BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 10.11.10 22:06
« Re: Zima
WII - to že je Brno hodně nudný okruh jsi podle mého malinko přepískl (viz.tvůj příspěvek pod GT-R) >:-[] Asi jsi neměl to správné auto ;-) :-) Což jsi mimochodem i přiznal, že BMW v dieselu a s X-drivem se chová na okruhu úplně jinak a není na okruh vhodný.. Chápu, že jsi jel na několika lepších okruzích (a tiše závidím), ale i v Brně je moc pěkný okruh s technickými pasážemi a spousta světových závodníků ho má opravdu ráda :-! ;-) Je tu pár zajímavých míst, kde můžeš poznávat limity svého auta a hlavně postupným zlepšováním ideální stopy se dá bojovat s časem na kolo, který ti nekompromisně prozradí jak jsi to kolo zrovna zajel a nakolik ty chybičky byly důležité nebo ne... -
Wiii 05.11.10 21:26
« Re: Zima
Má to své limity, ale pokud bys v zime jezdil jen po městě, tak je to uplně jedno. Problém nastává, když bydlíš (jako já) v malé vesnici, kde se často stane, že ráno není odhrnuto. Zastavovat v kopci nesmíš, to už by ses nerozjel, leda to zcouvat a zkusit znova >:D Ale jinak to jde, stačí kvalitní pneu a problém by mohl nastat nejdříve na silnicích 3.třídy ;-) Takže bych se toho nebál. Když auto už jede, tak se zadokolka na sněhu ovládá lépe než předokolka. Až na tozasaveni, ale to je rozložením - motor vpředu, pohon vzadu :-! :yes:
PS: Zkoušet couvat do kopce je holý nesmysl >:D Párkrát se mi stalo, že jsem chytře zejel na zahadu u přítelkyně popředu a pak jsem to málem nevycouval. Jo a nandat řetězy zabere tolik času, že to se dřív vyhrabeš bez nich ;-) >:D :-! -
Wiii 04.11.10 14:48
« Re: Odstup Ibizy z MACZ.
WL:
Ono by to slo bez těch "nejrychlejsich" vsude ;-) Drzim se pravidla co mi kdysi rikala máma "Na blbce narazíš v životě ještě hodněkrát" >:D >:D Jinak v GB to bylo spíš o dobrých řidičích, často za volantem ne tak silných aut, ale hlavně hleděli na dobrý podvozek ;-)
Ypsíí:
Takto se tesim, ale souhlasim s WL, spíš bych to nazval "Rychle a blbě" >:D >:D -
white label 04.11.10 11:13
Y
Na "Pomalu a blbě" není zase nic tak hrozného, mnohem horší je "Rychle a blbě"...
Takže režie mistr BZZZ (liBorecZeZulkaZlín)? Pokud bude hrát megarychlého řidiče jeho pseudonick "čijosP josyS", pak jsem docela zvědavý kdo ho bude "dablovat" při skutečném řízení superrychlého vozu (GT-R v přísně limitované edici "KnightRider" s autogramem Davida Hasselhoffa na kapotě)?!? ;-) >:-[] -
ypsilon 04.11.10 09:27
WL-taky se divim,ze to tam funguje i bez nich..kazdopadne tuhle situaci ma vylepsit ceske pokracovani filmu "Rychle a zbesile",pod taktovkou libora zezulky, v hlavni roli by se mel objevit sysoj psojic a podle nejnovejsich informaci by se mel tento velkofilm jmenovat "Pomalu a blbe: DK opet zasahuje" nebo je pry jeste v jednani "Pomalu a blbe: Zlin drift", tak se necham prekvapit ;-) ..