BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 12.08.10  21:55

« Re: Cadwell Park

nevím jak prodavačka ale brigadnice na pokladně Kauflandu nějakých 45-50 kč, 8 hodin, z toho půl hodiny přestávka, vyc*cat se můžeš jen když seženeš náhradu ;-\ Kámoška se teď tak nechala zapřahnout tak sem se schválně ptal....
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.08.10  21:47

pochybuju.....uklizečka??Prodavačka??

Vždyť uplně obyčejný dělník bez vzdělání ve fabrice má 80kč/hod....
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  21:46

WL: žíkám - sou i zaměstnání kde nemaj lidi ani 80na hodinu :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.08.10  21:45

Jsou práce a zaměstnání, kde mají jen 50Kč/hod a někdy ani to ne...! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  21:43

PeT-a: no každý ne! >:D jsou i zaměstnání kde nemaj lidi ani 80na hodinu, natož 100 ;-)

Tojo to jsou opravdu dost výdaje. Ono ten kámoš ted každouchvíli něco opravuje... něco spravil ted mu praskla hadička co vede benzín... 8-s každou chvíli něco.. když si představím že by se mi něco takovýho stalo když bych si koupil auto v 18ti, tak bych ho mohl nechat odvíst na šroťák tak akorát
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.08.10  21:33

Tak 800 za den dneska vydělá každy ;-) spíš jde fakt o ty výdaje.....Já když si spočítám, kolik sem za rok nasypal do auta, tak je to šííííííílené :-( a to jsou samé malé věci (olej, gumy) nedejbože přijít nějaké porucha.....každý týden 500 benzín, pojistka rok 4000, gumy 6000 (leto, zima) prezouvani, olej 2000....

tisíce a tisíce
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  20:53

Rarsch: ale víš co, 800 za tejden to je docela dost když si to vemeš. - někdo to má vydělaný za jeden den... A když nejezdí měsíc tak už je to pěkných 3200 :yes: :-) Já bych se asi uskromnil že budu dojíždět autobusem a najednou ušetřím na nějaký další věci, respektive na další opravy auta >:D

No máš pravdu, ale tak když auto nepotřebuju tak proč ho kupovat, navíc za 40tisíc když něoc koupím tak dalších sto do toho vrazím než to bude jezdit aspon 2roky :-) Když auto nebudu potřebovat, nebudu si šuknu kupovat :-!

PS: jak jsi na tom s videem z NS? :-) netrpělivě koukám na všechny možný videa všech možných aut na Nordschleife abych viděl rozdíl tempa jak jel Wii :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 12.08.10  20:42

to si za těch 800 může dát dobrou večeři :-! :yes:

celkem bych si dovolil oponovat. Za mých mladých let, nebylo možný za nějakou brigádu koupit vůbec nic, maximálně tak jet v zimě na tejden na hory. Vy si dneska trochu máknete, seberete 30-40 tisíc a máte káru. Takže prrr!!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  18:45

PeT-a: právě to já vím a právě nějak starší auto nechci. ono stačí 10let... a už se to se*re. Kolikrát jsem už říkal že auto stejně nějak hodně potřebovat nebudu, takže si můžu občas pučovat rodičů a až budu mít nějaký lepší bydlení a už i hezkej plat tak můžu uvažovat o autě ale prvně budu šetřit a obejdu se bez auta. Kámoš má ted v pytli Celicu a tak dojíždí autobusem, na týdnu co dojíždí autobusem a nejede autem ušetří 800Kč !!!!! což je fakt masakr :yes: 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.08.10  18:27

Kysky pokud ti můžu radit, dokud nebudeš vydělávat statisíce, auto si nekupuj.....

teď sem se šel podívat na svoje: "sjetá guma (takže geometrie), zvlněné kotouče, něco tam klepe, čepy, stabilizátor??, zarezlé šrouby u kol, + pořád problémy s motorem, netěsnost (prasklé těsnění pod hlavou, hlava??) .....

Staré auta děs :no:

edit:+ mi teďka přišla pojistka na dalšího půl roku, skoro 2tis......

Ty vol.e nedokážu si představit jestě živit rodinu a platit hypotéku.....

Chlapi, jste dobří....(ikdyž je to samý podnikatel nebo zbohatlík >:D ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.08.10  14:27

aha, tak to naše rodina a hranice nejezdila. jenom za bratráma na slovensko >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.08.10  14:25

Sám od sebe skoro nikdo, ale když si musel, pokud si jel za hranice (teda v rámci "RVHP")...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.08.10  14:23

Wl: kdo by si na auto psal odkud je? nebo myslíš výrobu? joo to mám taky pár věcí ještě čechaslovák repáblik >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.08.10  14:20

Jo, to tu jezdilo i za komančů běžně... >:-[]

("CzechoSlovakia"... ;-) :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.08.10  14:15

WL: tak to jsem nezažil že by v čr byly skoro všechny auta upravený od ClubSport! :-O >:D ;-) To je Continental GT Sport ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.08.10  14:08

Třeba taky Continental Sport, ale ty si hlavně nepamatuješ, jak skoro všechny auta v Českolslovensku jezdily s nápisem "CS"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.08.10  14:01

WL: >:D sem už pěkně dlouho nepožil ani kapičku >:-[]

V automobilovým světě to znamená hlavně ClubSport :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.08.10  13:45

LK
    Já ti říkám furt, ať s tím chlastem zavčasu sekneš, nebo tě to semele... >:D

P.S. CS znamená kdeco... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.08.10  13:22

WL: no to je jedno, možná sjem se včera trochu zamotal >:D
    PS: nepiš CS to znamená ClubSport >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.08.10  13:05

LK
    Ty jsi mi hlavně napsal, že CS je už zbytečně silná (že to jsou "zbytečně vyhozený peníze") a má "vyšší" spotřebu (a já psal, že spíš jen zanedbatelně), tak ta debata vznikla, chceš to dohledat?
    ;-)

edit - 08.08. 11:02
    Autor:
    LamboKysky
    < původní příspěvek < Re: Re: Gratulace
    Já jsem se ptal jestli je to dvojka nebo čtyřka, když Švihák měl dosud téměř samou 4x4..
    Taky jsme kdysi říkal že nechápu jak si může někdo koupit jen Carreru, že to nemůže jet, Carrera S musí bejt určitě lepší o dost. Ale jak jsem zjistil, tak i samotná Carrera je dělo jako ovád! :-) A rozhodně by mi nevadilo že bych si nepřiplatil za S verzi. Zbytečný vyhození peněz, vyšší spotřeba a stejně ten rozdíl na českých silnicích je ti k ničemu. 3,6 s autem dost dobře mává
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…