BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 21.09.10 22:00
« Re: Jsem utlumen
No dle mých informaci budou provedeny další změny zhruba okolo konce tohoto týdne až v polovině dalšího ;-) Tak se nech překvapit >:D >:D Já mám ted esíčko v servisu a navíc jsem měl zápal plic, takže jsem nic nefotil do fotosoutěže, budeš se účastnit? už moc času nezbývá ;-) Jinak s novym autem se nech překvapit, časem na něj udělám recenzi ;-) :yes: -
Thomasino 21.09.10 21:57
Nech se taky překvapit >:-[] >:D
Zatím vyčkávám co se bude dít, nebo jestli to byly jen plané sliby... Kromě pár změn co byly provedeny se již delší dobu nic neděje, žádné info od redakce na HP, žádné vyjádření k možnosti změny vzhledu a barev, takže začím být lehce skeptický 8-s Jsem zde už o dost méně a jestli to takto půjde dále, také stáhnu recenzi :-! Nechce se mi zatím ani upravovat fotogalerii na série po 4 fotkách jak jsem měl v plánu... Ani větší rozlišení na fotky stále není... Jediná pozitivní změna je ta, že je malinká upoutávka na fotosoutěž... -
Thomasino 21.09.10 21:47
Nazdar Wii, už máš vybráno?? Už máš 330d nebo nakonec něco jiného?? ;-)
P.S.: Ty barvy jsou hrůza :-( Ztlumil jsem co se dá, ale pak se zase nedá koukat na fotky 8-s :-O Čeká se jestli budou slibované změny a možnost změny barev, případně se po vánocích část lidí asi přesune jinam... -
Wiii 21.09.10 21:01
veselyt:
Ahoj, píšu to sice v recenzi, ale tak.
Jezdim do neorigo servisu a na ceně se většinou dohodneme. Výměn oleje, včetně materiálu a práce vyjde na cca 3000 kč a to se do BMW neleje zrovna pár kapek, ale 5,5 litru (pokud si to dobře vybavuju). Hodina práce nevim, je to dle dohody, ale myslim že u BMW je to cca 1000-1500 za hodinu (myslim). Výměna brzd.... Ted si nevzpomenu, ale je to v recenzi v části "Zkušenosti se servisem" :-)
Jinak první odstavec je pravda >:D >:D Nějak to přežiju
VaMPI:
Ahoj Vampíku >:D >:D Jasně že mi chybíš >:D Jak se máš a co 320d? Mám pro tebe jedno tajemství >:D >:D :-! -
Chuck Norris 21.09.10 20:51
mě vadí že se do diskuse nedostanu tak brilantně... bílá barva se dá ztlumit... zbytek OK... nějak přežiju... ale staré MACZ bylo 100x lepší....
No jinak to docela jde... můžu se tě prosímtě zeptat kolik výjde hodina práce v BMW a kolik si u tvojí trojky účtují za tohle či tohle? třeba diagnostika, výměna brzd, brzd kapaliny, oleje? -
white label 21.09.10 18:56
Na jakékoli drandění teď nemám moc času... ;-\
Mě se nová šestka líbí hodně (na rozdíl od té předchozí "hrbaté") a věřím, že ten předek bude live ještě malinko lepší..., parádní je na ni ten interiér..., už druhá studie, která se mi v poslední době od BMW hodně líbí, jen tak dál, styl 5GT mě opravdu nebral... :-) -
Wiii 21.09.10 18:40
Ahoj WL ;-)
Jsou tu problémy, ale dá se s nima žít. Třeba to že nevim kdo je online přežiju, to že jsou jen dvě novinky - budiž... Ale tyhle dva problémy by to tak nějak zpříjmnili :-) Klady? No design je líbivý (asi tak prvních 5 minut), je to takový víc technický >:D >:D
Nová 6er..... To auto mě nějak nebere. Designově až moc přesně zapadá tam kam zapadat má. Chápu, že trh si to žádá (Audi má jedno auto jako druhý), protože to zvyšuje prodejnost, ale já jsem zastánce odlišností. Všechny řady nemusí mít stejný design ;-\ Ale zase se nové 6er musí nechat, že je elegantní. Posunula se tím pro mě trochu jinam, než byla předchozí 6er (kterou bych ve verzi M6 opravdu bral). pro mě ztratila sportovnost v očích >:D Je to zvláštní spojení, ale tak to cítím :-) Co ty na ni, už objednáváš? >:D >:D No a co GTI? Jak dranděj? -
white label 21.09.10 18:24
čus pardále...
souhlas, těch větších problémů je tu sice ještě mnohem víc a asi nejvíc zamrzí, že zcela zbytečně..., naopak jsem zatím nepřišel na nic kladného (myslím revolučně-zásadního), co by tyhle negativní změny vyvážilo...
Přímo na bojkot to taky nevidím, kdo chce může chodit jinam, nebo nikam, ale každopádně je to velká a hlavně zbytečná škoda...
Co říkáš na studii nové 6er? ;-) -
Wiii 21.09.10 17:51
« Jsem utlumen
Zdravím MAčko, právě jsem se v diskuzi dočetl že sem nechodím >:D >:D
Chtěl bych všechny vyvézt z tohoto omylu, jsem tu celkem často, dokonce několikrát za den. Jediný problém j
e v tom, že není na co odpovídat. Debaty o tom jak je to tu špatné mě nebaví (ztlumil jsem si jas obrazovky a je to celkem přijatelné), já jako jedinou současnou velkou chybu vidím nepřehlednost diskuzí a za to může jediná věc - CHYBÍ AVATARY - podle kterých by se dal odlišit ten či onen uživatel. Jinak je mi to celkem jedno, chodil jsem sem abych se pobavil a to že si musim ztlumit jas obrazovky me nezastaví, abych si nepromluvil s lidma, s kterýma mluvím už skoro rok.
Takže ačkoliv jsem utlumen antibiotiky, nebudu zde už provádět nějaké akce jako byl Bojkot, ale prostě s tím budu žít dál a přežiji to. Však nepřizpůsobivý jedinci jsou to, co je problém celého světa ;-)
Takže jak se máte přátelé? Nějaké novinky? ;-)
PS: Druhý problém jsou tlačítka na odeslání a neodeslání příspěvku >:D >:D -
Kubyyyk 13.09.10 17:39
« Odstup Ibizy z MACZ.
Ve včerejších večerních hodinách jsem dobrovolně smazal svou recenzi na MACZ.
Ano, nový vzhled je jeden ze základních důvodů, proč už zde auto nechci dále mít. Velmi se mi znechutilo i chování redakce a jejich arogance. Asi nepochopili, že MACZ takové jako je nedělají oni, ale my, kteří jsme to zde několik let budovali a udělali z toho celkem atraktivní místo.
Na MACZ budu dále určitě přispívat do diskuzí a účastnit se fotosoutěže, kterou jsem před skoro 2 roky založil a která zde taky atraktivnost zvedla.
Touto změnou a chováním redakce mě MACZ skutečně velmi zklamalo a možná to teď ještě nevypadá, ale tímto MACZ pohřbili a už to nikdy nebude jako dřív. Tak doufám, že jste na své "změny" velmi hrdí, milá redakce!!
Kubyyyk
Kubyyyk