BMW 320si (Wii-Jay)
Merkur 12.11.10 17:05
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Taky si myslím,že okruh v Brně je prostě nudnej (mít takových 400 koní,tak by bylo líp),ale naštěstí ho občas okoření souboje v zatáčkách,který celkem vyhledávám,abych nusnul.Jinak rád vzpomínám na Sosnovku,kde jsem se nádherně na tom pidiokruhu vyblbnul :-) -
Thomasino 11.11.10 20:32
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
YPSI - jak jsem psal, pokud bych to měl na Ring blíže, nejlépe tam bydlel poblíž, taky bych si ho dokázal užívat. Ale ta vzdálenost trochu kazí to nadšení a nejsem tak v balíku, abych tam mohl jezdít na 5 víkendů v roce :-O :-(
Ajine, díky za podporu ;-) -
Thomasino 11.11.10 20:30
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Na posledních volných jízdách v půlce září bylo v Brně opravdu až moc aut, s tím rozhodně souhlas. Taky když jsem to viděl, byl jsem rád, že jsem byl o dva týdny dříve, kdy jich bylo polovina :-) V takovém provozu by mě to taky nebavilo. Přes prázdniny to bylo o poznání lepší, takže příští léto se budu snažit jezdit hlavně o prázdninách >:-[]
Most příští rok určitě zkusím, ale ne na zahájení sezóny, to tam bude asi zase hodně aut, stejně jako loni v Brně na zahájení sezony na Renocar Days. Hlavně budu mít pneu jen na okruh a nebudu se o ně tak bát, budu mít lepší olej a brzdovku, ještě trochu přemýšlím že malinko přitvrdím podvozek :-)
Pro mě je "dream okruh" ve SPA, případně Silverstone. Ring samozřejmě také vyzkouším, ale znám se a vím, že mám nějaký pud sebezáchovy (a taky se bojím o auto), takže si to tam neužiji tak, jako když jsou kolem okruhu větší kačírky a je to bezpečnější 8-s Neříkám, že se mi tam nebude líbit, ale myslím že třeba ve SPA bych byl spokojenější, ikdyž ta dlouhá rovinka rozhodně není pro slabý výkon GTI ideální ;-) -
Ajin(MoDo Team) 11.11.10 18:46
« Re: Okruh v Brně není nuda v Brně?
V téhle diskuzi musím souhlasit s Thomasinem, chápu postoje Ose a hlavně WiiJaye, který má za sebou serii England circuits, které jsou fakt dobré a hodně o řízení, ale Brno má prostě taky svoje kouzlo a vzdáleně okruh ve Spa připomíná,kam bych se také chtěl vydat, ale s lepším vozem než mám teď >:D .
Nikdy jsem nesouhlasil, že na brno je třeba jen rychlý vůz, když je dobrý soupeř, či souboj s časem je to vždycky zábava. Nikdy nezapomenu jak jsem se v mojí 105koňové A3 honil s 320i E36 a byla to paráda ujížděli jedině v kopci před cílovkou. Nordschleife je paráda a největší adrenalin, ale je to taky pěkně o hubu a ten respekt se na jízdním stylu u většiny projeví. Ale Most by Thomasino s Golfem měl dát, myslím, že by to autu sedlo :yes: -
ypsilon 11.11.10 18:28
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
thomasino- naprosto souhlasim s OSem, NS je proste nejvic :yes: ..kdybych vyhral ve sportce,tak si tam koupim dum..kazde rano bych vyjel na "skladacce" zkontrolovat parkoviste,pokecat s poradateli,dal si ranni kafce se sabine atd. a pak bych tam prijel s m3 csl >:D ;-) ..jak krasne je snit :-) ..
