BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  22:09

« Re: Neslibuj co nesplníš

Pokud chceš aby vypadal tak jak posíláš, tak stačí oželet to že to nebude Renault ( takže to bude vlastne výhoda) a koupit toto [odkaz] , navrtat si do masky dvě díry na nesmyslný mlhovky a je hotovo ;-) Máš Renault Alpine, prakticky stejný jako je na tvém obrázku ;-) Jo a strhnout označení a dát tam kosočtverec, ale to bys nebyl samozrejme první, kdo nechce znacku jakou si koupil [odkaz] 8-s >:-[] >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.10  22:06

Švihák já myslel že už nové auto máš,akorát Ti blbne startér....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  21:54

No, kdyby vypadal takhle: [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  21:49

Nejsi normální. Jsi švihák >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  21:44

Potřebuju poradit, nevím jestli jsem normální. V garáži mi stojí Porsche 911, a já se dívám po Renault Laguna Coupe. Je to normální? [odkaz]
    Je to asi tím, že bych si strašně přál Renault Alpine. Nový Renault Alpine... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10  21:39

Já neberu úplatky a neberu úplatky a neberu úplatky...Sem totiž neústupná a paličatá a neúplatná a .....blbá... >:-[]

Aspire - dám včas všem přihlášeným vědět,neboj o nic nepřijdeš. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 03.10.10  21:20

feferonka: Tak jo >:D hlavně abych měl přehled kdy, kde, co, a jak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  21:09

Fefe, pěkně prosím, hlavně tam netahejte Ricarda, ani kdyby vám dával kamión žebírek! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  21:06

Já už si dal berustinu na Hejta >:-[] >:-[] V současné době je to tam jediný uživatel >:D >:D :*)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10  20:57

Beru,když tak si dáme wiiička na hejta,... >:-[]
    A tebe jsem si zapsala jako prvního i bez Mojita! >:D

Aspire - tebe s dovolením taky,jelikož jsi byl 'podepsán' pod peticí... >:-[]

element5 - pošli mi kontakt(mail,icq)do sz
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 03.10.10  20:53

Já se také hlásím do seznamu, nějak mě to tady přestává bavit... Přístup redakce nemá smysl komentovat. Auta (nové recenze) sice přibývají, ale diskuzně je to tady mrtvé... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.10  20:48

Fefe - Wii-ho rozhodně nepiš. Kamarádí se se Zezulkou a určitě i donáší. >:-[] Naposledy se ho nějak podezřele zastával. Dával bych si na něj pozor. >:-[]

btw. sice jsem mluvil s Mojitem, ale jelikož je sklerotik, prosím taky o zápis. Fotku na legitimaci předpokládám 4x4 cm. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 03.10.10  20:40

To se chystá hromadný exodus?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  20:31

Fefe, napiš si mě na seznam ;-) e-mail najdes na mém profilu :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10  20:15

Kluci nezoufejte.Chcete se v tom našem složení scházet jinde dál???
    Co wiiii??? Už si tě mám taky napsat do seznamu a dát ti vědět na mail až to přijde...???

PS:co sem říkala,co sem říkala???Věděla jsem,že to takto dopadne. :no:

Šviháku,všichni nemáme monitor stažený na minimum.Takovej admin a Zezulka určitě ne-e.A ti,co tu vykřikují cokoli ohledně té proklaté bílé,jen chytají hysáka a jsou labilní...!!!(pro vysvětlení - slova admina,ne moje)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.10  19:50

Wii, kamaráde, tedy takhle ošklivě shodit tvého nejlepšího kamaráda neschopného Zezulku. :-( To se přeci nedělá. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  19:12

No vidíš, to jsem tam zapomel napsat. Tuto informaci o údajném termínu dalších změn (měli být už avatary a další drobnosti) jsem měl římo od p. Zezulky a tak jsem doufal, že když řekne termín, tak ze sebe nebude dělat blbce a opravdu ho splní... Chyba lávky a jak řikáš, škoda MACZ, myslim že komunita tu byla dobrá, ale poslední dobou se rozpouští jak v louhu 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  19:06

MACZ je škoda. Všichni máme svítivost monitoru staženou na minimum, tápeme kde co je, některé věci nefungujou, jiné zásadní chybí. Pro naši smůlu veškeré naše námitky a maily končí u nemožného administrátora. Zasloužili bysme někoho jiného.
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  18:57

« Neslibuj co nesplníš

Toto pořekadlo je celkem dobré a myslím že by se jím lidé měli řídit. A tak se ptám, když mi bylo sděleno o dalších změnách "bude do konce týdne nebo půlky příštího" (což byl tento týden), kde bylo v tu chvíli tohle moudro z nadpisu? Nic se tu do poloviny tohoto týdne nezměnilo.

A co tím chci říct? I moje důvěra v redakci už ochabla (ačkoliv jsem se snažil vyčkávat, neunáhlovat se a věřit tomu, co mi bylo sděleno)...

Redakce, nejde říct termín a ten pak nedodržet. Bud si termínem jsem jistý a pak ho někde můžu prezentovat, nebo ho nevim a nevymýšlím si něco co nedopadne.... Za tohle je odemě :no: :no: :no: :no: :no: :no: 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.10.10  10:55

« Re: Neprodava se nahodou v tomto bazaru ?

Ahoj JasteR, toto není moje auto a osobně bych ho ani nekupoval. Jak ten nájezd (který je hodne vysoký), tak i průměrná spotřeba 16,5 litru na sto svedcí o jízdním stylu. A takový jízdní styl na českých silnicích neznamená nic jiného, nez ze bude to auto v háji. Tohle auto je jednoho kluka co se tu objevil, měl tu nick ducco a chtel psat 4tou recenzi na 320si... Pak uz se neozval. ;-)

Moje auto v žádném bazaru neni (nenechám se obírat bazary), motor je už sestavený prakticky nový, z nových origo BMW dílů (blok, písty.....) a v polovine následujícího týdne by melo jezdit jako nové :-) Jako nové je vlastně špatné slovo, nazval bych to z části nové, z části jako nové. Motor se bude muset zajíždět :-) No kde člověk dnes sežene 320si s novým motorem? ;-)

Inzerát je na sportovních vozech, zde přikládám [odkaz] , cena spíše dohodou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…