BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 04.10.10  11:51

« Re: Neslibuj co nesplníš

fefe-mas SZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.10  11:37

Fefe, do SZ jsem hodil kontakt na sebe. Dej pak prosím vědět, kam se přesunout.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.10.10  11:12

Jasně Kubyyyku,na tebe mám icq.
    Ypsi,na tebe ale kontakt nemám... :-O Písni mi do sz.Jestli jsi ho dal Mojitovi,tak to je jak kdyby jsi neudělal nic... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 04.10.10  10:16

fefe-mysli prosim i na me ;-) ..s mojitem jsem to prodiskutoval,kdyz byl v praze a jednoznacne jsem pro :yes: ...
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.10.10  10:14

Feferonko, až bude jiné místo, kde se budeme moc všichni scházet, tak mi dej také prosím vědět, jo? Já tu teď nejsem, protože nechci mít nic společnýho s MACZ, ale jakmile vznikne místo, kam se můžeme přemístit, tak se mnou prosím počitěj!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.10.10  23:01

Tu občas v Brně potkávám, ale myslím že má brněnskou značku. Je bílá a má taky černý kola ;-) A vypadá TAKY dooost dobře! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  22:59

Ne, to jsem nebyl já, to je asi ta jak psal Martin. To je švihák brněnský... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 03.10.10  22:57

Ahoj Šviháku, nebyl si v pátek v Brně? Bylo už šero, ale potkal jsem cca kolem 18:30 v Králově poli devětset jedenáctku, která vypadala jako ta tvoje (jen nebylo poznat, zda je bílá, nebo světle šedá...).
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  22:46

Mojito, já ji viděl bílou s B na SPZ, byla dokonalá! A teď když vidím, že jakýkoliv motor je i s automatem, tak to nemá chybu. Navíc cena je hodně zajímavá... :yes:

Coupe Gordini: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  22:39

Jinak pro tebe mám jinou radu >:-[] Kup si jetý Clio V6, sundej kastli, udelej trubkovej rám a nech si z laminátu udělat kastli jakou budeš chtít >:D >:D Hop a máš Renault Alpine >:-[] A dokonce i s technikou Renault >:D

PS: Dobrou
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10  22:39

švihák - Laguna Coupe se mi šíííííííleně líbí,ani se ti nedivím,že po ní koukáš ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10  22:37

berustina - >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  22:36

Je to hozený v PS na Hyundai H1 ne? >:D >:D Kazdopádně je to fakt fekál >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  22:34

Protože zlobíš, tak tady máš dodávku od BMW! Tak! [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  22:31

No a vidíš jak dopadla >:D jen jako miniatura od MatchBox >:-[] >:-[] A stejne to dopadne s Alpine ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  22:29

Tak tady ji máš... [odkaz] [odkaz] ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  22:24

Je rozdíl být nejlepší mezi konkurencí vozů typu Fabia RS, Fiesta ST, Corsa OPC, Polo GTI a další, ale být nejlepší ve třídě vozů s motorem uprostřed.... upřímě, na to Reanult nemá ;-) Určitě ne v podobě masové výroby jako Porsche nebo Audi R8. Myslím si, že pokud udělá nějaké Alpine, bude to s ním asi jako s Lexusem LF-A.... Striktne limitovaná produkce za nesmyslný peníze a pak by Alpine mohlo být opravdu dobré! Jinak je to bez šancí. A ani to nevidím reálně.. kolik lidí vyhlíží supersport od Renaultu??? Asi tolik, kolik čeká na dodávku od Ferrari :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  22:18

Renault u svých Renault Sport modelů ukazuje, že dokáže bejt nejlepší...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.10.10  22:16

No to je jasný, R8 V8 je voňavka ;-) Ale nemysli si, že pokud Renault udělá nějaký Alpine, že to bude jiný >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  22:14

Na R8 jsem taky koukal, ale když ji na srazu MoDa natrhla zadek i limuzína od Mercedesu, tak ji považuju za voňavku... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…