BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 10.10.10 21:44
« Re: Díky za foto
To je dobrý čas ;-) Něco zhruba takového jsem od Focusu RS očekával :-)
Já tam byl zatim jen jednou, ale užil jsem si to skvěle :-) Znova zase na jaře, auto s kterym by to melo nejaký význam na okruh ted nemám, tak si musim pockat. 28.10. se ale asi pojedu podivat do Brna :-) Tam mi stačí i diesel >:D
Na jaře (pokud se prodá esíčko) snad bude něco nového a silnějšího na okruhy :-) Takže se už opravdu těšim :yes: :yes:
Ringu zdar! -
LukasRS 10.10.10 20:49
« Re: Díky za foto
Pokud myslíš turistický, od mostu k mostu - 8:45, pár jich bylo přes 9 min. (ale bohužel kvůli bouračkám GT2 a BMW M3, pak musíš zastavit.....) - jinak letos jsem tam byl dvakrát, tohle jsou časy druhé návštevy - letos 16 kol - jsem na tom závislej >:D
Chtěl jsem tam letos´ještě jednou, měl jsem to naplánované na 29.10, ale bohužel mi odešlo na autě sání a katalyzátor - v záruce bude opraveno ..... ,ale nestihnou to opravit včas a na sněhu to zkoušet nechci ......
-
LukasRS 10.10.10 17:03
« Díky za foto
Zdravím, tak jsem se probíral tvými fotkami a vzpomínal na Severní smyčku. Pak koukam, že tam je odkaz na jedny www stránky a fotky, našel jsem je a dokonce i svoje auto, už jsem je ke své recenzi přidal. Udělalo mi to radost, takže díky ..... po 3 měsících jsem se tam aspoň virtuálně vrátil -
Wiii 10.10.10 09:03
« Re: GRATULACE VÍTĚZI FOTOSOUTĚŽE O JÍZDU V NOVÉ BMW 530d
Cau Zino, no esičko uz jezdi, ale doma ještě neni. Budu ho muset poradne zajizdet. Hezky opatrne aby to bylo co nejlepsi :-) Ale uz se na nej tesim :-) Jinak díky za gratulaci >:-[]
Jo a nemám dva bavoráky v garáži >:D Dvě se tam nevejdou >:-[] -
Chobot 09.10.10 10:51
« Re: GRATULACE VÍTĚZI FOTOSOUTĚŽE O JÍZDU V NOVÉ BMW 530d
Já bych ho diskvalifikoval. Určitě celou tu dobu tvořil nové účty na FB aby si mohl dávat body.
Ne dělam si *. Taky gratuluju a jak jsme byli domluveni, za tvoji podporu očekávám brzké svezení v Esíčku.
Sláva vítězům, čest proraženým >:D -
Vampix(Diesel Power) 04.10.10 21:54
« Tady to je jak před volbama
Tvoří se nějaké neviditelné seznamy, příspěvky jsou existenčního a funkčního rázu ma.cz a nadpisy jak z učebnic českého jazyka. Ach jo, věříte, že sem chodím jen jednou za týden a to jsem ještě rychle pryč? :-( už sem dokonce začal více navštěvovat bmwklub než tady toto...
Kde jsou ty časy, které byly plné psané krásy.
Kde jsou mí teplometi, kteří zahřáli mně, když kruté byly venku časy.
Kde schází se teď mačko naše, o pomoz redakce a nástroje Vaše.
Já naftou smrdím pořád, komu mám to ale najevo dát?
Tak co bude dál? Nějaký teplomet na hřejivý an...grešt?
Nebo snad Máyské předpovědi se splnily
A na ma.cz své oběti si vybírati začaly?