BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  21:30

« Re: Michelin PilotSport2

Dezén ano, ale ne jeho podklad... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 30.07.10  21:30

Vynikající vlastnost pirellek je (holt měká směs),že se v zatáčce zakousnou piští sice jak podřezaný vepř ale neutrhnou se.O tom by mohl třeba vyprávět "olympionik" v A6 quatro v táhlé zatáčce před Blanskem,který mě tlačil před sebou a u kterého moc nescházelo a smetl málem projíždějící auta v protisměru ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  21:29

CSC2 drží na suchu ještě o kousek déle, ale když už se potom "utrhnou", je to trochu větší překvápko, to CSC3 ti dávají vědět dřív, že se poémalu blíží "hrana" a do mírného smyku je i na suchu dostane i méně zkušený jezdec, kterému se tak můžou jevit hravější/"zábavnější"..., ale na suchém okruhu by měly lepší čas spíš CSC2...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  21:29

No on ten dezén na okruhu mizí i na těch hranách, takže o kousek se to obrousí i tam ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  21:26

CSC3 v našem rozměru 225/40 18" dokonce už za 3246,- ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  21:22

To jo, ale ne z šířky, z hloubky dezénu ano... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  21:20

Když je vezme pořádně na okruh, tak ten jeden milimetr ohobluje na to tata! ;-) >:D >:D

WL - takže říkáš, že když na okruh, tak raději CSC2 a když na ježdění, tak spíše CSC3? :-) Dneska jsem se zase aspoň chvilku zase jednou hezky svezl a občas tam cítím, že nižsí profil by se hodil. Ale těch chvil není mnoho a většinou jsem zase na těch hrbolech a nerovnostech rád, že mám ty 17-ky 225/45.. Tak nevím..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  20:49

Krok vedle určitě ne, v testech vycházejí velmi dobře CSC2 i CSC3. CSC3 jsou o něco lepší na vodě a špičkově tlumí nerovnosti i při nízkém profilu (v tomto ohledu podle mě moc nemají u sport. pneu konkurenci), což je ideální na naše cesty! CSC2 jsou lepší na suchu, jsou tvrdší a ještě o kousek sportovnější, jsou stavěny víc "do hrany", takče vypadají (při stejném rozměru) o kousek šírší (a to i skutečně jsou) a "nižší". Na okruh a hladké německé asfaltky raději CSC2, ale na naše cesty a rozbité okresky určitě spíš CSC3. Mám teď na GTI CSC3, před tím CSC2 a rozdíl tlumení je tam (při stejném rozměru) téměř neuvěřitelný...
    Pro jejich odlišný charakter se zřejmě stále nabízí jak CSC2 tak CSC3. FocusII RS má třeba standartně z výroby CSC3 235/35 19.

P.S. Šířku 214mm tam asi nemáš... :-)
    Zatím se dělají ve tvém rozměru jen CSC2 a CSC3, ale další rozměry CSC5 určitě ještě přijdou...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  20:40

« Re: Conti Sport Contact 5

Tak dobře, kouknul jsem pořádně, nové Pirelky P7 Cinturato jsou už zase OK a na špici, ale ještě loni byly kolem třetího až šestého místa
    [odkaz]
    - když dáš 2010, jsou na špici, když přepneš na 2009, uvidíš že na špici nebyly..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  20:38

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  20:34

Wii
    Já taky nevozím kompresor ani lepící sadu, jsou defekty, kdy jsou ti stejně na nic. Nejlepší je podle mě lehčí "nouzová" dojezdovka...
    Hankook to myslím značí jako RFT, ale S1 Evo dělá v RFT jen v 7mi rozměrech, ale ne 225/40 a 255/35 18.
    Klikni na "sizes" a objeví se tabulka i s poznámkou k RFT:

[odkaz]%5Boffset%5D=…
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.07.10  20:13

thomasino - to čteš asi divný testy,Pirelky si vedou v testech velmi dobře a já se pod to mohu podepsat..

