BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 25.08.10 00:04
« Re: Novinka ze včera + D3 biturbo
vampi-97km je nadhera,dam tempomat a jsem tam za tri ctvrte hodky ;-) ..akorat ta dalnice je mazec 8-s ..jo kdybych je tuaregem,kterym jezdim "nesmysly"(v sobotu jsem byl v palkovicich u frydku), to by byla pahodka..na mechach a jeste na 17",to je perinka :-)
krispos-skoda a >:D >:D
ronault-presne >:D ;-) ..hele a nechces nakou tu fajnovou cestu naplanovat i me?..na okreskach me to zere min ;-) -
Ronault. 24.08.10 23:56
Vampix: Tak jako máš BMW a chceš se nudit na dálnici. Proč sis nekoupil třeba Mercedes nebo Renaulta 21, či jiný kočár. Já ti naplánuju cestu, která tě jistě bude bavit a ani dálniční známku nebudeš potřebovat.
Těrlicko-Frýdek Místek-Hukvaldy-Frenštát-Rožnov (tady se zastav na kávu a zmrzku)-Val.Mez.-Bystřice pod Hostýnem-Hulín-Vyškov-Jedovnice-Tišnov-V… Meziříčí-Polná-Humpolec.
Minilmálně od Rožnova do Vyškova jsou fajn zatáčky, i já s Fanoušem tam rád jezdím, pak i na Jedovnici je to zábavná cesta... tak se nevymlouvej, sedni za volant a i když je to teda diesel, tak snad je to BMW a to je prý, teda já nevím, já to ještě neřídil, ale všichni to strašně říkaj a že jiná auta jsou proti tomu nudné šmejdy, zábava a radost řídit!
:-) ;-) -
Krispos 24.08.10 23:54
No chlapi, synovcovi je 1.9. prave jeden rok a v sobotu ma oslavu, takze tam jako spravnej strejda nemuzu chybet. Coz je strasna skoda, protoze fotka moji Felicie predjizdejici vase auta by byla jistym vitezem fotosouteze na mesic srpen >:D >:D >:D -
Vampix(Diesel Power) 24.08.10 23:50
tak to si dáváš taky do těla. Mně ani nejde tak o tu spotřebu jak o to, že prostě strávím dohromady v autě minimálně 6 hodin a max nudné dálnici... Samozřejmě sraz s tak velkou účastí ma.cz-áků je lákavá odměna ale asi to vzdám. uvidím ještě no :-/ -
ypsilon 24.08.10 23:50
vampi-to me,ale velmi mrzi :-( ;-) ...ale ver tomu,ze tech 293km Te vyjde minimalne stejne draho jako tech mych 97,3km,tak nemumlej a v sobotu pul jedenacty vyrazej >:D ;-) :yes:
a je to presne tak,jak pise os..s tim uz nic neudelas >:D ..ale je to sranda ;-)
os-velice zajimave provedeno..kazdopadne by to chtelo jeste udelat ten "drzak" u koncovek,ale libi se mi to >:-[] ;-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 24.08.10 22:52
Thomasino: 300km po nudné dálnici a kdybych vybral něco zábavnějšího tak jedu víc než půl dne a kdo ví ještě jak... Asi z toho bohužel rezignuji, snažil sem se i spojit zábavné s užitečným ale ani tenhle plán mi nevyšel.... ;-\ -