dva tisíce jsou taky peníze, navíc ten rozdíl je většinou o kousek větší než 500 na gumě.. Já ty S1 Evo viděl v tom našem rozměru už za 2880 ;-) -
white label 29.07.10 22:44
Th
Tak jak pro koho, já bych k vůli pětikilu na gumě od Conti k Hankooku určitě neodešel, už jen pro fakt, že na Conti mám neomezené pojištění zdarma, včetně vandalismu... ;-)
...a upřímně i ten "nápis" na pneu má "trochu" jinou prestiž... >:D -
Thomasino 29.07.10 22:27
No rozdíl 500 Kč na jedné gumě mezi CSC5 a EVO S1 už je znatelný a podle testu je mezi nimi jen minimální rozdíl :-) Kdo bude chtít vždy to NEJ, půjde asi do CSC5, kdo to pojme trochu ekonomicky, může s klidným svědomím vzít S1 EVO, nebo i ty GY F1 As., ty byly v testech taky vždy v první třetině ;-)
Na druhou stranu, kdysi skončili Dunlopky SportMAXX taky na špici a až když se blížil pomalu jejich konec (tak poslední polovina nebo spíše třetina povoleného vzorku), tak byly hodně hlučné. A neměl jsem tuto zkušenost jen já.. Takže záleží jak se ty gumy chovají po celou dobu životnosti a ne jen v testech, kde hodnotí nové gumy.. -
white label 29.07.10 22:18
Wii
Nekecej, chtěl si z toho vytřískat víc peněz, tak si z toho udělal
320 Sd (Superdiesel)... :-O :*) 8-s >:D
XL, to je jako doporučeno hlavně pro majitele velkých XL penisů...
>:D
"EXTRA LOAD (XL)" pro zesílené pneumatiky s vyšší nosností
Označení RunFlatů je hodně, podle výrobce:
ROF, RFT, EMT (Extended Mobility Tire), RSC (Runflat System Component), SSR (Self-Supporting Runflat Tire), DSST (Dunlop Self Supporting Technology), ale třeba u Conti je to to SSR... -
Wiii 29.07.10 21:36
Hanss:
>:D >:D Sakra jsem se asi překlikl a nepřekontroloval to >:D >:D Už jsem to opravil ;-)
WL:
A co Runflaty? ;-)
PS: Jak se oficiálně označují Runflaty v těch blbejch zkratkach? :-! >:D >:D A co znamená to XL třeba zde "Hankook S1 EVO 255/35 R18 94Y XL" Nějak to nikde nemůžu najít ;-) A taky koukám na televizi >:D

Docela mě to zajímá, protože mám najeto už skoro 6tkm, tak se rozhlížím po nových pneu >:D Origo Dunlop SP Sport 600 mají jen 4mm, tak na mokru už musím ofafrně. Continental je vážným favoritem po dobré zkušenosti s CSC2.