BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 13.11.10 20:31
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Thomasino: Nene. Ring je bez problémů! ten si pamatuju líp jak svý boty :yes: :-! Je fakt že jsem viděl hromadu videí a hromadu kol jsem zajel v M3 Challenge, ale vzpomínám si, jak jsem si pamatoval jenom některé úseky a po nich jsem měl úplný okno a vůbec jsem netušil co příde :-) Já myslím že po nějakým tom kole se to dá v pohodě znát na vzpaměť :-) Teď už jenom to zkusit jednou v reálu >:D
Jinak na Ringu aspoň si to můžeš zapamatovat podle vzhledu některé ze zatáček pak si zapamatuješ co pak příde, ale tady v tý trati to fakt všechno vypadá stejně >:D Na Ringu si pamtuju že jsem měl problémy si zapamatovat (kor nájezdovou stopu) u dvou hodně podobných úseků, nevěděl jsem který je první a který druhý, je to zatáčka Kallenhard a potom Ex-Mühle [odkaz]
[odkaz] čas 6:20 -
Thomasino 13.11.10 19:42
Kysky, nezapamatovatelný? Takže skoro jako Ring? >:-[] >:D
On se asi dá naučit, ale bude to chtít hodně trénovat na PC... Aspoň to mám v plánu, než se tam vydám s autem :-) Projel jsem to jen párkrát a přišlo mě to hodně dlouhý a náročný na zapamatování. Ale bude to chtít pilovat a trénovat :-! Bylo by mi pak líto, kdybych tam jel bez tréninku a bez přípravy a neznal trochu alespoň půlku, jak které zatáčky následují.. -
David Silver 13.11.10 19:35
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Thomasino: jojo, to by jsi měl zvládnout :yes: :-)
Wii: Tak jsem to stáhl, projel a zjistil jsem že tu jsem měl už staženou ale není to ta co jsem původně myslel ale je to jedna z těch která mě nebavila protože je to strašně pomalý a nezapamatovatelný :no: 8-s každá zatáčka vypadá jako ta před ní nebo ta o několik zatáček zpátky... V reálu by to bylo asi dobrý, ale v tý hře nicmoc, driftem se to nedá projet a nic >:D -
David Silver 13.11.10 09:27
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Thomasino: tak začnu pomalu. Jelikož to zvládne i můj počítač ( >:D ) tak to graficky není náročné, ačkoli mám teď nově grafiku lepší, protože stará kixla a stejně výkonná se už nevyrábí tak sem musel koupit větší >:D Ale jak to není vůbec náročné, tak grafika je opravdu moc pěkná! :yes: :yes: Jde tam stáhnout Most, Brno, Ring, Spa, Laguna Seca, Oschersleben, všechno na co si vzpomeneš :yes: >:-[] :-! Teda až na pár tratí ;-) >:D
Všechny tratě stáhneš zde [odkaz] ovšem asi měsíc je tato stránka graficky nějak pošahaná a nemá vzhled původního serveru a zbytek serveru nefunguje 8-s ;-\
Hru BMW M3 Challenge si stáhneš na ofiko stránkách BMW, ale né na českých :no: odkaz na stažení zde - [odkaz]
Vpravo nad obrázky je download... hodně lidí to nemohlo najít když jsem jim poslal odkaz, tak to píšu preventivně :-)
A s tratěma POZOR! Když trať stáhneš, je v zipu, tak ho normálně vyzipuješ a ono to udělá složku Trackmod, tu otevřeš a je tam složka, soubor.bat a readme. Složku a *.bat soubor přetáhneš do total commanderu BMW M3 Challenge/GameData/Locations/
Když spustíš hru, až se ti načte hlavní menu hry, hru minimalizuj otevři total commander a v něm otevři soubor *.bat , nic ale do něj nepiš, zpátky si na liště otevři hru, dej (třeba) race weekend, ono ti to načte ale v nabídce tratí ti to tu trať nebude ukazovat, bude tam pořád Nurburgring GP/ Nurburgring Sprint. Nech tam GP trať, né každá stáhnutá trať má sprintovou úpravu. dáš drive, a už při načítání ti to ukáže tu trať kterou sis tam nahrál ;-) -
David Silver 12.11.10 22:18
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Thomasino: Já si vybavuju jak jako malej když jsem dostal playstation 1 a měl jsem tam formule tak jsem SPA jezdil a tu první serpentýnu dokopce jsem vždycky přepískl a šel jsem do svodidel :yes: >:-[] >:D Dneska jsem si jentak na osvěžení tuto trať stáhnul do M3 Challenge, ale Nordschleife je Nordschleife :-) Tady na SPA to sotva dvakrát za ostrý kolečko ustřelí trošku zadek a na Ringu to de do driftu hned v po pěti zatáčkách :-)
PS: BMW M3 Challenge doporučuju, ke stáhnutí hodně tratí (chybí mi jenom Sosnová a Slovakiaring - ale myslím že otázka času) a navíc je to všechno zadáčo :-) A hodně lidí co mají zadokolku říkají že chování auta je hodně reálný. Je to úplně něco jinýho jak nějaká přemotorovaná formule která se asfaltu nepustí ;-)
PSS: jentak sem si projížděl různá videa na youtube, našel jsem jedno co se mi opravdu líbí, je z Brna, hlavní účinkující je M3 E46 CSL :-) [odkaz] -
Thomasino 12.11.10 21:47
ROZHODNĚ SPA CLASSIC !! :yes: :yes:
Nááádhernýýý okruh.... Mám nahraný letošní závod FIA GT1 ve SPA a moc rád se na něj znovu v zimě podívám, stejně jako letošní F1 ve SPA ;-)
I na PC ho moc rád jezdím (když se k tomu jednou za 2-3 měsíce dostanu), je takřka ve všech hrách s okruhovými auty. Brno tam tak obvyklé není, ale ve dvou hrách ho mám, dokonce v jedné je i Ring ;-) Teď mám nové F1 2010, ale ještě jsem neměl čas to ani nainstalovat ;-\

Tohle je video na které sem čučel asi nejvíc, je to fakt supr jízda :-) [odkaz]