BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.07.10  12:17

« Re: Michelin PilotSport2

m.z.:
    Naštěstí mi to redukuje přední náprava, kde už je to užší.... ;-) Ale tam se to až tak nesjíždí >:D Asi koupim ty CSC2 ;-) Protože jsou i v RunFlatu a v mých rozměrech ;-) :yes: Navíc jsou dobré.. Ale jsou dražší ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 31.07.10  12:04

WII: to je jasné,čím větší loukotě, tím víc cáluješ. Někteří tam cpou i 19ky, já bych větší kola nechtěl ani za nic.
    Momentálně mě vyjde jen na gumách km za cca 2,5O,-kč 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.07.10  11:26

WJ - ty nedorazíš do Brna na WTCC?? To si děláš pr.Dell!! :-| ;-\ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.07.10  11:05

WL:
    Díky za odkaz ;-)

M.Z.:
    Upravená citace: "Ty rozměry ti závidím, 255/35 R18 už jsou někde jinde, trošku se to blbnutí prodražuje" >:D >:D >:D

Vampi:
    Tak doraž do Jevan, já na tebe čekám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 31.07.10  11:00

Asi to tak dopadne, půjdou tam 2ky.
    Vampix: mrknul jsem ti na auto, mimo to, že se mi BMW líbí, co to na první fotce s X6 odpočívá v kotci za krásnou obludku? Není to Středoasiat?
    P.S. do zítra odpoledne jsem slaměný vdovec, tak bych se i projel, na tom plácku z videa bych trošku pomordoval gumy, točilo by se to tam jako káča >:D
    Už to mám vychytané, musím zavřít okno a zapnout vnitřní okruh, jinak jsem musel z auta zdrhat před udušením >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.07.10  10:48

Tak jistě, pro vás mladé střelce je každý znatelný náznak většího komfortu spíš na obtíž, pro vás je CSC2 ideální... :yes: >:-[]
    Ale my, co občas vozíme (po českých rozbitých cestách) i své rodiny, hledáme spíš optimální kompromis a zbaběle dáváme přednost CSC3... :*) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 31.07.10  10:36

Baf vy moji hošani :*) Jsem rád, že jsem teda skončil právě na CSC2. Tyhle gumy opravdu nejsou vůbec špatné, za celkem dobrou cenu podle mně. Mám možnost je porovnat s CSC3 na Cčku a ty mi příjdou právě jak psal WL víc jako papuče. Drží taky stopu jak na suchu tak na vodě, ale jsou takové víc uhoupané(nebo prostě takové měkčí, možná vyšší vzorek, reakce jsou trošičku gumovější nebo já sakra nvm jak to popsat)....
    Jinak Hlučnost CSC2 oproti minulým Bridge RE050A nijak znatelný nárust.

Jak se jinak žije? Chtěl jsem přijet do Brna na WTCC ale v posledním týdnu se zase podělala X6ka(nějaké čerpadlo, celý dynamic drive, posilovač K.O....) tak jsem nevěděl jestli nepřijdu o auto protože otec dneska odjížděl na letiště tak jsem plány zrušil, ale chtělo by to nějaký prázdninový srázek ne? Nebo všichni dovolenkujou a nikdo se nesejde?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.07.10  10:35

Tak to trochu "ořež", už i 235/40 R18 je znatelně levnější... >:-[]
    Na allroadu mám na léto podobný rozměr 245/45 R18...
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 31.07.10  10:27

Ty rozměry vám hoši závidím, 245/40 R18 už jsou někde jinde, trošku se to blbnutí prodražuje >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.07.10  07:50

Cena CSC2 není zas tak hrozná...
    [odkaz]

CSC3 jsou o poznání víc tiché, takové trochu víc "papuče"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 31.07.10  01:26

No jo, není nad osobní zkušenost...

Třeba zimní Pirelli (Snowsport, či co) jsou podle mne rozhodně lepší než Nokiany, které mám teď. Fuldy ani náhodou.

Někdo tady zmiňoval Kumha, a ty na mé auto už rozhodně nesmí - zkušenosti mám opravdu špatné, kloužou jako sáňky...

CSC2 paráda, ale ta cena... A navíc byly celkem hlučné (teď asi jen hledám další důvody proč ne).

Eagle F1 Assymetric - zatím super a v testech vycházejí excelentní na vodě, což je velké plus.

Pirelli Cinturata jsou podle testů nejspíš super, ale eRku nevyhovují váhovým indexem ani max rychlostí...

PS: 214 je rozměr extra pro mne, myslel jsem, že to tady víte >:D Díky WL ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.07.10  00:24

« Re: Conti Sport Contact 5

"Trošku" určitě..., no možná ještě o trošku víc, než trošku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.07.10  00:21

"trošku", joooo??? ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  23:16

Mojito
    Jo, ty Pirellky jsou fakt O.K.
    A co říkáš ty na ty CSC3 při naší společné (trošku ostřejší) jízdě s GTI5?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  23:06

Je to asi tak, na mokru jsou CSC2 super, ale CSC3 ještě o kousek lepší a na suchu je to spíš naopak... + tlumení nerovností jasně ve prospěch CSC3, dokud jsem měl CSC2 na GTI5, tak jsem si říkal, že by to DCC z GTI6 (k vůli poloze komfort), nebylo vůbec špatné (protože s ním jezdím zase na GTI6), ale jak jsem dal CSC3, na "chybějící" polohu komfort už si v GTI5 vlastně ani nevzpomenu...
    Pokud by se u CSC5 podařilo zkloubit to nejlepší to z CSC2 i z CSC3, pak by to byla totální "pneunirvána"... >:-[]
    Během příštího roku půjdu určitě do CSC5 (225/40 18 už se dělají i teď), tak jsem na ně hooodně zvědavý...

P.S. Stejně tak jsme přešli z CSC2 na CSC3 i u pětkového BMW (E39 v M-paketu, rozměr 235/45 17 předek a 255/40 17 zadek) a pocity ze změny velmi podobné až stejné...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.07.10  22:41

thomasino - problém je,že si nedovedu představit,že bych byl spokojenější!!!...jo a Pirelky nehučí což velice oceňuji :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  22:28

Mojito, není to jen o tom, že je už znáš a nechceš změnu? ;-) >:-[] Třeba by jsi byl s jinými ještě spokojenější :-)

m.z.- asi záleží co upřednostňuješ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 30.07.10  21:55

Mám pocit, že v tomhle z.urveném počasí, co v ČR panuje, oceníme už jen chování na vodě 8-s Pěkně mě to sere, protože jsem věčný slickař a tudíž na vodě musím jako s hnojem. CSC2 byly na vodu super a jestli opravdu jsou lepší na suchu než CSC3, koupím znovu 2ky.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.07.10  21:51

thomasino - 6 flek není zas až tak špatnej a pokud mi vyhovují a dlouho vydrží - není co řešit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  21:34

Tak ono se nám celkem dobře daří dostat i do většího smyku, pokud jsi koukal na video z okruhu >:D >:D
    Je ale pravda, že ty Potenzy RE050A dávají celkem dobré info co se děje a bude dít :-) Stejně jako podvozek GTI je krásně čitelný a předvídatelný.. Ale nedotáčivých smyků si tam člověk užije opravdu hodně >:D Zvláště pokud člověk pozdě brzdí a háže to pak do zatáčky nedotáčivým smykem, ikdyž třeba neplánovaně. Ale dle rad Sucliffa z předposledního AutoCaru to vlastně děláme s předokolkou správně >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…