BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.10.10  21:27

« Re: Výběr malého vozu

Jo Mazda 2 se mi taky zamlouvá ;-) Stejně jako Fiesta, která má podobný šmrnc :-) Italy se mi riskovat nechce (leda Panda, ale ta je ošklivá jak noc) a francouze tak moc ne, ačkoliv Clio je asi dobrý.... No je tam celkem výber... A na Fabii zase seženeš levneji náhradní díly.... No a když to vezmu ze strany přítelkyně, tak té se líbí Smart Roadster, ale ten má motor "uprostřed" a pohon na zadek a ona s tim musí jezdit i v zime :-| :-| Zase když je ale motor vzadu, tak by to nemuselo byt v zime spatne na ovladani... ale ten motor vlastne vazi tak 60kg.. no nevim
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 17.10.10  21:23

« Re: Výběr malého vozu

Kouknul bych se hlavně po japonský produkci - Mazda 2, Mitsubishi Colt, Toyota Yaris, možná i Nissan Micra. Bral bych klidně i Grande Punto, je to celkem spolehlivý auto, navíc i dobře vypadá. Frantíky bych asi neriskoval, mám k nim nějakou vrozenou averzi, ale malá auta umějí. Polo/Fabia/Ibiza jsou pro mě absolutně fádní auta bez zajímavých motorů.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  21:13

« Re: Něco se připravuje

Já tady posledních pár týdnů moc nejsem - od spuštění toho skvělého designu zvaném "bílé peklo". Takže jsem nebyl úplně v obraze...

P.S.: Kdybych taky řešil druhé auto na popojíždění, něco v kategorii do 150 tisíc jak píšeš pro přítelkyni, asi bych volil Fiestu, Polo nebo možná i ošklivou Fabii...
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.10.10  21:07

« Výběr malého vozu

Zdravim MACZáky, vybírám malý spolehlivý vůz pro přítelkyni do 150tis od roku výroby 2006 do současnosti. Nějaké zažité zkušenosti s tímto segmentem? ;-) Na výkonu nezáleží, musí to být jen bezpečné a spolehlivé ;-) Děkuji za rady
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.10.10  21:03

« Re: Něco se připravuje

No uz pri fotosoutezi minulého měsíce to bylo jasné ne? ;-) O benzínu jsem už pak dlouho neuvažoval.. prostě oddělím jízdu na okruhu od jízdy po silnici :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  21:00

« Re: Něco se připravuje :-)

Ty jsi tady už napsal tolik variant, že jeden neví co z toho mohlo vyjít >:-[] >:-[]
    Takže 330xd?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.10.10  20:55

« Re: Něco se připravuje :-)

Dobře víš co v tom je >:D Už jsem tady o tom mluvil nekolikrát... Tak proč se ptáš... ;-) Benzín je benzín, ale tohle je mé cestovní GTčko ;-) Je to na xDrivu velice pohodlné :-)

Jinak jak je v tom turbo tak mi nejak nevadí jestli je to benzín nebo nafta... prote uz je to turbomotor 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  20:48

« Něco se připravuje :-)

Copak to vidím? To vypadá na mé oblíbené kupátko?? Akorát se trochu bojím, že to nebude šestiválec na benzín :-( Nebo ano?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.10.10  22:02

« Re: Díky za foto

Uvidíme ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 13.10.10  20:51

No jak to tak venku vidim, tak už to bude svezení na sněhu. To možná trošku odložíme. Uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.10.10  08:11

Neboj Chobote, ještě ti dlužim to svezení >:D >:D Auto už jezdí jako nové, takže jen co to dozajedu tak se nekdy muzeme sejit :-)

Matheasi, to musí... Ale ten motor nejak podladili >:D Ten podle deklu vypadá na 3,2ku z E46/E86 :-) A ta má 343 poníků, ne 300 jak udává tenhle prodávající.. tak já nevim... Ale i tak je to šílený >:D pokud ta váha 1100 kg neni taky špatně >:-[] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 12.10.10  23:09

>:-[] >:-[] , ale pokud je to poskládaný dobře tak to musí být dobrá raketa :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 12.10.10  22:53

Máš štěstí. Jinak už bych ti tu nikdy nic nenapsal >:D (teď určitě mlátíš hlavou o zeď cos to udělal >:D >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.10.10  22:26

Jo, krása Chobote >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 12.10.10  21:57

Já sem teda myslel, že už máš vybráno a jen tě zkoušel a ty ze mě hned uděláš trubku. Styď se.
    Pravdu díš. Taky bych do toho s rozumem nešel. Jen se mi to zdálo zajímavé nacpat tenhle motor do tohodle auta a potřeboval sem se s někym podělit.

Ale barva je pěkná, ne? No tak, alespoň trochu mi pochval co jsem nenašel >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.10.10  21:51

Nekoupim si poskládaný auto z několika aut o kterym ani nevim jestli je poskládaný dobře ;-) Byla by to neskutečná hloupost.. vyhozený prachy ;-) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 12.10.10  21:42

Drahý dost, ale ošklivý to neni. Holt tuning něco stojí >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.10.10  21:22

Trochu drahý ne Chobote? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 12.10.10  15:46

Uíí, tady jsem ti našel to auto pro zábavu co bude o něco rychlejší než esíčko [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.10.10  09:34

Myslíš Nordschleife? Z hlavy si to ted nepamatuju, je to odstupňovaný podle toho kolik si koupis jizd, ale všechny zakladni info najdes tady ;-) [odkaz] Kdybys tam neco nemohl najit, tak mi napiš ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…