BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 22.12.09 10:55
« prof. MUDr. Švihák, DrSc. radí jak na chřipku
Kysky se na mě v SZ obrátil s tím, že je opět nemocný, že už neví co dělat.
Rozhodl jsem se, že zveřejním radu, jak se nejlépe vyhnout nemocem jako jsou chřipky a různá nachlazení.
Na prevenci potřebujete stálého(!) partnera. Pomocí partnera získáte potřebnou imunitu. Jak? Líbejte se, olizujte se. Díky neustálému přísunu nových a nových bakterií si vaše tělo získá odolnost. Já jsem už leta letoucí zdráv...
Střídáním partnerů hrozí i získání nežádoucích bakterií vedoucí až k nevyléčitelným nemocem.
Samozřejmě musím v diskusi plné teplometů psát i o párech stejného pohlaví.
Takže kdo nemá stálého partnera, přeji abyste ho v roce 2010 našli! ;-) -
Dylan McKay 22.12.09 09:53
« Re: Re: Švihák si sedí na vedení
Trošku jsem upravil nadpis, ten původní by mohl u pár jedinců vyvolat nechtěný orgasmus (jak říká stará Kučerová. organismus)... ;-)
Děti, já mám takovou sváteční atmosféru, na tyhle Vánoce se fakt těším! Kdo se chcete taky těšit na Vánoce jako švihák, zavolejte mi nebo pošlete SZ s adresou, a já té vaší udělám také malého šviháčka... ;-) -
FRPE 22.12.09 01:52
« Re: Re: Švihák ve vedení
Jé Kysky!!!! Zdárek!!! Tebe jsem tady neviděl nejmíň pět let, asi naposledy když se nám před pěti lety narodil Frpíček. Jak je brachu? ;-)
Wííčko a Ypsíčku potažmo i HonzoBa a Vampixi - mrkněte na moje nové dnešní vídko, omluvte kvalitu a zaměřte se na drifty, myslím že ty vaše ,,atrapy,, na fotkách jak tam jenom stojíte a pózujete, prakticky ani auto nejede ( to je hned poznat ) rychle zblednou závistí co můj Seatík dokáže na sněhu ... >:D >:D
Rovněž zdravím i Šviháka - bez auta ... ;-)