BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
-
Bud 23.09.10 20:06
« Re: Chyba O2 či co to má být?
Lucky ahoj. Kdysi jsem kámošovi na Sieře rozbil komplet přední nárazník do dveří jedné garáže až třísky lítaly. Rychle jsem s jiným kolegou zajel za chlapem co to spravuje, stálo mně to tehdy 500 Kč plus nějaká práce a šrouby, či co celkem asi 1500-2500 Kč. už si to fakt nepamatuju přesně. Ale hlavně to chce klid. Jestli máš chlapa, dejte hlavy do kupy a zajděte za někým kdo to dělá. Kdybys byla tady od nás(musím se podívat odkud jsi), hned bych tě zavezl za super chlápkem co to dělá. Ale myslím že za těch 7litrů je to ůplně originál, kdo ví jestli ne náhodou nový. :-) Podívej se na net, kolik stojí nový. Jinak požaduj od něj tan starý se vším všudy. JJJóóó a taky se neboj pojišťovny, pokud má auto už starší, třeba 5 let a víc. Pojišťovna v tom případě( pokud to má u české, nevím jak to mají jiné) mu započte amortizaci a tolik mu nedají. Ty pak nepřijdeš o celý bonus, ale jen o něco. ;-) Ale jak říkám, tak to mají u u české. Pokud chceš můžu ti napsat konkrétní příklad můj a mojí ségry. Ahoj :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Teda chlapi, vy jste ale "čuňata",... ještě, že už je po desáté hodině... 8-s >:-[]