BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 18.08.10 22:38
« Re: Novinka ze včera + D3 biturbo
Nazdar WII - tak rozhodně fandím úpravám na snížení váhy a zlepšení na okruhu ;-) :yes: Vím, že je to proti "eSÍčku", ale nedá se na to šupnout kompresor nebo turbo? ;-) :-) Že by jsi i po tom odlehčení z toho dostal trochu více koníků.. Přece jenom o moc to neodlehčíš a to auto není zrovna lehká váha :-( -
Ondřej Šámal 18.08.10 21:11
Wii: a nebyla by lepší nějaká M3 e36 jako má Rarsch? Výkonu to má habaděj, koupíš to za relativně dobrý peníze, když to trochu poladíš, bude z toho slušnej stroj na okruhy ;-)
Ale jinak máš taky můj plnej support, tohle auto se na dráze prakticky zrodilo :yes: :yes: :yes: -
Wiii 18.08.10 18:54
Děkuji za podporu ze všech stran >:D
Kysky:
Ne WTCC to nebude a žádnej WTCC paket na to dávat nebudu >:D Karoserie (její tvar) zůstane stejná ;-)
Vampi:
Ani nevíš jak by se i ty kroupy hodily, ušetřil bych spoustu peněz >:D >:D :yes: Jinak stability není nikdy dost >:-[]
Rarsch:
Jo Ring na me tak zapůsobil, že jinak nemůžu, respektive auto na mě tam zapůsobilo ;-) :yes: :yes:
Ronault:
Žádné LPG nebude >:-[]
Ghotic:
Jo tak snad to pujde stejne dobře >:D >:D :-!
Ypsi:
Je vidět že mě znáš a proto jsem to sem napsal černé na bílém, abych už o tom vůbec nepřemýšlel a prostě to udělal >:D >:D :yes: :yes: Jinak stabíky tam dám určitě, to bude následný krok, společně s tou laminátovou kapotou ;-) :yes:
Chobot:
Díky ;-) :yes:
PS: Ve včerejším výčtu jsem zapomněl (potencionálně) odklony, Kterými si ještě nejsem jist a nemám vůbec představu kolik to tak stojí ;-\
PPS: Mám dnes doma na vykoušenou Alpinu D3 biturbo a řeknu vám, na denní ježdění by to šlo >:-[] >:-[] :yes: Těch 213 koní na to celkem stačí a spotřeba je taková, jakou bych si představoval... Jen to neřeší můj problém se zadokolkou na zimu >:D -
ypsilon 18.08.10 14:55
« Re: aaaaaa
je pravda,ze jsem to vedel,ale znate wiiho..rano se probudi a kupuje mazdu mps,po snidani je to 330dA,pak se mu to rozlezi v hlave a po obede se rozmysli,ze si esicko necha..no a pak vecer nutne potrebuje m3, druhy den rano zase rs4 a tak bych mohl pokracovat dal a dal >:D ;-) ..
takze jsem rad,ze to tu mame cerne na bilem(sedivem) a "esicko" pujde do "zavodnicka tjuningu",kterymu strasne fandim..takze budu drzet palce a samozrejme,kdykoliv zavolej,jako ostatne vzdycky,ty lumpiku >:D >:-[] ;-)
rarsch-ten japonec ma nakonec dobrej vkus >:D ;-)
vampi-ty podlozky vazi pr.d a jsou od HR,takze kvalita..jinak je muze kdykoliv sundat ;-) ..jak rikas s tema stabikama,tak ja bych si jeste nejdriv pockal,jak se "esicko" bude chovat po odlehceni a potom bych se rozhodnul.. -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 18.08.10 14:33
« Re: aaaaaa
Nevím co je na tom pravdy ale kdysi se říkávalo 1kg=1PS a já s tím souhlasím a rozhodně Ti fandím...
Vím že tenkrát jsme to zkoušeli na kámošově Vitu jeli jsme tu samou trasu dvakrát-jednou normálně a Vmax asi 180km/h podruhé s vyndanými sedačkami a reservou a šli jsme ke 200km/h(samozřejmě tachometrových) :-) -
Vampix(Diesel Power) 17.08.10 23:02
« aaaaaa
je to tady >:-[] ďáběl Wii se probudil. Je dobře že jsi dospěl do tohoto stádia :yes: Tohle bude peklo stroj, jsem zvědav jak vyřešíš to střešní okno. Tobě by se teď kroupy i hodily ne? >:D Nechal bys udělat střechu bez okna, kapotáž rovnou nové >:-[] Mám fakt radost na dálku. Add ty podložky, myslíš, že to fakt bude fungovat? Nevím kolik to váží, zátěž to asi moc nebude, jen jestli to ke stabilizátorům nebude zbytečnost :-) Ten interiér ale bude královský!!! Budeš jezdit na ring a ještě mít vzadu letiště na přespání >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 13.08.10 10:41
« Re: Cadwell Park
rarsch: existuje program [odkaz] jehož jednodušší verze je free a po výběru videa by na záložce enhance měl být na výběr efekt stabilizace. Při normálním videu za chůze to celkem pomáhá :-) Nvm jaky to bude mít efekt, nebo můžeš použít i One click fix...