BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto OS

OS 11.11.10  11:14

« Re: Zima

Jenže takový Biaggi, Rossi, Enge a další nemají tak pomalé stroje >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.10  11:00

To sice jsme, ale takový Biaggi, Rossi, Enge a další z Brna nejsou ;-) :-)
    A navíc je to pravda. Brno je sice široké, ale právě proto hodně záleží na ideální stopě, aby jsi neztratil rychlost.. Obzvláště ve stoupání k cílovce..
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 11.11.10  00:02

WL
    My kdeže >:-[]

btw: to jenom tak vypadá
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.11.10  23:48

Th, Mat
    Chlapi... a nejste vy náhodou (obádva) z Brna...? :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 10.11.10  22:25

Tome
    souhlas :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.11.10  22:06

WII - to že je Brno hodně nudný okruh jsi podle mého malinko přepískl (viz.tvůj příspěvek pod GT-R) >:-[] Asi jsi neměl to správné auto ;-) :-) Což jsi mimochodem i přiznal, že BMW v dieselu a s X-drivem se chová na okruhu úplně jinak a není na okruh vhodný.. Chápu, že jsi jel na několika lepších okruzích (a tiše závidím), ale i v Brně je moc pěkný okruh s technickými pasážemi a spousta světových závodníků ho má opravdu ráda :-! ;-) Je tu pár zajímavých míst, kde můžeš poznávat limity svého auta a hlavně postupným zlepšováním ideální stopy se dá bojovat s časem na kolo, který ti nekompromisně prozradí jak jsi to kolo zrovna zajel a nakolik ty chybičky byly důležité nebo ne...
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 07.11.10  16:26

Já jsem ještě zkoušel zatížit záď s pískem v kufru a musím říct že znatelně lepší! ;-) hlavně ty rozjezdy do kopce :yes: . . .Pánové bude se zase někdy konat nějaký ten srázek?

p.s. vím že počasí je na píp
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.10  19:41

« Zima

Dik za postřehy a rady.Pokut ta koupě dopadne tak dam vědět jak zima dopadla.
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 05.11.10  23:33

Anebo Lopatka, nejlepší přítel Baworisty v zimě ;-) >:D 2x jsem ji minulou zimu použil a to jednou sem vjel na neodhrabané parkoviště, ale hold musel sem a podruhé když jsem na horách ne úplně odhadl zpevněnou část silnice. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.11.10  21:26

Má to své limity, ale pokud bys v zime jezdil jen po městě, tak je to uplně jedno. Problém nastává, když bydlíš (jako já) v malé vesnici, kde se často stane, že ráno není odhrnuto. Zastavovat v kopci nesmíš, to už by ses nerozjel, leda to zcouvat a zkusit znova >:D Ale jinak to jde, stačí kvalitní pneu a problém by mohl nastat nejdříve na silnicích 3.třídy ;-) Takže bych se toho nebál. Když auto už jede, tak se zadokolka na sněhu ovládá lépe než předokolka. Až na tozasaveni, ale to je rozložením - motor vpředu, pohon vzadu :-! :yes:

PS: Zkoušet couvat do kopce je holý nesmysl >:D Párkrát se mi stalo, že jsem chytře zejel na zahadu u přítelkyně popředu a pak jsem to málem nevycouval. Jo a nandat řetězy zabere tolik času, že to se dřív vyhrabeš bez nich ;-) >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 05.11.10  20:12

Dneska je v autech tolik elektroniky, že na sněhu se se zadokolkou jezdí úplně v pohodě ;-) Ono to není tragické ani bez ní, sám jsem na sněhu odjezdil jednu zimu se zadokolkou bez elektroniky a bylo to v pohodě :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 05.11.10  19:53

Tak ako každé iné auto z motorom vpredu a pohonom zadných kolie ;-) .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.10  19:50

« Zima

Zdravim. Mam dotaz jak vaše BMW 3 si jezdi v zimě. Moc o tomto čase nepišete.Mam možnost take koupit toto BMW tak mě to dost zajima. Děkuji Indu.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.11.10  14:48

« Re: Odstup Ibizy z MACZ.

WL:
    Ono by to slo bez těch "nejrychlejsich" vsude ;-) Drzim se pravidla co mi kdysi rikala máma "Na blbce narazíš v životě ještě hodněkrát" >:D >:D Jinak v GB to bylo spíš o dobrých řidičích, často za volantem ne tak silných aut, ale hlavně hleděli na dobrý podvozek ;-)

Ypsíí:
    Takto se tesim, ale souhlasim s WL, spíš bych to nazval "Rychle a blbě" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.10  11:13

Y
    Na "Pomalu a blbě" není zase nic tak hrozného, mnohem horší je "Rychle a blbě"...
    Takže režie mistr BZZZ (liBorecZeZulkaZlín)? Pokud bude hrát megarychlého řidiče jeho pseudonick "čijosP josyS", pak jsem docela zvědavý kdo ho bude "dablovat" při skutečném řízení superrychlého vozu (GT-R v přísně limitované edici "KnightRider" s autogramem Davida Hasselhoffa na kapotě)?!? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 04.11.10  09:27

WL-taky se divim,ze to tam funguje i bez nich..kazdopadne tuhle situaci ma vylepsit ceske pokracovani filmu "Rychle a zbesile",pod taktovkou libora zezulky, v hlavni roli by se mel objevit sysoj psojic a podle nejnovejsich informaci by se mel tento velkofilm jmenovat "Pomalu a blbe: DK opet zasahuje" nebo je pry jeste v jednani "Pomalu a blbe: Zlin drift", tak se necham prekvapit ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.10  00:59

Wii
    Pěkná titulka..., koukám, že v Gb To jede - i bez "nejRychlejších"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.10  00:53

čijosP josyS
    ...taky furt jenom slibuješ... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.11.10  18:51

CO si lidi nenajdou ;-) Jinak je to škoda, odešla tím v té době Fotosoutěž, která je zde jedním ze spolehlivých "zabavovatelů" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 03.11.10  09:30

To je asi nějaká opožděná reakce na hóóódně starý příspěvek. Jestli chceš tak ti to lano přivezu >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…