BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.12.09  17:39

« Re: LES 2 ALPES

M3 na blbnutí a okruh, 320D v létě do chorvatska, 320si na okrsky a 330i na rychlé dálniční přesouvání ..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  17:28

Na co? >:D z tohodle vyběru bych bez urážky bral M3 na léto 330i(ale přidal bych ještě x-ko) na zimu a byl bych spokojeny.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.12.09  17:22

ja chci Honzovou M3,tvojí 320D, Wiiovou 320Si a Ypsilonovoz 330i >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  17:15

Bu Bu Bu

edit: Ja chci tu honzovou M3 :(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  16:24

jj měj se, se pak domluvíme ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  16:20

Jdu od počítače. Tak se měj(te). Zaťal
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  16:18

Jsem pro.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  16:16

No geologie je az v druhem semestru ;-) Takze jeste nevim koho budu mit, ale kazdopadne diky za tipy.. kdyztak ti jeste budu psat >:D Popripade se muzeme potkat nekdy v lednu ve skole na osobni seznameni :*) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  16:12

>:D ZETE jsem měl vypracované všechny varianty testu co dává, takže hodně fraška. A pokud máš na Geologii Schreffela nebo jak se to píše, tak ten má zkouškové písemky už asi 20 let stejné. Všechno jsem si vypracoval dopředu, dostal jsem tu vyriantu, co jsem uměl nejlépe a on mi to dal tehda za 3 a řekl mi, že velmi mizerná práce... :D:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  16:09

No tak to by měl bejt cajk >:D Ted uz jen napsat ten zapoctak.. Jinak asi nejvetsi fraska byl zapoctak ze základů ekonomie >:D >:D rozdával od předu a vlna výspedků se valila asi 3 řady za ním >:D >:D :yes: Takže buďto 95% lidi projde, nebo 95% lidi neprojde >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  16:06

Tak to by zkouška měla být v klidu. Psal jsem u něho zápočet a sedl si s novinama do B286 roztáhl je před tvář a nic ho nezajímalo. Brácha u něho měl dokonce 1. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  16:04

jj mame to tak, mam ho jako prednášejícího...
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  15:54

Vy máte z chemie teď i zkoušku, že? My ji kdysi neměli, byl to jen zápočet... Máš Grunwalda?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  15:50

HonzaBa:
    Existuje tu funkce editovat příspěvek >:D >:D
    Jinak jsem na tom podobne.. taky jsete nemam zapocty.. celkove skoro vsechny :no: ;-\ respektive mi chybi z YTD a CHE.. SM1 jsem uz vzdal, respektive mi bylo vzdano kdyz jsem pos.ral druhy pokus o zapoctovy test >:-[] >:-[] :no: :-(
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  15:46

Ještě jsem zapoměl... Čau.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  15:45

No zatím ještě ne... Nemám hotové ještě 2 zápočty, tak uvažuju, že bych se do toho pustil. Jinak hned 4.1. zkouška. Tak jsem zvědav jestli tam půjdu nebo jako obvykle to odsunu co nejdál to jde >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  15:38

Cau HonzíkuBa... Koukal jsem ;-) Já ti říkal, že to půjde rychle :yes: Jak jinak je? :-) zacal ses uz pripravovat na zkousky? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  15:12

Zdravím Vás. Tak se mi přeci jen top 10 povedla. A to celkem pěkně... >:D Tak uvidíme jak dlouho to vydrží.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  14:22

Kysky:
    Bohuzel jsem tu nebyl a tak nebyla předem domluvená přezdívka... takže až za 2000 neco bude >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  14:17

Vampi: Co máš za new nick? další stovka pokud se nemýlím
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…