BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.08.10  01:40

« Re: Novinka ze včera + D3 biturbo

Protože do Humpolce je to dál a o to více radosti za volantem tvého BMW! ;-)

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.08.10  00:37

Ronault: Já taky některé věci nechápu. Třeba proč Humpolec >:D Kdyby aspoň to Brno... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.08.10  00:25

Vampix: Já tě nenutím, jen nechápu, jak někdo s BMW si stěžuje na 6 hodin za volantem, když to jsou ta nejzábavnější auta pro radost >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 25.08.10  00:09

kua všichni chytří jak skládací žebřík, asi mně to donutí i vyrazit. Chlapci netlačte tak na mně, nebo nepopustím 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  00:04

vampi-97km je nadhera,dam tempomat a jsem tam za tri ctvrte hodky ;-) ..akorat ta dalnice je mazec 8-s ..jo kdybych je tuaregem,kterym jezdim "nesmysly"(v sobotu jsem byl v palkovicich u frydku), to by byla pahodka..na mechach a jeste na 17",to je perinka :-)

krispos-skoda a >:D >:D

ronault-presne >:D ;-) ..hele a nechces nakou tu fajnovou cestu naplanovat i me?..na okreskach me to zere min ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.08.10  23:56

Vampix: Tak jako máš BMW a chceš se nudit na dálnici. Proč sis nekoupil třeba Mercedes nebo Renaulta 21, či jiný kočár. Já ti naplánuju cestu, která tě jistě bude bavit a ani dálniční známku nebudeš potřebovat.
    Těrlicko-Frýdek Místek-Hukvaldy-Frenštát-Rožnov (tady se zastav na kávu a zmrzku)-Val.Mez.-Bystřice pod Hostýnem-Hulín-Vyškov-Jedovnice-Tišnov-V… Meziříčí-Polná-Humpolec.

Minilmálně od Rožnova do Vyškova jsou fajn zatáčky, i já s Fanoušem tam rád jezdím, pak i na Jedovnici je to zábavná cesta... tak se nevymlouvej, sedni za volant a i když je to teda diesel, tak snad je to BMW a to je prý, teda já nevím, já to ještě neřídil, ale všichni to strašně říkaj a že jiná auta jsou proti tomu nudné šmejdy, zábava a radost řídit!
    :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 24.08.10  23:54

No chlapi, synovcovi je 1.9. prave jeden rok a v sobotu ma oslavu, takze tam jako spravnej strejda nemuzu chybet. Coz je strasna skoda, protoze fotka moji Felicie predjizdejici vase auta by byla jistym vitezem fotosouteze na mesic srpen >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.08.10  23:50

tak to si dáváš taky do těla. Mně ani nejde tak o tu spotřebu jak o to, že prostě strávím dohromady v autě minimálně 6 hodin a max nudné dálnici... Samozřejmě sraz s tak velkou účastí ma.cz-áků je lákavá odměna ale asi to vzdám. uvidím ještě no :-/
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.08.10  23:50

vampi-to me,ale velmi mrzi :-( ;-) ...ale ver tomu,ze tech 293km Te vyjde minimalne stejne draho jako tech mych 97,3km,tak nemumlej a v sobotu pul jedenacty vyrazej >:D ;-) :yes:

a je to presne tak,jak pise os..s tim uz nic neudelas >:D ..ale je to sranda ;-)

os-velice zajimave provedeno..kazdopadne by to chtelo jeste udelat ten "drzak" u koncovek,ale libi se mi to >:-[] ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.08.10  23:41

Tak to pak jooo... Já to beru přes Hr.Králové a taky najedu hafo kilometrů při spotřebě 8.5 až 9 :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.08.10  23:38

Obec těrlicko okres karviná... Přes Ostravu po "novém" úseku dálnice přesně 293 km....Těrlicko-Humpolec ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.08.10  23:33

A kde bydlíš?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.08.10  22:52

Thomasino: 300km po nudné dálnici a kdybych vybral něco zábavnějšího tak jedu víc než půl dne a kdo ví ještě jak... Asi z toho bohužel rezignuji, snažil sem se i spojit zábavné s užitečným ale ani tenhle plán mi nevyšel.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.08.10  22:19

Ale no tak. Vám to žere pár litrů nafty a nechce se vám do Humpolce?? Zase tak daleko to nemáš, ne?? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 24.08.10  21:37

Vampix: nic si z toho nedelej, do me taky porad rejou ze mam naftu >:D jooo a ypsiii koukej na tohle ( resili jsme to po telefonu ) : [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.08.10  21:13

u mně to vypadá, že spíše ne. Je to celkem zajížďka jen tak ;-\ Rada ve složení -Předseda: Já - členová:Já, Já , Já rozhodla že se nejspíše již nezúčastním.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.08.10  16:18

ale ne ne vampiicku >:D ;-) ..doufam,ze budu mit tu cest se projet Tvym "ropnym tryskacem" :-) ..dorazis do toho humpolce?..u me to zatim vypada ze jo ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 23.08.10  22:05

za*rani kapitalisti, furt se mi posmívejte za tu naftovou sílu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.08.10  21:39

pockej jak to myslis?..za prvy nevim jaky a taky pokud vim,tak auto maji jen dve 8-s >:D ..

nebo ze bys sel do 320cd e46 a vykuchal ji? to by mel vampi radost >:-[] >:D ;-) ..

p.s.:ze by mg tf?..btw. zitra jedu do inveltu a za gumajzem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.08.10  21:25

Tak trochu začínám přemýšlet o vykradení Ypsiho "bejvalky" >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…