jinak s tim mostem u me neni problem ;-)
OS-na jare to tam zapalim a pak to hodim na boudu nebo naopak >:D -
OS 11.11.10 17:24
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Na NS neni zdaleka takovy provoz jako kdyz jsem byl v Brne na ukonceni sezony. Srovnavat Brno s NS je nemozny. Ja mam cca jen 50kol a vim presne kde co je vcetne nerovnosti ktere muzou ovlivnit brzdeni atd... Nikdy jsem nezazil za volantem tolik adrenalinu jako na NS. I ta nejlepsi okreska nekde v horach se tomu nevyrovna. -
Thomasino 11.11.10 17:08
>:D >:D
Ale plánuje se nějaká akce na jaře v Mostě, že by se nás "pár" nadšenců domluvilo a pronajal by se na dopoledne nebo odpoledne Most. Do toho by jsi šel, pokud budeš mít už nějaké auto na okruh? ;-) :-)
Myslím, že tady by se pár lidí našlo, jako třeba: Rarsch, OS, Ypsi, Erl, Mojito, CoPilot, možná Merkur, pak LukasRS atd... -
Thomasino 11.11.10 16:10
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Ring mě až tak nebere, je to sice úžasný okruh (viděl jsem hodně videí a zkoušel jezdit na PC), ale je pro mě dost z ruky, je tam hodně velký provoz (ten nemám rád, nemůžeš jet pak na hraně) a je hodně dlouhý, takže naučit se ho nazpaměť tak, aby jsi přesně věděl co přijde za další zatáčkou není jednoduché... To už můžu jezdit na nějakou oblíbenou okresku s pěknými zatáčkami a taky tam máš provoz a nemusíš kvůli tomu jezdit půl dne někam do háje :-) Ale taky si ho vyzkouším. Více se ale těším na SPA, snad mě to vyjde se na něm do dvou let projet :-) -
Wiii 11.11.10 15:54
« Re: Zima
Thomasino, nepřepískl jsem to ani trochu ;-)
Ten okruh má určitě své klady, ale zábavnost do něj až tolik nepatří, ale to poznáš sám, až navštívíš cokoliv jinýho než Masarykův okruh. Osobně bych ti doporučil jet do Mostu, než na Slovakiaring - bude podobného ražení jako Brno.
Nejlépe si zajeď do zelenýho pekla a uvidíš sám, jak je Brno nudné >:D >:D -
OS 11.11.10 11:55
« Re: Zima
Jojo to kazdopadne. Ono by stacilo kdyby bylo v Brne par pomalejsich zatacek. Kazda zatacka je temer stejna a vsechny se jedou podobne rychle. Je to asi tim ze je Brno na trochu jine zavody nez napriklad Most. Ten je v beznem aute jako je moje 1er nebo tve GTi mnohem zabavnejsi. -
Thomasino 11.11.10 11:51
« Re: Okruh v Brně
Co si představuješ pod pojmem "zábavný okruh" ? ;-) Já se tam bavím náramně... Ještě jsem nejel Most, ale viděl jsem pár videí a koukal na pár závodů nebo sestřihů z Mostu, ale zase tak zajímavý mi nepřijde. To mě už více láká Slovakiaring. A nejvíce SPA :-) -
Thomasino 11.11.10 11:49
« Re: Okruh v Brně
V Mýtě jsem byl koukat na Caterham Academy, zajímavá trať, stála by asi taky za projetí, ale nevejde se na tu trať moc autem. Nedá se tam moc předjíždět :-(
V tomto je v Brně výhoda, že když tak potkáš nějakého * s bramborákem co na dráze v provozu zkouší drifty, máš nějaké místo na objetí. Ale pár havárek už tam kvůli takovým trubkám bylo.. To si mají zkoušet jinde a ne na okruhu mezi ostatními auty...
EDIT:
V Brně potřebuješ mít taky techniku, pokud chceš jezdit slušné časy, pár špatných průjezdů zatáček a najednou je 5 vteřin pryč... Když srovnáš moje videa z první jízdy v červenci a první jízdy v srpnu, vypadá to dost podobně, ale při tom je rozdíl 8 vteřin! ;-) -
OS 11.11.10 11:40
« Re: Zima
Ano myslim vsechny ty GTi a RS a nevim co vsechno. Na tak velkem okruhu si uzijes s necim co je zamerene na okruhy a ma dostatecny vykon abys nemusel cekat na zatacky. Ale mit ten okruh za mestem tak tam obcas taky zajezdu to je jasny ;-) Vyzkousej nekdy Vysoke Myto nebo neco podobneho. -
Thomasino 11.11.10 11:30
Myslíš jako 320si?? ;-) >:D >:D
To nemají...
Dokonce mají i rychlejší stroje než nějaké GTI či Fo RS nebo GT-R 8-s
Mimochodem nejlepší kola ve WTCC v Brně při kvalifikaci jezdili za 2:11 ;-) Takže mám ztrátu propastných 34 vteřin :-)
Ale nejhorší Fabiani to jezdil za 2:18 až 2:19. to už není tak daleko >:-[]