BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  20:49

« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?

Thomasino: >:D no nevím, jak jsem naučenej trať z videí, tak na mapce jsem chvilku hledal který přesně zatáčky to můžou bejt >:D jet na trati a nevědět, kouknout se na mapku tak vůbec nevím kde jsem :no:
    Tohle je video na které sem čučel asi nejvíc, je to fakt supr jízda :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.11.10  20:44

Pak kouknu, až to budu trénovat. Jen škoda, že se to video taky tak třepe :-O
    Jinak mapka super, hned jsem si ji uložil, až pojedu na Ring, tak se může hodit >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  20:31

Thomasino: Nene. Ring je bez problémů! ten si pamatuju líp jak svý boty :yes: :-! Je fakt že jsem viděl hromadu videí a hromadu kol jsem zajel v M3 Challenge, ale vzpomínám si, jak jsem si pamatoval jenom některé úseky a po nich jsem měl úplný okno a vůbec jsem netušil co příde :-) Já myslím že po nějakým tom kole se to dá v pohodě znát na vzpaměť :-) Teď už jenom to zkusit jednou v reálu >:D
    Jinak na Ringu aspoň si to můžeš zapamatovat podle vzhledu některé ze zatáček pak si zapamatuješ co pak příde, ale tady v tý trati to fakt všechno vypadá stejně >:D Na Ringu si pamtuju že jsem měl problémy si zapamatovat (kor nájezdovou stopu) u dvou hodně podobných úseků, nevěděl jsem který je první a který druhý, je to zatáčka Kallenhard a potom Ex-Mühle [odkaz]
    [odkaz] čas 6:20
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.11.10  19:42

Kysky, nezapamatovatelný? Takže skoro jako Ring? >:-[] >:D

On se asi dá naučit, ale bude to chtít hodně trénovat na PC... Aspoň to mám v plánu, než se tam vydám s autem :-) Projel jsem to jen párkrát a přišlo mě to hodně dlouhý a náročný na zapamatování. Ale bude to chtít pilovat a trénovat :-! Bylo by mi pak líto, kdybych tam jel bez tréninku a bez přípravy a neznal trochu alespoň půlku, jak které zatáčky následují..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  19:35

Thomasino: jojo, to by jsi měl zvládnout :yes: :-)

Wii: Tak jsem to stáhl, projel a zjistil jsem že tu jsem měl už staženou ale není to ta co jsem původně myslel ale je to jedna z těch která mě nebavila protože je to strašně pomalý a nezapamatovatelný :no: 8-s každá zatáčka vypadá jako ta před ní nebo ta o několik zatáček zpátky... V reálu by to bylo asi dobrý, ale v tý hře nicmoc, driftem se to nedá projet a nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.11.10  18:39

Walter - díky moc!! Snad to zvládnu ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 13.11.10  17:41

spatne >:D ale s vykonem to ma neco spolecneho ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.11.10  17:07

Ypsí, bude to to co si myslim? >:D Bude to nějak spojeno s přenosem výkonu na vozovku? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  13:05

Wii: nějakej forest jsme měl staženej, ale myslím že to není tahle trať protože co si vzpomínám tak byla hodně krátká... :-) Zkusím stáhnout
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 13.11.10  12:28

OS-podle DK prece perfektne >:-[] ..

hele mam takovy tuseni,ze z jedny 335i individual >:D ..kdybych to vedel driv,tak ho koupim rovnou od karla..ale zatim je to jenom tuseni, ktere ale podle me nema daleko od reality..
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 13.11.10  12:10

ypsiii ono se stou japonskou megasuperkarou asi driftuje fakt spatne ;-\ mozna kdyby to melo nejakej jeste lepsi mode nez "R" tak by to slo o neco lip... to jsem zvedavej z ceho ten volant bude >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 13.11.10  11:56

wii-to je,hlavne aby uz to bylo a jestli to bude hodne priznive,tak dostane brambora jeste jeden upgrade ;-) ..po zime bramboru nepoznate >:D

"Forest Track (Fantasy Circuit)" neznam a nevim..to bude zase z naky hry..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.11.10  11:31

Tak to je příznivé Ypsííí ;-) :yes: :yes:

Už jsi zkoušel okruh zvaný "Forest Track (Fantasy Circuit)" Dle půdorysu to bude dobré povozeníčko >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 13.11.10  09:56

