BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 26.08.10  20:20

« Re: Novinka ze včera + D3 biturbo

jasna..volam ted ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.08.10  19:31

Ještě nevim jak mi to bude vycházet v sobotu, ale pokud nebudu muset do práce, tak určitě dorazim ;-) :yes: :yes: Jen asi ne esíčkem, ale Explorerem >:D >:D
    Jinak u Gumajze jsem byl... Měls mi zavolat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  20:23

wii-to bychom si nedovolili vojtisku :-O >:D >:-[] ..hele nejedes zitra ke gumajzovi?..a co "humpoulec" nebo lepe "hampoulek"? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.08.10  20:19

Hele pánové >:D >:D >:D Nedělejte si ze mě trdel >:D >:D Nechci koupit zajíce v pytli ;-\ :no: :no:

A jinak jsem v práci od šesti do šesti, někdy i déle >:D :no: :no: :no: Je teho tenhle týden až moc ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  20:02

ronault-pockej wii?..ten takovej neni,to mi k nemu vubec ale vubec nesedi >:D

WL-hele jak pro koho..nikdy to nebyl muj typ, bylo to jen tak na oko kvuli jeho "beemwe"..ale od ty doby,co ma "uplne novy hjundaj", me uz vubec nebavi ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.10  19:48

Horší je , že už s náma "neklátí"... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.08.10  19:45

Wii-jay podle mě sedí někde u počítače a brouzdá internetem hledajíce nová auta a nové nápady, kterými nás překvapí a pak je stejně opět neuskuteční >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  19:44

ronault-to vis jsem klasik,hlavne po :-! >:D ..

tak me napada,kde je wii?..on uz se s nama "nekamalati"? :-O :-( :'-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.08.10  19:37

ypsilon: >:D Tak to je taky dobré, british royal green >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  19:29

ronault- >:D >:D ..je to venku, jsem fake :'-(

velice se omlouvam, to je jedna z mych nejvetsich motoristickych potup,promin 8-s :-( ..od ted proste klasicka zelena karabik ;-) .. ale jsem proste na ty barvy nakej levej..stejne jako kdyz jsem mel mg a rikal jsem,ze mam legendarni "royal green" a vsichni na me:"jak jako?coze?to jsem nikdy neslysel :-O "..no a potom se z toho vyklubala "british racing green" ze jo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.08.10  18:22

ypsilon: Ne, tak přesně stejný nebyl, vlastně vše, co píšeš měl, ale navíc měl na zadním skle napsáno "tohle je originál, ypsilon mě jen kopíruje" >:-[] >:D

Jak tyrkysového? Modrého.... ypsilone, já nemám slov... tohle je zelená karibik a ne nějaké tyrkysová 8-s Zapiš si to někde ať mě příště opět neurazíš 8-s >:D

Thomasino: V takovém stavu už jich moc není. Jen jednou se mi podařilo potkat úplně stejného, dokonce i světla z limitovaných edicí měl, originál kola, černé sloupky, jen měl vzadu lízátko na pátých dveřích. Alespoň jsem si mohl prohlídnout jak by mé auto vypadalo s ní. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.08.10  18:02

To víš, zelenkavých Favoritů tady jezdí už jen pár >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  17:55

thomasino-chudak fabka >:-[] >:D

ronault-jj,to bude dobry..pod 600km nejdu,aspon tak donutim solidarniho vampiho,aby prijel >:D ;-)

bohuzel nebyl..byl jsem tam ted v sobotu v palkovicich,ale ne bramborou ;-) ..jinak mi nerikej,ze ma nekdo stejnou 330i v m-paketu,na m3-kovych kolech,s cernyma ledvinkama,black linema,performance vyfukem,bez oznaceni a s cervenou nalepkou nordschleife na zadi? to mi ani nerikej!! >:-[] >:-[] >:D

jinak je pravda,ze kdyz jsem v brne nebo treba kdyz jsme byli na renocaru,tak jsem videl dve modro-tyrkysova fava a hned jsem koukal, kdo je za volantem >:D :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.08.10  16:16

ypsilon: Moc se omlouvám, nějakou trasu ti vymyslím, s tvým autem minomálně přes Aš, Broumovský výběžek, Hrčavu a Lanžhot >:-[] >:D
    Mimochodem, nebyl jsi tak před cca 2-3 týdny v severomoravském kraji? Úplně stejně barevné 330i s pražskou SPZ nedávno stálo hned vedle mě u jednoho Kaulandu a z něj vystoupili 2 kluci veku odpovídajího tobě. Už jsem se chtěl zeptat, ale nenabral jsem odvahu, navíc jsem si říkal, že kdybys to byl ty, tak takový unikát jako je mé auto bys nepřehlídl >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.08.10  14:21

Já zase nevím, jestli to budu stíhat zítra z Prahy na ty volné jízdy, ale snad ano. V nejhorším půjdu až na druhou jízdu..
    Asi budu muset té služební Fabii trochu šlápnout na krk >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  13:14

thomasino-diky za tip,do vlasimi to znam celkem dobre ;-) ..asi do toho pujdu,abych se trochu projel..protoze jisto jiste zitra na volny neprijedu,toho uceni je dost,casu ubyva a do toho musim pristi tyden do liberce a hradce ;-\..

vampi-proste doraz a neres..za odmenu ode me dostanes darek ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.08.10  10:42

YPSI - tak tady máš trasu: z D1 za Prahou odbočíš na Benešov (do té doby se ti hezky zahřeje auto klidnou jízdou přes Prahu a chvilku na D1), pak po silnici 112 na Vlašim, Čechtice, Křelovice, pak na Želiv po 129 až do Humpolce ;-) :-)
    Stačí takto?? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.08.10  10:38

Tak proč jsi nedorazil na sraz v Brně v květnu?? ;-) >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.08.10  09:20

ronault-takze to beru tak,ze na me se***,nic mi nenaplanujes a jeste se se mnou nebavis..tudiz hystericky odchazim,prask ;-\ 8-s >:-[] >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.08.10  09:19

Ronaulte: Zdejší velitelství rozhodlo, že bys již neměl argumentovat >:D >:-[] :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…