BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 03.10.10 22:09
« Re: Neslibuj co nesplníš
Pokud chceš aby vypadal tak jak posíláš, tak stačí oželet to že to nebude Renault ( takže to bude vlastne výhoda) a koupit toto [odkaz] , navrtat si do masky dvě díry na nesmyslný mlhovky a je hotovo ;-) Máš Renault Alpine, prakticky stejný jako je na tvém obrázku ;-) Jo a strhnout označení a dát tam kosočtverec, ale to bys nebyl samozrejme první, kdo nechce znacku jakou si koupil [odkaz] 8-s >:-[] >:-[] :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10 20:57
Beru,když tak si dáme wiiička na hejta,... >:-[]
A tebe jsem si zapsala jako prvního i bez Mojita! >:D
Aspire - tebe s dovolením taky,jelikož jsi byl 'podepsán' pod peticí... >:-[]
element5 - pošli mi kontakt(mail,icq)do sz -
"-- skrytý --" 03.10.10 20:48
Fefe - Wii-ho rozhodně nepiš. Kamarádí se se Zezulkou a určitě i donáší. >:-[] Naposledy se ho nějak podezřele zastával. Dával bych si na něj pozor. >:-[]
btw. sice jsem mluvil s Mojitem, ale jelikož je sklerotik, prosím taky o zápis. Fotku na legitimaci předpokládám 4x4 cm. >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10 20:15
Kluci nezoufejte.Chcete se v tom našem složení scházet jinde dál???
Co wiiii??? Už si tě mám taky napsat do seznamu a dát ti vědět na mail až to přijde...???
PS:co sem říkala,co sem říkala???Věděla jsem,že to takto dopadne. :no:
Šviháku,všichni nemáme monitor stažený na minimum.Takovej admin a Zezulka určitě ne-e.A ti,co tu vykřikují cokoli ohledně té proklaté bílé,jen chytají hysáka a jsou labilní...!!!(pro vysvětlení - slova admina,ne moje) -
Wiii 03.10.10 19:12
No vidíš, to jsem tam zapomel napsat. Tuto informaci o údajném termínu dalších změn (měli být už avatary a další drobnosti) jsem měl římo od p. Zezulky a tak jsem doufal, že když řekne termín, tak ze sebe nebude dělat blbce a opravdu ho splní... Chyba lávky a jak řikáš, škoda MACZ, myslim že komunita tu byla dobrá, ale poslední dobou se rozpouští jak v louhu 8-s -
Dylan McKay 03.10.10 19:06
MACZ je škoda. Všichni máme svítivost monitoru staženou na minimum, tápeme kde co je, některé věci nefungujou, jiné zásadní chybí. Pro naši smůlu veškeré naše námitky a maily končí u nemožného administrátora. Zasloužili bysme někoho jiného. -
Wiii 03.10.10 18:57
« Neslibuj co nesplníš
Toto pořekadlo je celkem dobré a myslím že by se jím lidé měli řídit. A tak se ptám, když mi bylo sděleno o dalších změnách "bude do konce týdne nebo půlky příštího" (což byl tento týden), kde bylo v tu chvíli tohle moudro z nadpisu? Nic se tu do poloviny tohoto týdne nezměnilo.
A co tím chci říct? I moje důvěra v redakci už ochabla (ačkoliv jsem se snažil vyčkávat, neunáhlovat se a věřit tomu, co mi bylo sděleno)...
Redakce, nejde říct termín a ten pak nedodržet. Bud si termínem jsem jistý a pak ho někde můžu prezentovat, nebo ho nevim a nevymýšlím si něco co nedopadne.... Za tohle je odemě :no: :no: :no: :no: :no: :no: 8-s -
Wiii 02.10.10 10:55
« Re: Neprodava se nahodou v tomto bazaru ?
Ahoj JasteR, toto není moje auto a osobně bych ho ani nekupoval. Jak ten nájezd (který je hodne vysoký), tak i průměrná spotřeba 16,5 litru na sto svedcí o jízdním stylu. A takový jízdní styl na českých silnicích neznamená nic jiného, nez ze bude to auto v háji. Tohle auto je jednoho kluka co se tu objevil, měl tu nick ducco a chtel psat 4tou recenzi na 320si... Pak uz se neozval. ;-)
Moje auto v žádném bazaru neni (nenechám se obírat bazary), motor je už sestavený prakticky nový, z nových origo BMW dílů (blok, písty.....) a v polovine následujícího týdne by melo jezdit jako nové :-) Jako nové je vlastně špatné slovo, nazval bych to z části nové, z části jako nové. Motor se bude muset zajíždět :-) No kde člověk dnes sežene 320si s novým motorem? ;-)
Inzerát je na sportovních vozech, zde přikládám [odkaz] , cena spíše dohodou.