BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 09.08.10 18:32
« Re: Cadwell Park
Wii: závodničku? co máš na mysli? třeba M3 E36? Nééé, toho auta by mi bylo moc líto abych oddělal třeba spojku když bych se na tom učil...
Není to ono ale hodně lidí říká že v této hře jsou vlastnosti auta velmi podobné reálu.. samozřejmě ta trať není úplně dokonale udělaná ale je to tam opravdu zajímavej úsek, pak ty serpentýny z kopce taky pěkný >:D -
Wiii 09.08.10 17:40
« Re: Cadwell Park
Thomasino:
Už pochop, že výkon není všechno!! >:D >:D Koukni třeba na Ford Mustang... Výkonu má na rozdávání, ale podvozek na prd ;-) To jsem uvedl zrovna extrém, ale tyhle rozdíly jsou patrné i u německých vozů, dokonce i u stejné značky ;-) prostě podvozek je mnohem více, než bys z brněnského okruhu řekl ;-)
Ypsi:
Jo je to skvělá kára na ring!! >:-[] Nandám stabíky a pak bych se rád dostal pod 9:10 ;-) No a až zainvestuju to poladění, tak bych rád šel po 9:00 >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D Jak je to reálné ale nevim >:D Zas ta skvělej řidič nejsem >:D >:D
Element:
Příště se přidej, ať vidíme, co v tom tvém autě je :-! ;-) :yes:
Kysky:
Na počítači to není ono ;-\ Kup starší závodničku a hned v 18ti začni jezdit ;-) :yes: -
David Silver 09.08.10 16:29
« Cadwell Park
Čau Wii, stáhl jsem si do M3 Challenge BrandsHatch a Cadwell Park a musím říct že to jsou opravdu velmi dobré tratě na zlepšování jízdních zkušeností a zvládání svého vozu. Na Cadwellu v tom esíčku dokopce jsem jednou probrzdil a šel sem rovně do hrazení a při dalším kole jsem si dal už pozor, tak jsem víc brzdil před zatáčkou, krásně projíždím zatáčku a do pravý a najednou jsem v hodinách >:D :yes: tam t ov reálu musí bejt supr :-) -
ypsilon 08.08.10 22:07
« Re: Michelin PilotSport2
thomasino-no prave a potom jeste 4kila spekacku, 5kilo pochoutkace, 50 rohliku .... >:D ;-)
hele je to jak pises ;-) a zcela uprimne ja mam z naseho "ring gangu" tech okruhovych zkusenosti nejmene(jen brno a most a ty jsou proti ringu jako jizda okolo bloku) ;-\ proste to chce jezdit a jezdit na Ringu >:-[] ;-) :yes:
mojito a element-tak snad priste ;-) zcela uprimne je to "mekka motorismu",takze kazdy fanda by mel Ring aspon jednou za zivot navstivit a slovy se tamnejsi atmosfera da tezko popsat,to se musi zazit ;-) -
Thomasino 08.08.10 21:41
Tak jestli jsi tam Ypsi vezl 4 kastle piva jako vždycky, tak to je pak jasný, proč jsi jim neujel >:-[] >:-[]
Tak je jasné, že tak náročná trať jako je Ring je hlavně o řidiči :yes: Předpokládám, že Rarsch už to tam trochu zná a je to poznat ;-) Minulý týden tady v Brně bylo hodně rychlých aut, ale třeba Co-Pilot se v pohodě držel Focusu RS a pak ho i předjel, protože jeho řidič prostě nejel dobrou stopu ;-) -
ypsilon 08.08.10 21:22
thomasino- jak pise os,tak pruzny zrychleni ma 120d a 330i stejne nebo hodne podebne i na papire ;-) ..jinak "nej cas" jsem mel 9:20,ale musis pocitat s "brzdama" atd. ..a to ze se na ringu nepredjizdi snadno a z toho jsem mel velkej respekt..s rarschem me treba brzdili dva "lotusove exigove" a taky bys rekl,ze jsou prece papirove mnohem lepsi a i nekolik m3 e46 jsme objeli..z toho plyne,ze ring neni o papirovych vykonech,ale o zkusenostech a pazourach ridice ;-)
jinak jsme jezdili za sebou, kdyz to slo..a rozhodne vladlo 320si,je to proste kara na Ring stavena :yes:
p.s.: o tech sedackach jsem premyslel,ale nakup jsem nechal,mam porad hlad >:D

Wii: nechci vypadat jak rom, to radši budu vypadat jako hrdej čech, že budu jezdit octávkou I >:D ;-)
edit: mě se hodně líbilo E46ku mít, klidně i slaboučkou, mě se mooc líběj a když bude slabá naučím se taky jezdit a né blbnout, navíc když budu chtít a bude mokro, zajedu na parkoviště a můžu si krásně zadriftovat :-) stačila by [odkaz] ale kilčo asi mít jentak nebudu >:D nechci křusku se kterou najedu 100km a můžu kupovat další protože tomu upadnou kola. tak starý jako je E30 bych se dost bál