BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 30.07.10  15:13

« Re: Michelin PilotSport2

Ani nevím, že jsou nějaké CSC5 :-O V čem mají být lepší?
    Docela mě to zajímá, protože mám najeto už skoro 6tkm, tak se rozhlížím po nových pneu >:D Origo Dunlop SP Sport 600 mají jen 4mm, tak na mokru už musím ofafrně. Continental je vážným favoritem po dobré zkušenosti s CSC2.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  14:20

Taky bych byl rád, když je někdo průbne ;-) >:-[]
    Ty CSC5.. Tak se na WII-JAYe složíme, každý dá kilo a on nám bude referovat >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.07.10  12:59

Koukám vášnivá debata >:D >:D Labele, když mi seženeš Conti CS5 SSR za 4000 za gumu, tak ti je vozkoušim >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D Bereš?

Pokud ne, asi pujdu do těch S1 EVO ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  01:22

Oficiálně stojí CSC stejně, 2ky, 3ky i 5ky..., jen sleva může být různá...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  23:19

Já viděl ty CSC5 zatím o poznání dražší než CSC3. Ale na jaře ty ceny mohou vypadat zase jinak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  23:17

CSC3 stojí stejně jako CSC5.
    Za 2880,- (ani za 3000,-) ti je stejně nikdo nesežene... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  23:14

OK, pokud to tak je, tak zkusím na jaře podusit prodejce v síti Barum-Conti, nebo ti napsat ať mi je přes známé seženeš ;-) :-) CSC3 bych "přežil" i pro okruhové použití, pokud nebudou o moc dražší.. Ale pokud to bude především na okruh, vystačím klidně i s těmi S1 Evo, protože jsou na tom tuším na suchu dokonce o něco lépe než CSC3, co jsem viděl v jednom testu. Myslím, že byl znatelný rozdíl v brždění na suchu, nebo tak něco ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  23:10

Je to jako když kupuješ auto, buď musíš mít osobní kontakt, nebo zkoušet více prodejců a pořádnou slevu si trochu "pohledat" a třeba i trochu ukecat.
    Ta záruka je naprosto neomezená a pokud ti zcela běžně uznají i pneu úmyslně prořezanou vandalem (nebo kýmkoli jiným), proč by se měli dohadovat nad nějakou "prdlou" pneu? Jakou by to mělo logiku? ;-) :-)
    Přečti si podmínky Eurogarance a možná se budeš hodně divit, navíc se záruka vztahuje i na ostatní evropské státy..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  23:02

To ano, ale ne za 3500 Kč, pokud vím.. Celkem dost razantně trvali tenkrát na dost vysoké ceně, aspoň v Brně, a přiblížit se netovým cenám tenkrát nechtěli >:-[] Otázka je, jak moc je to k něčemu dobré. Pochybuji, že když ti tam guma někde prdne, že to nebudou chtít uhrát na jinou závadu než na co to promují >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  23:00

Je to v síti Contitrade, ale i tam se dá nakoupit ještě levněji, než jsou jejich oficiální internetové ceny... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.07.10  22:58

Já nevím... jeden tu mluví o gumách, druhej o photoshopu, třetí o Challenge Stradale... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  22:56

To se vztahuje jen na ty, co koupíš v síti Barum-Continental, ne? Nebo to už neplatí? Copak to platí i na CSC zakoupené nejlevněji na shopu? Aspoň před 3 lety to tak bylo..
    Pak by to byl samozřejmě argument.. Pokud se rozmyslím, že na těch nových 18-kách budu jezdit normálně, asi půjdu do CSC3 nebo CSC5 (podle ceny). Ale pokud to bude na okruh, klidně půjdu do Hankooku S1 :-) Dva tisíce jsou taky peníze, navíc ten rozdíl je většinou o kousek větší než 500 na gumě.. Já ty S1 Evo viděl v tom našem rozměru už za 2880 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  22:44

Th
    Tak jak pro koho, já bych k vůli pětikilu na gumě od Conti k Hankooku určitě neodešel, už jen pro fakt, že na Conti mám neomezené pojištění zdarma, včetně vandalismu... ;-)

...a upřímně i ten "nápis" na pneu má "trochu" jinou prestiž... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.07.10  22:32

« Re: Nafta?

>:D >:D >:D >:D >:D :yes: :yes: :yes: >:D Napsal byhc tam že to není motor od BMW ale 2,0TDI ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  22:29

« Re: Nafta?

WII-JAY změnil taktiku. Když zjistil, že benzínový dvoulitr nikdo nechce koupit, začal to nabízet jako dvoulitr diesel, ty jdou na dračku! >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  22:27

No rozdíl 500 Kč na jedné gumě mezi CSC5 a EVO S1 už je znatelný a podle testu je mezi nimi jen minimální rozdíl :-) Kdo bude chtít vždy to NEJ, půjde asi do CSC5, kdo to pojme trochu ekonomicky, může s klidným svědomím vzít S1 EVO, nebo i ty GY F1 As., ty byly v testech taky vždy v první třetině ;-)
    Na druhou stranu, kdysi skončili Dunlopky SportMAXX taky na špici a až když se blížil pomalu jejich konec (tak poslední polovina nebo spíše třetina povoleného vzorku), tak byly hodně hlučné. A neměl jsem tuto zkušenost jen já.. Takže záleží jak se ty gumy chovají po celou dobu životnosti a ne jen v testech, kde hodnotí nové gumy..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  22:18

Wii
    Nekecej, chtěl si z toho vytřískat víc peněz, tak si z toho udělal
    320 Sd (Superdiesel)... :-O :*) 8-s >:D

XL, to je jako doporučeno hlavně pro majitele velkých XL penisů...
    >:D

"EXTRA LOAD (XL)" pro zesílené pneumatiky s vyšší nosností
    Označení RunFlatů je hodně, podle výrobce:
    ROF, RFT, EMT (Extended Mobility Tire), RSC (Runflat System Component), SSR (Self-Supporting Runflat Tire), DSST (Dunlop Self Supporting Technology), ale třeba u Conti je to to SSR...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.07.10  21:36

Hanss:
    >:D >:D Sakra jsem se asi překlikl a nepřekontroloval to >:D >:D Už jsem to opravil ;-)

WL:
    A co Runflaty? ;-)

PS: Jak se oficiálně označují Runflaty v těch blbejch zkratkach? :-! >:D >:D A co znamená to XL třeba zde "Hankook S1 EVO 255/35 R18 94Y XL" Nějak to nikde nemůžu najít ;-) A taky koukám na televizi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.10  21:20

Doporučená maloobch. cena CSC je sice asi 6.000,-/kus (225/40/18), ale dají se koupit za 3.500,-/kus, S1 EVO se dají sehnat za 3.000,-/kus a ty GoodYear F1 As. od 3.300,-/kus, což mi nepřijde až tak podstatný cenový rozdíl...
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 29.07.10  21:06

« Nafta?

Ty Vojto, proč máš v inzerátu na Sautu Palivo: nafta?!? :-)
    Jinak Zdravim :yes: :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…