BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 25.12.10 10:35
« Re: 3D Televize?
wii to mas pravdu je to tazke ja som auto predaval len raz fabiu combi a po tej sa zlahla zem >:D ludom staci precitat v nadpise skoda combi a uz som nestihal dvihat telefon za prvych 5 minut som mal 75 pozreti >:D takze by si mal upravit nadpis predam skodu combi v limitovanej edicii bmw si vyrobenych par kusov pod zasterkou bayerische motoren werke >:-[] -
Wiii 25.12.10 10:11
Prasíku, oni mi ta svoje auta nabízeli, jestli bych neměl zájem to udělat protiúčtem a že by mi doplatili ;-) Ted se ta auta vyskytují na různých inzertních serverech a snaží se prodat.
Ono prodat auto za téměř půl mega se zadnim pohonem a motorem vpředu není v zimě až tak lehké. Zájemci se nehrnou. Proto to taky nemám na žádném placeném inzertním serveru. Tam to umístim až bude jaro. Ted to nemá smysl...
Jinak timhle trpí každé nedieselové německé auto. Když si vzpomenu jak dlouho se prodávala Audi S6 >:D Hlavně nikdo ani nevolal, nepsal, nepřijel se podivat, nic >:D To bylo šílený, nakonec to koupili známí co bydlí tady ve vesnici. Když o tom tak přemýšlím, zatim se na esičko taky nikdo nepřijel podívat.... :-|
-
Prase 25.12.10 09:35
jsou kecy :-) očividně nejsou tak vážný jak vypadaj.....
moji škodu 100 ve špičkovém stavu po 1.majiteli jsem za 8 tis. prodával 3/4 roku a psalo nebo volalo mi 90 zájemců >:D ,ale řekl bych že těch co to auto skutečně chtěli bylo tak 5 :-)
Nevím jak to chodí u Vás milionářů a jaká je tržní cena tvého auta nicméně něco prodat je skutečně o dost těžší než koupit :-) -
-
white label 24.12.10 16:43
Souhlas, taky nemám rád "strom"..., pokud jde v chrono otevřít i původní příspěvek je to ideální řešení... ;-) :yes:
PHPBB
Pavelsikovo Husté Photo Brouzdajícího Bukanýra >:D
Doufám, že aspoň tuší, že narazil na teplovodnější diskusi... >:-[] -
rarsch 20.12.10 13:34
tywoe tady to žije!!! >:D
četli ste to o těch úpravách serveru?:::
K případným návrhům změn se budete mít možnost vyjádřit. A na možnosti vyjádření a vůbec zdokonalené komunikaci mezi redakcí a komunitou bychom rádi postavili budoucnost Moje.auto.cz.
I proto vznikla tato stránka na server UserVoice, na které bychom rádi slyšeli vaše návrhy na zlepšení, o kterých ostatní mohou hlasovat. Tak se zapojte a rozhodněte o tom, s čím přijde Moje.auto.cz příště.
Já bych tak nějak k tomuto tématu jen "pozdě bycha honiti". R.I.P. MACZ. -
rarsch 15.12.10 16:46
nazdar pánové. Dlouho sem tu nebyl, ale teď když je tu bílo jako venku je to snesitelnější :-)
3D brejle sem koupil od Nvidie a moc doporučuju. WiiJay si to může někdy přijít zkusit, obzvláště pak simulátory aut, to je pecička!!! Konečně člověk vidí, kdy brzdit a jak se zatáčka blíží. Plus mam pučený PS3 s GT5, tam mi ta Nvidie nejede a je to mizérie. Ale Nordschleife je tam promakaná jaksvině, až k tomu bude 3D, tak do toho asi pudu!!