BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 23.09.10 19:52
« Re: Chyba O2 či co to má být?
No já si to myslím taky. Ale on tvrdí, že to uchycení už nespraví. Myslíte, že to jde připevnit nějak provizorně a nebude se mu to klepat? Závody s tím nejezdí. Zas je fakt, že jsem to zavinila. Máme dlouhé auto a malé parkoviště. Jen jsem se o něho opřela. A on zrovna kouřil na balkóně. Smůla! -
"-- skrytý --" 23.09.10 19:52
No já si to myslím taky. Ale on tvrdí, že to uchycení už nespraví. Myslíte, že to jde připevnit nějak provizorně a nebude se mu to klepat? Závo s tím nejezdí. Zas je fakt, že jsem to zavinila. Máme dlouhé auto a malé parkoviště. Jen jsem se o něho opřela. A on zrovna kouřil na balkóně. Smůla!
-
"-- skrytý --" 23.09.10 19:42
« pomoc!!!
Nabourala jsem sousedovi Škodovku. Jako, že vytuněnou. Má vevnitř, ne viditelně, ale prasklý přední laminátový nárazník. Fakt to není vidět, ale prý mu praskly i uchyty, ty mi neukázal nejsou vidět. Chce 7 000. Je to fakt normální cena? Nechce mně obrat? Je to automechanik.Dík za radu! -
"-- skrytý --" 23.09.10 19:41
Nabourala jsem sousedovi Škodovku. Jako, že vytuněnou. Má vevnitř, ne viditelně, ale prasklý přední laminátový nárazník. Fakt to není vidět, ale prý mu praskly i uchyty, ty mi neukázal nejsou vidět. Chce 7 000. Je to fakt normální cena? Nechce mně obrat? Je to automechanik.Dík za radu!
-
"-- skrytý --" 23.09.10 19:40
« POMOC!!!
Nabourala jsem sousedovi Škodovku. Jako, že vytuněnou. Má vevnitř, ne viditelně, ale prasklý přední laminátový nárazník. Fakt to není vidět, ale prý mu praskly i uchyty, ty mi neukázal nejsou vidět. Chce 7 000. Je to fakt normální cena? Nechce mně obrat? Je to automechanik.Dík za radu!
-
Wiii 22.09.10 20:32
« Chyba O2 či co to má být?
Sedim si v klidu u počítače, jsem na MACZ a očekávám nějakou plodnou diskuzi a v televizi mi k tomu hraje Hunter. Ve vedlejší záložce mám FB a na něm chat s OSem... A najednou FB blick a konec.. aktualizovat nejde a tak se nezapíná už asi půl hodiny. Po krátkém průzkumu jsem zjistil, že se načte pouze jediná stránka a to je MACZ, jinak žádná jiná stránka se nenačte, dokonce ani Autofun, ani Seznam, ani YouTube, ani PayPal, ani eBay, ani Google, ani KB, ani mobile.de... prostě nic.... Kde může být chyba???? :-O
Rozhodl se snad můj počítač, že budu chodit jen a pouze na MACz, nebo je chyba někde jinde??? Třeba u mého poskytovatele internetu, čili O2??? :-O No není to zvláštní? :-! 8-s 8-s -
Wiii 22.09.10 09:02
« Re: Jsem utlumen
Thomasino:
Co bych neprodal, motor bude jako novej ;-)Ale neboj, před nikym to nezatajuju, jeden se mi ozvl a když jsem mu řekl, jak to je tak jen řekl at se mu ozvu az to bude opravene, ze po servisech se mu litat nechce.. tak uvidime ;-)
PS: Už vidim, neklaplo to..... Dnes mi zrovna napsal ;-\
xGay:
Nech se překvapit ;-)