BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.10  19:52

« Re: Chyba O2 či co to má být?

No já si to myslím taky. Ale on tvrdí, že to uchycení už nespraví. Myslíte, že to jde připevnit nějak provizorně a nebude se mu to klepat? Závody s tím nejezdí. Zas je fakt, že jsem to zavinila. Máme dlouhé auto a malé parkoviště. Jen jsem se o něho opřela. A on zrovna kouřil na balkóně. Smůla!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.10  19:52

No já si to myslím taky. Ale on tvrdí, že to uchycení už nespraví. Myslíte, že to jde připevnit nějak provizorně a nebude se mu to klepat? Závo s tím nejezdí. Zas je fakt, že jsem to zavinila. Máme dlouhé auto a malé parkoviště. Jen jsem se o něho opřela. A on zrovna kouřil na balkóně. Smůla!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 23.09.10  19:48

Dal bych mu tak max. 3 litrz, jestli je ten mechanik, tak si to spraví za pár šupů ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.10  19:47

A houby za ten přední laminátový nárazník. Je to Oktávka s takovou jakože tuning divnou mřížkou. Houby tomu rozumím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.10  19:46

A houby za ten přední laminátový nárazník. Je to Oktávka s takovou jakože tuning divnou mřížkou. Houbelec tomu rozumím.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 23.09.10  19:44

7 tisíc za celou Škodovku? To je dobrá cena >:-[] >:D A co to je? Nějaký Fávo, či Filcka?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.10  19:42

« pomoc!!!

Nabourala jsem sousedovi Škodovku. Jako, že vytuněnou. Má vevnitř, ne viditelně, ale prasklý přední laminátový nárazník. Fakt to není vidět, ale prý mu praskly i uchyty, ty mi neukázal nejsou vidět. Chce 7 000. Je to fakt normální cena? Nechce mně obrat? Je to automechanik.Dík za radu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.10  19:41

Nabourala jsem sousedovi Škodovku. Jako, že vytuněnou. Má vevnitř, ne viditelně, ale prasklý přední laminátový nárazník. Fakt to není vidět, ale prý mu praskly i uchyty, ty mi neukázal nejsou vidět. Chce 7 000. Je to fakt normální cena? Nechce mně obrat? Je to automechanik.Dík za radu!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.10  19:40

« POMOC!!!

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.09.10  19:34

Joo tak na kabel jsem zatim nepresel >:D >:D Muj vysoce silny Wi-fi router od Asusu mi zatim beha >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 23.09.10  19:23

Hele, mám taky Kyslíka a net mi začal jít až dneska dopoledne >:D Teďka jedu přes kabel jak v nějaký internetový době kamený 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.10  22:12

No logicky podle toho, kdo dá víc..., tomu se říká komerčně omezený inernet..., na to to je každý reklamní filtr krátký! :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.09.10  21:39

Aspon víme, kde byla chyba >:D >:D Ale zajimalo by me, dle ceho O2 vybírá, která stránka pujde >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 22.09.10  21:31

Mám stejného poskytovatele a mě šel jen google >:D nikam jinam mi to nešlo a už jsem byl zoufalej co se mi stalo s PC >:D
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.09.10  20:32

« Chyba O2 či co to má být?

Sedim si v klidu u počítače, jsem na MACZ a očekávám nějakou plodnou diskuzi a v televizi mi k tomu hraje Hunter. Ve vedlejší záložce mám FB a na něm chat s OSem... A najednou FB blick a konec.. aktualizovat nejde a tak se nezapíná už asi půl hodiny. Po krátkém průzkumu jsem zjistil, že se načte pouze jediná stránka a to je MACZ, jinak žádná jiná stránka se nenačte, dokonce ani Autofun, ani Seznam, ani YouTube, ani PayPal, ani eBay, ani Google, ani KB, ani mobile.de... prostě nic.... Kde může být chyba???? :-O

Rozhodl se snad můj počítač, že budu chodit jen a pouze na MACz, nebo je chyba někde jinde??? Třeba u mého poskytovatele internetu, čili O2??? :-O No není to zvláštní? :-! 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.09.10  09:02

« Re: Jsem utlumen

Thomasino:
    Co bych neprodal, motor bude jako novej ;-)Ale neboj, před nikym to nezatajuju, jeden se mi ozvl a když jsem mu řekl, jak to je tak jen řekl at se mu ozvu az to bude opravene, ze po servisech se mu litat nechce.. tak uvidime ;-)

PS: Už vidim, neklaplo to..... Dnes mi zrovna napsal ;-\

xGay:
    Nech se překvapit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 21.09.10  22:34

Wii, snad to nebude chrochta, že ne? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.09.10  22:30

Kdo by si tady všimnul novinek, když jsou tady jen dvě :-O :-(
    A to myslíš, že teď to auto prodáš? ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.09.10  22:16

Vampi styď se! Taková událost >:D >:D >:D A navíc svatba neni na 3 dny, nebo na jak dlouho tam B-52 byla >:D >:D >:D Takže to jsou jen výmluvy :-!

No nic, jdu spát, tak dobrou noc ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 21.09.10  22:14

No nebyl jsem na dni Nato protože byla svatba v rodině :-! takže to nějak nešlo :*) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…