BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 05.08.10 00:59
« Re: Michelin PilotSport2
wl: Tak tohle by ho vyšlo sakra draho, když to BMW nenabízí origo >:D Mně by ale spíš udělal radost, kdyby mi koupil třebas 30i do auta >:-[]
Wii: Jelikož všichni víme, že provoz v Praze je v zimě nevyspytatelný a sněhová nadílka může dosahovat až 10 cm, doporučuji něco takového [odkaz]
Na převoz teplometských kamarádů do baru by to mělo stačit.... Pokud by tě ale tví staří přátele omrzeli, doporučuji takové vozítko [odkaz] Toto podle mně v zimě asi nejlépe vystihuje slogan Nokie, Connecting People ;-) -
Wiii 03.08.10 20:27
Tak jsem nakonec objednal lehce jeté Bridgestony RE050A a pak vyměním celou sadu ;-) Do té doby dost času na přemýšlení. Jinak jsem se rozhodl, že si esíčko nechám :-) Ale koupim si k tomu nějakou tu 4x4.... Ale nic brutálního >:D >:D Něco levnýho a dobrýho :-) Nějaké typy? :-) -
Vampix(Diesel Power) 31.07.10 23:14
m.z.: Ten hafík je spíš jen dobře vykrmený >:D ale i tak to spíš jen zkresluje. Je to taky huhňáč a ještě k tomu cely bílý a takove tmavší prostředí kolem něj, není nijak přerostlý. Soused ten má labradora a docela mu přerostl, packama se obře o plot, to je teprve macek :-) -
Wiii 31.07.10 15:04
« Re: Michelin PilotSport2???
Tak jsem hledal jak se dalo a zjistil jednu věc... Pokud chci RunFlaty, muzu si vybrat ze 3 pneumatik >:D >:D >:D
Michelin Pilot Sport PS2
Pirelli P Zero
Bridgestone RE050A
No a pak ještě na jedný stránce mají nabídku Continental SportContact 2 [odkaz] který ovšem nejsou skladem a na žádných jiných stránkách nejsou..... ;-\
No a na jedné mi ještě filtrem vyjeli Yokohami V103 [odkaz] ale moc se mi to nezdá.... nevíte někdo o dobré ceně kompresoru na 12V a lepící sadě, respektive ten sprej? :-)