BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 10.08.10 11:02
« Re: Cadwell Park
"na pr.deli ti může jet klidně Passat né Carrera S ;-) >:D
Teď jsem se díval do papírů, u 997 mk.I s Tiptronikem se uvádí Carrera kombinovaná spotřeba 11.2 a u Carrera S Tiptronik 11.7 . Až 997 mk.II má udávanou spotřebu přibližně takovou jakou má tato 997 mk.I Carrera Tiptronik :-)
LK
Takže (podle tebe) 11,2 a 11,7 l/100km ještě není u takového auta dost podobná spotřeba...? ;-) :-)
>:D >:D je to skoro litr rozdíl oproti reálu >:D
LK
Já zapomněl, že zrovna probíráte zaokrouhlování - 0,5 l = 1,0 l!
:-O 8-s >:-[]
" -
David Silver 10.08.10 10:36
Rarsch: tfujtajbl. To byla E34 původně?
Vampi: ale tu váhu jenom odhaduju. dvojkovej Golf byl až na minidetaily stejnej jako jedničkovej, ale byl trochu mohutnější(co si vybavuju).
Jojo ta linie na E90 se mi taky líbí! taky se mi na ní líbí úplně všechno :-) ale jak říkám jak má M3 našroubovanej předek z E93 tak to vypadá podle mě fakt neuvěřitelně povedeně! Ale klasickej na E90 je taky moc hezkej :yes: :-) -
-
Vampix(Diesel Power) 09.08.10 22:52
Kysky: Tak v tom případu to byla bud trojka >:D nebo to bylo ještě lehčí, začíná se mi to plést, protože kámoš mně zahltil tolika údaji co se v okolí pohybuje a kdo co staví, až jsem z toho jelen....
mně se na E90 líbí úplně všechno a nedávno jsem si zastavil za 335d E92 a to auto je sice krásné ale E90 má takovou svážující se linii odzadu dopředu a to se mi na tom opravdu líbí.... -
David Silver 09.08.10 22:29
Vampi: no mě se E30 až tolik nelíbí takže bych radši snesl oktu si myslím.
Heleť, Golf II má 850km v základu >:D možná o něco víc.. >:D ;-) Mě se líbí na M3 E90 že jich moc není a ta kombinace předku coupé a zadku limousine, je fantastická :-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 09.08.10 22:18
Kysky: Jasně je to tak, dá se to koupit levně, ale raději bych si koupil srdcovou E30 než konzumní koktávku...
M3 E9x bych taky nejradějí E90, ale začínám přicházet na chuť tomu, že stačí 200 koní, ale důležitá je u auta právě ta váha... po okolí lítá Golf 2, odlehčen na nějakých 850 kilo, 1.8 motor, přidáno turbo a ještě když to měl bez turba, tak jsem mu neujel..., sedělo mu to ale jako prevít... -
David Silver 09.08.10 22:09
Thomasino: aha, tak toho jsem si nevšiml... já bych bral nejradši M3 E90, v tom sedanu to vypadá fakt špičkově :-) :-) M3 E46 nejradši CSL >:-[] >:-[]
Vampi: ale né, když dneska jede E30, většinou jsou černý tak velké procento patří této menšině, stejně jako starý mercedesy. Ale existují taky hezký kousky tojo. :yes: -
Vampix(Diesel Power) 09.08.10 22:05
Kysky: Já bych bral tu romskou E30. Mít peníze, garáž a čas (nic nemám :-( ) tak si tam nějakou 30cu rozeberu a poskladam znova a co nejorigo design.... Čím víc čtu a pohybuji se na BMWklubu kde jsem se nedávno registroval a zaplatil členství, tak tomu přicházím na chuť, co mně zatím nevoní je E36.... Je čas začít makat a realizovat nějaké sny.... -
Thomasino 09.08.10 21:06
Ty dvě patřily k sobě, přesně tak ;-) Už jsme o tom v mojí diskuzi psali s Ajinem, který v jedné seděl jako spolujezdec >:-[] Ta California je na jednom videu taky vidět :-) Já bych bral stejně raději předchozí M3 ;-) Nová je už moc nabubřelá a těžká :-O Ale "přežil" bych ji rozhodně taky, nejlépe v odlehčené verzi GTS >:D >:D :yes: -
David Silver 09.08.10 20:23
Aha, ale je to vošklivý auto >:D helet někdo ti tam říkal nová Ferrari California a ty jsi jí ani nezabral! >:D z toho co tam jezdilo bych si vybral M3 E90 :yes: nebyla to náhodou jednoho uživatele z MACZ? na 98% si mylsím že jo, protože pak za ní jela šedá E92 a ty patřej k sobě :-) -
Thomasino 09.08.10 19:28
WII - neboj, já vím moc dobře, že výkon není všechno ;-) Mrkni do mé garáže snů :-) Důležitá je váha a dobrej podvozek ;-)
Ta váha byl taky jeden z důvodů, proč jsem šel do GTI a ne do Focusu ST, který je více nedotáčivý při extrémním brždění, má těžký čumák :-( Ale stále má GTI tak o 300 kilo více než by bylo ideální >:-[] >:-[]
Mrkněte na moje videa z volných jízd minulý týden. Všem to tam těžce dávalo staré Clio RS >:D