BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.08.10  22:38

« Re: Novinka ze včera + D3 biturbo

Nazdar WII - tak rozhodně fandím úpravám na snížení váhy a zlepšení na okruhu ;-) :yes: Vím, že je to proti "eSÍčku", ale nedá se na to šupnout kompresor nebo turbo? ;-) :-) Že by jsi i po tom odlehčení z toho dostal trochu více koníků.. Přece jenom o moc to neodlehčíš a to auto není zrovna lehká váha :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 18.08.10  21:11

Wii: a nebyla by lepší nějaká M3 e36 jako má Rarsch? Výkonu to má habaděj, koupíš to za relativně dobrý peníze, když to trochu poladíš, bude z toho slušnej stroj na okruhy ;-)

Ale jinak máš taky můj plnej support, tohle auto se na dráze prakticky zrodilo :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.08.10  18:54

Děkuji za podporu ze všech stran >:D

Kysky:
    Ne WTCC to nebude a žádnej WTCC paket na to dávat nebudu >:D Karoserie (její tvar) zůstane stejná ;-)

Vampi:
    Ani nevíš jak by se i ty kroupy hodily, ušetřil bych spoustu peněz >:D >:D :yes: Jinak stability není nikdy dost >:-[]

Rarsch:
    Jo Ring na me tak zapůsobil, že jinak nemůžu, respektive auto na mě tam zapůsobilo ;-) :yes: :yes:

Ronault:
    Žádné LPG nebude >:-[]

Ghotic:
    Jo tak snad to pujde stejne dobře >:D >:D :-!

Ypsi:
    Je vidět že mě znáš a proto jsem to sem napsal černé na bílém, abych už o tom vůbec nepřemýšlel a prostě to udělal >:D >:D :yes: :yes: Jinak stabíky tam dám určitě, to bude následný krok, společně s tou laminátovou kapotou ;-) :yes:

Chobot:
    Díky ;-) :yes:

PS: Ve včerejším výčtu jsem zapomněl (potencionálně) odklony, Kterými si ještě nejsem jist a nemám vůbec představu kolik to tak stojí ;-\

PPS: Mám dnes doma na vykoušenou Alpinu D3 biturbo a řeknu vám, na denní ježdění by to šlo >:-[] >:-[] :yes: Těch 213 koní na to celkem stačí a spotřeba je taková, jakou bych si představoval... Jen to neřeší můj problém se zadokolkou na zimu >:D
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 18.08.10  17:52

« Novinka ze včera.

Super. Držim palce :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.08.10  14:55

« Re: aaaaaa

je pravda,ze jsem to vedel,ale znate wiiho..rano se probudi a kupuje mazdu mps,po snidani je to 330dA,pak se mu to rozlezi v hlave a po obede se rozmysli,ze si esicko necha..no a pak vecer nutne potrebuje m3, druhy den rano zase rs4 a tak bych mohl pokracovat dal a dal >:D ;-) ..

takze jsem rad,ze to tu mame cerne na bilem(sedivem) a "esicko" pujde do "zavodnicka tjuningu",kterymu strasne fandim..takze budu drzet palce a samozrejme,kdykoliv zavolej,jako ostatne vzdycky,ty lumpiku >:D >:-[] ;-)

rarsch-ten japonec ma nakonec dobrej vkus >:D ;-)

vampi-ty podlozky vazi pr.d a jsou od HR,takze kvalita..jinak je muze kdykoliv sundat ;-) ..jak rikas s tema stabikama,tak ja bych si jeste nejdriv pockal,jak se "esicko" bude chovat po odlehceni a potom bych se rozhodnul..
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 18.08.10  14:33

Nevím co je na tom pravdy ale kdysi se říkávalo 1kg=1PS a já s tím souhlasím a rozhodně Ti fandím...

Vím že tenkrát jsme to zkoušeli na kámošově Vitu jeli jsme tu samou trasu dvakrát-jednou normálně a Vmax asi 180km/h podruhé s vyndanými sedačkami a reservou a šli jsme ke 200km/h(samozřejmě tachometrových) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.10  14:26

Jeden TDi, druhej LPG! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.08.10  14:23

Wii-Jay_: Jak tak čtu ty tvé plány... a co tak to ještě předělat na LPG? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.10  10:43

Wiiho vypadá hodně podobně >:D Ale ten japonec jak koukám na závěr z toho udělal 100% WTCC ne?
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 18.08.10  10:38

WiiJay se zbláznil :))
    a to mu stačila jedna projížďka po Ringu 8-s
    bude jako japoncovo?
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 17.08.10  23:02

« aaaaaa

je to tady >:-[] ďáběl Wii se probudil. Je dobře že jsi dospěl do tohoto stádia :yes: Tohle bude peklo stroj, jsem zvědav jak vyřešíš to střešní okno. Tobě by se teď kroupy i hodily ne? >:D Nechal bys udělat střechu bez okna, kapotáž rovnou nové >:-[] Mám fakt radost na dálku. Add ty podložky, myslíš, že to fakt bude fungovat? Nevím kolik to váží, zátěž to asi moc nebude, jen jestli to ke stabilizátorům nebude zbytečnost :-) Ten interiér ale bude královský!!! Budeš jezdit na ring a ještě mít vzadu letiště na přespání >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.08.10  17:37

« novinka

Tywado! Chceš jezdit WTCC nebo co? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.08.10  18:06

« Re: Cadwell Park

Mám to video už u sebe, ale jak říkal zde rarsch, ten úhel záběru je nic moc ;-\ Musíte počkat do příště, čili do října, do té doby to nějak vymyslím, aby to video za něco stálo ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 13.08.10  19:35

ach jooo, ja se tesil na videa:(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.08.10  19:19

Rarsch: koukám že tě brzdila autoškola... >:D >:D ;-)
    rád bych točil :-( :-( :-( :-( Ale víš co? neříkej to mě, řekni to rodičům :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 13.08.10  11:51

ok dík za tip. Něco tu pro vás ale přeci jen mám.
    [odkaz]
    v čase 0:40 tam jede pěkný auto >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 13.08.10  10:41

rarsch: existuje program [odkaz] jehož jednodušší verze je free a po výběru videa by na záložce enhance měl být na výběr efekt stabilizace. Při normálním videu za chůze to celkem pomáhá :-) Nvm jaky to bude mít efekt, nebo můžeš použít i One click fix...
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 13.08.10  10:06

videa sou celý roztřesený, na net je dávat nebudu. Navíc je to kamerou, která má hodně úzkej úhel pohledu, tak tam moc vidět neni. Jo, příště vemu jinou. Nebo víš jak, příště můžeš točit ty ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  22:29

Vampi: :yes: :yes: Anebo zahradnice 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.08.10  21:56

Přesně tak...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…