BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.12.09  13:15

« Re: LES 2 ALPES

To místo nemá jméno, ale říká se tomu Kozomrdy. Nevím proč. Žije tam spousty krásnejch ženskejch, někdy vás tam vezmu. Tady je fotka sousední chaty i s holkama: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  13:00

>:D Tak tahle chata je pernamentně klimatizována a udržována na venkovní teplotu aby jsi nedostal chřipku při přecházení z tepla do zimy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  12:55

Mám stejný problém .. lidi jsou problém největší :-( .. tak kdyžtak pojedeme spolu my 2 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.12.09  12:54

Tak to nám koluje taky stejná krev. Já mám krásnou chatu s klimatizací na Whysočhině, jezdím tam na měsíc v létě, na měsíc v zimě, však tam se ani o olympiádě nic neví: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:54

hmmm příznive ceny....Ach jo, zase abych začal přemýšlet a shánět lidi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  12:51

No na Marmeládu bych jel hned >:D kdyžtak se mrkni sem [odkaz] . Láká mě si zajet do Alta Badia kde se jel o víkendu SP v GS :-) nebo Cortina d´Ampezzo .. Jako začínám mít velkého brouka v hlavě

Ještě sehnat ty lidi a bylo by to uplně super ..
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:49

přesně tyhle 2 lyžařské areály jsou velmi atraktivní, chtěl jsem vyzkoušet minulou sezonu ještě Tonale - Ponte di Legno, slyšel jsem chválu...Jinak rakouske alpy znám jenom v létě ale taťkův společník tam jezdil pravidelně a když trefil 2x za sebou 4dny v kuse špatné počasí tak už jezdí spíš Itálii/Francii....
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  12:46

Já sem teda pokaždý měl hezky :-) . Ale na tu Itálii jsem koukal taky. Val Di Fiemme nebo Marmolada nevypadá špatně. Když se jede do Val Di Fiemme tak se může lyžovat i na Marmoladě.
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:44

jj Rakousko je blízko, jenom zas tam je ta nejistota počasí o to větší. Mně přijde jako nej kompromis ta itálie. Blíž než francie, levnějši než francie a počasí maji většinou exkluzivní....
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  12:43

Tak když ho to baví má na to čas a peníze tak proč by ne .. Ještě jsem našel celkem pěkný Rakousko. Je to 480 km z Prahy :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:41

lidi jsou různí :-) každy si najde tu svou zálibu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  12:38

Jo tak Whistler to je můj sen taky .. už hodně dlouho na to myslim .. stejně se tam jednou odstěhuju. Kamarádka ta si tam lítá jen tak zalyžovat .. >:D proč ne viď. Její tatínek si lítá do Kanady na hokej. Do Madridu na fotbal >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:36

krouží nám v žilách podobná krev Dundee... Můj sen je odstěhovat se do kanady do Whistleru, byl jsem tam asi 2 roky zpátky v létě a takový bike park, prostě největší no. Prostě paráda fakt mi nic nechybí a v zimě luxusní středisko, však tam teď bude olympiáda. A když už ne odstěhovat tak mít tam aspoň chatu a jezdit tam na měsíc v létě a na měsíc v zimě....
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.12.09  12:34

>:D >:D 1000 + úterý = šest .....ok, třeba to fakt bude pravda.....
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  12:34

No já sem zvědavej jestli vůbec někam pojedu. Vidím to tak že asi zůstanu doma což mě pěkně štve. Sice jedu 13.1 do Rakouska ale to mi nestačí. Já bych se potřeboval někam na hory odstěhovat ...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:29

krásná cena šviháku :-)

Jinak jsem se teď zastavil u okna s teploměrem, a ono tam +5 :-( :no: Tenhle štědrý den bude o5 na blátě :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.12.09  12:22

Za lyžování jsem taky dostal nějakou cenu: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  12:21

No už to mam za chvíli >:D

Já sem vázaný jarníma prázdninama které mi vychází od 31.1 do 7.2 .. jindy bohužel nemůžu .. V Itálii jsem ještě tedy nebyl ale ve Francii je fakt asi nejkvalitnější lyžování. Ale tak takové Val Di Fiemme by nemuselo být špatné :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:17

jednou na to dojde dundeee;) a poznáš že nepůjčuje :-D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  12:16

no já pravě uvažuji jak to udělám, protože mám celý leden zkouškové a pak asi někam vyrazím. Musím ale právě domluvit nějakou bandu, ještě jsem nad tím ani neuvažoval a jelikož jedna známá má taky cestovku tak mi vždycky pohlídá nějake LastMomenty a je to vymalovane. Minulý rok jsme chtěli jet, měli jsme zájezd do Itálie a 75% posádky onemocnělo(3ze 4, včetně mně) takže se to zrušilo a neuvěřitelně mně to sr.lo....takže tento rok bych chtěl aspoň pár dnů :/
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…