BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 22.12.09 12:00
« Re: LES 2 ALPES
šviháku jak tě posloucham tak bych ti nejraději na to období co budu pryč dal na hlídání svoji přítelkyni, zastává stejný názor jako ty, navíc působíš seriózně :-D. Ale problém je v tom že my nechceme malého šviháčka >:D my si jednou udělámé poctivého teplometka :-) -
ypsilon 22.12.09 11:51
« Re: Re: Švihák si sedí na vedení
vampi-diks,ono to neni moc videt,ale ze zacatku jsem jel bokem podle ty zatacky a ke konci kdyz jsem z ni vyjel,tak jsem jel bokem skoro uplne rovne,zadek byl totiz na snehu a ne na vsudypritomne ledovce >:-[] no je to pocit na.srani >:D ale taky uplny zabavy..jinak ze zacatku jsem se pretacel skoro porad :no: -
Vampix(Diesel Power) 22.12.09 11:51
« Re: LES 2 ALPES
Dundee: Areál je to pěkný a do Alp se chci tento rok podívat a zajezdit ale ještě nemám posádku a zrovna francii jsme tak nějak vyřadili kvůli vzdálenosti, asi spíš itálie no. Máš to nějak podchycený cestovkou nebo už víš kam a za kým ? :-) -
Vampix(Diesel Power) 22.12.09 11:35
« Re: Re: Švihák si sedí na vedení
autama se pochválíte a ženský si posíláte v SZ? Však at závidí všichni naráz ne? >:D
Jinak dobrý ráno
Frpe: Zajimavé video, nevím jak to dovoluje plac ale někdy by to sneslo potáhnout, docela to je přetočené všechno, ale jinak paráda :-) 4x4 má něco do sebe, minuly rok jsem tak blbnul s X5 :-) -
Dylan McKay 22.12.09 10:55
« prof. MUDr. Švihák, DrSc. radí jak na chřipku
Kysky se na mě v SZ obrátil s tím, že je opět nemocný, že už neví co dělat.
Rozhodl jsem se, že zveřejním radu, jak se nejlépe vyhnout nemocem jako jsou chřipky a různá nachlazení.
Na prevenci potřebujete stálého(!) partnera. Pomocí partnera získáte potřebnou imunitu. Jak? Líbejte se, olizujte se. Díky neustálému přísunu nových a nových bakterií si vaše tělo získá odolnost. Já jsem už leta letoucí zdráv...
Střídáním partnerů hrozí i získání nežádoucích bakterií vedoucí až k nevyléčitelným nemocem.
Samozřejmě musím v diskusi plné teplometů psát i o párech stejného pohlaví.
Takže kdo nemá stálého partnera, přeji abyste ho v roce 2010 našli! ;-)
Právě jsem byl domluvený s partou ale nikdo není schopnej se vyjádřit jestli jo nebo ne tak sem řek že nebudu čekat až se rozmyslí. Tak mě napadlo se zeptat tady :-) udělat takovej zimní MACZ zájezd >:D