Proč bych je měnil za jiný,když mi naprosto vyhovují? :-O
    Jaká značka je na erku jsem samozřejmě zapomněl,ale vím,že jsou dobrý :-|
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 30.07.10  20:03

Eagly jsem nahradil sjeté CSC2, s kterými mám sice dobrou zkušenost, ale rozdíl cca 500 Kč na jedné pneu se mi teď zdál celkem velký...

CSC5 se v mém rozměru (214/45/17) snad ani nedělají a je zajímavé, že CSC3 v testech v porovnání s CSC2 nevycházely nijak extra... Že by krok vedle? Nebo je to hloupost? Co WL? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  19:41

No nevím, poslední dva roky to žádná sláva s těmi Pirelkami v testech není, pokud vím.. Já s nimi nemám osobní zkušenost, jen kdysi dávno na služebním Civicu s P6000 a otec s P4000 a to byl děs ;-\

Mojito - ale ty přece na okruhu skoro nebrzdíš, tak je to irelevantní!!
    >:-[] >:D >:D Být tebou, zkusil bych CSC3 dle rad WL, aby jsi měl lepší přehled a možnost srovnání ;-)
    Už víš, co je za gumy na druhé zelené žábě? :-) Určitě ses díval. Nebo jsi zapomněl?
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.07.10  19:01

wii-jay - tak ať se rozhodneš správně,my budeme věrni Bridgestone (zetko)a Pirelli (rocco) ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.10  18:57

« Odstranění označení motorizace

Ahoj, dnes jsem odstranil označení motorizace z Audi A3 a zůstaly tam viditelné stopy lepidla. Nemáte někdo zkušenosti čím to nejlépe půjde dolů ? Díky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.07.10  18:51

Thomasino:
    No vidiš jak ses chytrej pán >:D Perfektní nápad, dejte každej kilo a kupte mi zadní sadu pneu... Rozměr to je 255/35/R18 a kdyžtak teda ty Conti Contact Sport CS5 SSR... DÍKY!!!! >:D

WL:
    Na komfort kašlu, nebudu s sebou vozit 10 kilo zátěže v podobě kompresoru a lepící sady >:-[] >:-[] prostě koupim zase RunFlaty a bude ;-) Jo a nevíš jak se jmenujou RunFlaty u Hankooku? :-! Dělají to vůbec?

Mojito:
    Tak to je životnost velmi podobná jako u Michelinek.... okruhu jsem najel více, navíc největší procento na opravdu klikatém okruhu v hodně rychlém tempu (aneb z dojezdu brzdových desticek 19tisic na 2,8). A po silnicích cca 20000 km... přední najedou ještě dost, tam je vzorku habadej, ale vzadu je to na výmenu.... ;-) Jako dokud tam byl vzorek, tak byli Michelinky super, mnohem lepsi nez Bridgestone! ještě jen nevim, co tam koupit... Na ten zadek...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  17:36

Jj, Pirellek se musím zastat. I v testech dlouhodobě nejúspěšnější značka (spolu s Conti). Kdyby Conti krachl, přešel bych zřejmě právě k Pirelli... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  17:31

Wii
    Buď můžeš chtít výborné pneu za rozumnou cenu a schůdným komfortem, anebo SSR (RF), ale obojí dohromady zatím mít nelze...
    :-O ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.07.10  15:51

thomasino - Pirelky a zašlá sláva?To je podle mě kolosální blbost 8-s
    Moje P-Zera jezdila cca 3 hod.na okruhu(cca 6-7x),najel jsem na nich 30 000 km,na vodě jsou v poho,v zatáčkách drží a ještě na nich tak 3 tisíce objedu...na zadních tak 8 tisíc.To vše za 4 litry s DPH za kus :yes:

Až odejdou do věčných lovišť koupím si je zase.Co se týče Hankoků,tak špatné gumy jsem v zimě nikdy neměl (letní nevím),páč jsem s nima nemohl vyjet ani trochu prudší kopeček do garáží :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…