BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 22.12.09 12:49
« Re: LES 2 ALPES
přesně tyhle 2 lyžařské areály jsou velmi atraktivní, chtěl jsem vyzkoušet minulou sezonu ještě Tonale - Ponte di Legno, slyšel jsem chválu...Jinak rakouske alpy znám jenom v létě ale taťkův společník tam jezdil pravidelně a když trefil 2x za sebou 4dny v kuse špatné počasí tak už jezdí spíš Itálii/Francii.... -
Vampix(Diesel Power) 22.12.09 12:36
krouží nám v žilách podobná krev Dundee... Můj sen je odstěhovat se do kanady do Whistleru, byl jsem tam asi 2 roky zpátky v létě a takový bike park, prostě největší no. Prostě paráda fakt mi nic nechybí a v zimě luxusní středisko, však tam teď bude olympiáda. A když už ne odstěhovat tak mít tam aspoň chatu a jezdit tam na měsíc v létě a na měsíc v zimě.... -
-
Vampix(Diesel Power) 22.12.09 12:16
no já pravě uvažuji jak to udělám, protože mám celý leden zkouškové a pak asi někam vyrazím. Musím ale právě domluvit nějakou bandu, ještě jsem nad tím ani neuvažoval a jelikož jedna známá má taky cestovku tak mi vždycky pohlídá nějake LastMomenty a je to vymalovane. Minulý rok jsme chtěli jet, měli jsme zájezd do Itálie a 75% posádky onemocnělo(3ze 4, včetně mně) takže se to zrušilo a neuvěřitelně mně to sr.lo....takže tento rok bych chtěl aspoň pár dnů :/