BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 21.11.10 11:11
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně?
Brandon: >:D >:D >:D >:D tak to mě hoooooodně rozesmálo!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes: >:D >:D ono když promačkáš klíček (pokud se do toho dělalo dálkové zamykání) tak ona by ti měla zablikat, tak kdyby jsi chodil po parkovišti a mačkal klíček, třeba by jsi našel, nebo by jsi zmáčkul, odemkl, někdo by to zjistil, vlezl dovnitř, ty by jsi zamknul, on by si nastartoval, odjel a asi už by jsi nenašel >:D ;-)
Wii: je fakt že třeba jako první auto to není tak zlý ;-) ale radši bych místo níc BMW E46 >:D za tý peníze :-) -
Brandon Walsh 21.11.10 10:58
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně!
ja to tiez nechapem a zrejme to ani tak skoro nepochopim kedze v kufri nosim len povinnu vybavu a na zadnych sedadlach mam od nepouzivania pavuciny >:D vzdy ked idem vysavat tak otvorim predne dvere vysavam otvorim zadne dvere pozriem aha takze tu zas nikto nesedel otvorim kufor a odlozim vysavac >:D no ked som teraz umyval auto sestre tak som zistil ze deti nechcem tolko piesku blata cele sedadla okopane ja by som ich bil den noc za to >:D >:D a sestra sa len usmievala a povedala a pockaj´este co ti dorobia s bytom >:D -
Wiii 21.11.10 10:55
« Re: Okruh v Brně - nuda v Brně!
Škodovky nejsou špatné, ale špička nejsou. Myslím že je to částečně vlastenectví a částečně to maji lidi zaryté v hlavě z předešlé éry, kdy škodovka byla asi to nejlepší co šlo normálně sehnat ;-)
Ale Ochcáfka v kombajnu, to je hrozný auto >:D >:D Já nechápu, proč si lidi pořád kupujou kombíky, copak se pořád někam stěhujou? Nebo na co potřebujou kombíka? nepochopim 8-s

A pokud se ptáte co tím myslím?
Tak je to celkem snadno ukázatelné.
Myslím přesně to co je ted v tomhle příspěvku..... Proč nemůže být ta linka, kde začíná řádek rovná? ;-\
Ale i tak děkujeme redakci za zlpšení ;-)