BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 17.10.10 21:27
« Re: Výběr malého vozu
Jo Mazda 2 se mi taky zamlouvá ;-) Stejně jako Fiesta, která má podobný šmrnc :-) Italy se mi riskovat nechce (leda Panda, ale ta je ošklivá jak noc) a francouze tak moc ne, ačkoliv Clio je asi dobrý.... No je tam celkem výber... A na Fabii zase seženeš levneji náhradní díly.... No a když to vezmu ze strany přítelkyně, tak té se líbí Smart Roadster, ale ten má motor "uprostřed" a pohon na zadek a ona s tim musí jezdit i v zime :-| :-| Zase když je ale motor vzadu, tak by to nemuselo byt v zime spatne na ovladani... ale ten motor vlastne vazi tak 60kg.. no nevim -
Ondřej Šámal 17.10.10 21:23
« Re: Výběr malého vozu
Kouknul bych se hlavně po japonský produkci - Mazda 2, Mitsubishi Colt, Toyota Yaris, možná i Nissan Micra. Bral bych klidně i Grande Punto, je to celkem spolehlivý auto, navíc i dobře vypadá. Frantíky bych asi neriskoval, mám k nim nějakou vrozenou averzi, ale malá auta umějí. Polo/Fabia/Ibiza jsou pro mě absolutně fádní auta bez zajímavých motorů. -
Thomasino 17.10.10 21:13
« Re: Něco se připravuje
Já tady posledních pár týdnů moc nejsem - od spuštění toho skvělého designu zvaném "bílé peklo". Takže jsem nebyl úplně v obraze...
P.S.: Kdybych taky řešil druhé auto na popojíždění, něco v kategorii do 150 tisíc jak píšeš pro přítelkyni, asi bych volil Fiestu, Polo nebo možná i ošklivou Fabii... -
Wiii 17.10.10 20:55
« Re: Něco se připravuje :-)
Dobře víš co v tom je >:D Už jsem tady o tom mluvil nekolikrát... Tak proč se ptáš... ;-) Benzín je benzín, ale tohle je mé cestovní GTčko ;-) Je to na xDrivu velice pohodlné :-)
Jinak jak je v tom turbo tak mi nejak nevadí jestli je to benzín nebo nafta... prote uz je to turbomotor 8-s -
Wiii 13.10.10 08:11
« Re: Díky za foto
Neboj Chobote, ještě ti dlužim to svezení >:D >:D Auto už jezdí jako nové, takže jen co to dozajedu tak se nekdy muzeme sejit :-)
Matheasi, to musí... Ale ten motor nejak podladili >:D Ten podle deklu vypadá na 3,2ku z E46/E86 :-) A ta má 343 poníků, ne 300 jak udává tenhle prodávající.. tak já nevim... Ale i tak je to šílený >:D pokud ta váha 1100 kg neni taky špatně >:-[] 8-s -
Chobot 12.10.10 21:57
« Re: Díky za foto
Já sem teda myslel, že už máš vybráno a jen tě zkoušel a ty ze mě hned uděláš trubku. Styď se.
Pravdu díš. Taky bych do toho s rozumem nešel. Jen se mi to zdálo zajímavé nacpat tenhle motor do tohodle auta a potřeboval sem se s někym podělit.
Ale barva je pěkná, ne? No tak, alespoň trochu mi pochval co jsem nenašel >:D >:D