OS-tohle video jsem uz nekde videl ;-) :yes: ..mel bys ho poslat sysojovi aneb jak se jezdi bokem bez samosvoru a s dieslovymi 170k >:D >:-[]

btw. volant bude do 14dni a zrejme z auta, ktere zname, tudiz by cena mela byt velice prizniva ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  09:27

Thomasino: tak začnu pomalu. Jelikož to zvládne i můj počítač ( >:D ) tak to graficky není náročné, ačkoli mám teď nově grafiku lepší, protože stará kixla a stejně výkonná se už nevyrábí tak sem musel koupit větší >:D Ale jak to není vůbec náročné, tak grafika je opravdu moc pěkná! :yes: :yes: Jde tam stáhnout Most, Brno, Ring, Spa, Laguna Seca, Oschersleben, všechno na co si vzpomeneš :yes: >:-[] :-! Teda až na pár tratí ;-) >:D
    Všechny tratě stáhneš zde [odkaz] ovšem asi měsíc je tato stránka graficky nějak pošahaná a nemá vzhled původního serveru a zbytek serveru nefunguje 8-s ;-\
    Hru BMW M3 Challenge si stáhneš na ofiko stránkách BMW, ale né na českých :no: odkaz na stažení zde - [odkaz]
    Vpravo nad obrázky je download... hodně lidí to nemohlo najít když jsem jim poslal odkaz, tak to píšu preventivně :-)
    A s tratěma POZOR! Když trať stáhneš, je v zipu, tak ho normálně vyzipuješ a ono to udělá složku Trackmod, tu otevřeš a je tam složka, soubor.bat a readme. Složku a *.bat soubor přetáhneš do total commanderu BMW M3 Challenge/GameData/Locations/
    Když spustíš hru, až se ti načte hlavní menu hry, hru minimalizuj otevři total commander a v něm otevři soubor *.bat , nic ale do něj nepiš, zpátky si na liště otevři hru, dej (třeba) race weekend, ono ti to načte ale v nabídce tratí ti to tu trať nebude ukazovat, bude tam pořád Nurburgring GP/ Nurburgring Sprint. Nech tam GP trať, né každá stáhnutá trať má sprintovou úpravu. dáš drive, a už při načítání ti to ukáže tu trať kterou sis tam nahrál ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.10  22:35

Kde stáhnu to M3 Challenge? Prý tam jde stáhnout i Most, což by mě lákalo na vyzkoušení... Jak je to náročné na grafiku? Vypadá to slušně, nebo je to graficky předpotopní? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.10  22:18

Thomasino: Já si vybavuju jak jako malej když jsem dostal playstation 1 a měl jsem tam formule tak jsem SPA jezdil a tu první serpentýnu dokopce jsem vždycky přepískl a šel jsem do svodidel :yes: >:-[] >:D Dneska jsem si jentak na osvěžení tuto trať stáhnul do M3 Challenge, ale Nordschleife je Nordschleife :-) Tady na SPA to sotva dvakrát za ostrý kolečko ustřelí trošku zadek a na Ringu to de do driftu hned v po pěti zatáčkách :-)
    PS: BMW M3 Challenge doporučuju, ke stáhnutí hodně tratí (chybí mi jenom Sosnová a Slovakiaring - ale myslím že otázka času) a navíc je to všechno zadáčo :-) A hodně lidí co mají zadokolku říkají že chování auta je hodně reálný. Je to úplně něco jinýho jak nějaká přemotorovaná formule která se asfaltu nepustí ;-)

PSS: jentak sem si projížděl různá videa na youtube, našel jsem jedno co se mi opravdu líbí, je z Brna, hlavní účinkující je M3 E46 CSL :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.10  21:47

ROZHODNĚ SPA CLASSIC !! :yes: :yes:
    Nááádhernýýý okruh.... Mám nahraný letošní závod FIA GT1 ve SPA a moc rád se na něj znovu v zimě podívám, stejně jako letošní F1 ve SPA ;-)

I na PC ho moc rád jezdím (když se k tomu jednou za 2-3 měsíce dostanu), je takřka ve všech hrách s okruhovými auty. Brno tam tak obvyklé není, ale ve dvou hrách ho mám, dokonce v jedné je i Ring ;-) Teď mám nové F1 2010, ale ještě jsem neměl čas to ani nainstalovat ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 12.11.10  20:38

Většina určitě classic :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.10  19:37

Mám dotaz pánové :-)
    Myslíte SPA clasic - [odkaz]
    Anebo SPA Francorchamps - [odkaz]
    ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…