BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
ypsilon 25.08.10 19:29
« Re: Novinka ze včera + D3 biturbo
ronault- >:D >:D ..je to venku, jsem fake :'-(
velice se omlouvam, to je jedna z mych nejvetsich motoristickych potup,promin 8-s :-( ..od ted proste klasicka zelena karabik ;-) .. ale jsem proste na ty barvy nakej levej..stejne jako kdyz jsem mel mg a rikal jsem,ze mam legendarni "royal green" a vsichni na me:"jak jako?coze?to jsem nikdy neslysel :-O "..no a potom se z toho vyklubala "british racing green" ze jo >:D >:D -
Ronault. 25.08.10 18:22
ypsilon: Ne, tak přesně stejný nebyl, vlastně vše, co píšeš měl, ale navíc měl na zadním skle napsáno "tohle je originál, ypsilon mě jen kopíruje" >:-[] >:D
Jak tyrkysového? Modrého.... ypsilone, já nemám slov... tohle je zelená karibik a ne nějaké tyrkysová 8-s Zapiš si to někde ať mě příště opět neurazíš 8-s >:D
Thomasino: V takovém stavu už jich moc není. Jen jednou se mi podařilo potkat úplně stejného, dokonce i světla z limitovaných edicí měl, originál kola, černé sloupky, jen měl vzadu lízátko na pátých dveřích. Alespoň jsem si mohl prohlídnout jak by mé auto vypadalo s ní. :-) -
ypsilon 25.08.10 17:55
thomasino-chudak fabka >:-[] >:D
ronault-jj,to bude dobry..pod 600km nejdu,aspon tak donutim solidarniho vampiho,aby prijel >:D ;-)
bohuzel nebyl..byl jsem tam ted v sobotu v palkovicich,ale ne bramborou ;-) ..jinak mi nerikej,ze ma nekdo stejnou 330i v m-paketu,na m3-kovych kolech,s cernyma ledvinkama,black linema,performance vyfukem,bez oznaceni a s cervenou nalepkou nordschleife na zadi? to mi ani nerikej!! >:-[] >:-[] >:D
jinak je pravda,ze kdyz jsem v brne nebo treba kdyz jsme byli na renocaru,tak jsem videl dve modro-tyrkysova fava a hned jsem koukal, kdo je za volantem >:D :yes: ;-) -
Ronault. 25.08.10 16:16
ypsilon: Moc se omlouvám, nějakou trasu ti vymyslím, s tvým autem minomálně přes Aš, Broumovský výběžek, Hrčavu a Lanžhot >:-[] >:D
Mimochodem, nebyl jsi tak před cca 2-3 týdny v severomoravském kraji? Úplně stejně barevné 330i s pražskou SPZ nedávno stálo hned vedle mě u jednoho Kaulandu a z něj vystoupili 2 kluci veku odpovídajího tobě. Už jsem se chtěl zeptat, ale nenabral jsem odvahu, navíc jsem si říkal, že kdybys to byl ty, tak takový unikát jako je mé auto bys nepřehlídl >:-[] >:D -
ypsilon 25.08.10 13:14
thomasino-diky za tip,do vlasimi to znam celkem dobre ;-) ..asi do toho pujdu,abych se trochu projel..protoze jisto jiste zitra na volny neprijedu,toho uceni je dost,casu ubyva a do toho musim pristi tyden do liberce a hradce ;-\..
vampi-proste doraz a neres..za odmenu ode me dostanes darek ;-) -
Thomasino 25.08.10 10:42
YPSI - tak tady máš trasu: z D1 za Prahou odbočíš na Benešov (do té doby se ti hezky zahřeje auto klidnou jízdou přes Prahu a chvilku na D1), pak po silnici 112 na Vlašim, Čechtice, Křelovice, pak na Želiv po 129 až do Humpolce ;-) :-)
Stačí takto?? >:-[]