BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  18:26

« Re: LES 2 ALPES

Kysky:
    Ja ti to neberu ;-) Pro mě je SUV synonymem pohodlí a dalekých cest, takže i nepřemrštěné spotřeby a měkého podvozku... takze X5 35d by pro me byla idealni ;-) :yes:

Peta:
    přiznej se, že máš ty tepláky s gumou pod nohu >:D >:D :yes:

KTM:
    Cau člověku >:D Ber M3 (nebo STI), ale to je muj subjektivní názor ;-)
  • 00 Reagovat !

foto -KTM-nejlepsi-motorka-sveta---

..KTM-nejlepší motorka světa:-)) 22.12.09  18:26

« .

Čau chlapáci,mám před jarem dilema,snad poradíte :-) :-) Chci prodat Toyotěnku a koupit něco svižnějšího..Imprezu,Ford Rs nebo M3-5???Poraďte
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  18:21

PeT-a: tak to je hustý >:D Ale tam měl parádní tepláky :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  18:20

Vlhký Wii: No jako je fakt že je to zbytečný, ale já mám rád SUV a silný kor, tohle je to co by se mi moc líbilo. :yes: BMW je moje značka, X6 je skvelé auto, SUV = prostornost, a když člověk chce a má dobrou náladu, tak si může i zazávodit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.12.09  18:20

kysky: bylo bylo >:D >:D

Wii >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  18:15

kysky:
    X5M.. prijde mi to jako zbytečné auto... ale proti gustu žádný dyšputát ;-) :yes:

Peta:
    Tak tak >:-[] :yes: A nelichot tomu Ypsimu, jel jsem s tím a to jedeš, zatočíš a jede pořád rovně.. něco jako ty velký těžký americký káry, možná ještě horší >:-[] >:-[] >:-[] (džouky) >:D >:D sedí to perfektně... souhlasim s tebou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  18:14

PeT-a: >:D >:D >:D >:D to je takovej styl že bych to řekl do Bolka Nudlovky a speciálně do Kurwaghoši guten tag, ale tam to určo nebylo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.12.09  18:11

..."co nosím doma nejradči, tepláky, doktore, co nosím doma nejradči, tepláky....to musí větrat, rifle by mě tlačily na kulách" >:D >:D

Ypsi....Nejsi rád za dálniční koráb?? >:D Tak 330i je takový přelom no.....kdybys měl takovou 550i, tak to už vážně na okrsky moc není, 3er je v poho..... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  18:08

Vlhký Wii: no pak jsem to upravil na pudel >:D

Jinak X5 bych bral, a nejradši M :-) :yes:

PS: co spocený koule? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  18:06

Kysky:
    Jo vybavuju si ze se tu neco objevilo, ale nebylo to k rozlusteni, jelikoz se zobrazili jen hvězdičky >:D :-!

Ypsi:
    Mas hezké sny >:D :yes: Tesim se az si to jednou splnis a neco mi pujcis, teda az na tu X5 8-s >:D Tu si pujcovat nepotrebuju a osobne bych volil 35d ;-) :yes: :yes:

PS: taky mam tepláky >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  18:05

PeT-a: >:D >:D >:D >:D Tepláky nosí jenom správní teplometi :yes: >:D Proto je mám taky na sobě >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  18:04

ypsilon: Slušnej seznámek roční garage :-) Ale na okruh by stačila taky nějaká supervýkonná čtyřkolka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.12.09  18:03

>:D >:D haha...jasné, neboj, snad mě nevykouká .....ne, mám trenky i tepláty.......vážně jak u teplometů tady >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 22.12.09  18:01

zdravim chlapaci :-)

peta-tak ty a sampus delate z meho sportovniho nacini dalnicni korab,to mam opravdu radost >:D >:-[]

vampi-hele mel jsem moznost M3 mit a porad si nekdy rikam,jestli jsem neudelal chybu,ale kdyz prijede skorobracha se svou M3 e46 a postavi se nase kary vedle sebe,tak e46 vypada uz trochu stare a ja jsem taky trochu povrchni vid ;-) a taky bych se bal provoznich nakladu,bo ,i kdyz to asi nevypada, si vse platim sam a dily na M3 jsou porad drahy :-( kazdopadne dalsi kary budou eMko a nakej gazik na zimu,ale to je jeste ve hvezdach :-)

jinak kdyz jsme u toho sneni:m3 csl na okruhy nebo udelana m3 e46,x5 30d na cesty,novy skyline,Z8 na letni cruising a sti na zimni radovanky >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  18:01

Vlhký Wii: >:D Jj toho jsem myslel zezačátku ale pak mi došlo že to bylo něco většího >:D
    Já jsem navrhoval, ale žádná reakce na to nebyla, asi to bylo moc sprostý >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  18:00

Vampi:
    Jasne, jen si z tebe dělám "prd.el" >:D >:D Taky bych bral M3 E90 vsema deseti, ale jsem s 320si na 100% spokojen ;-)

Peta:
    Takze doma uz bez trenek jo? kdyz v nich teda nechodíš >:D >:D Tak to si zatáhni závesy at te sousedka Bohymíra nevykouká >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.12.09  17:56

Wii

čao, dneska to hřeje dobře >:D , protože se venku oteplilo, auto topí jak zběsilé, doma taky hic....ale v trenkách nechodím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  17:54

Dneska je až moc teplo :-(

Jinak celková spokojenost je 10, protože s ním spokojený jsem, ale vždycky může být líp a pak pokud by jezdil bez poruch a v pohodě tak by to bylo opět za 10 :-P
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  17:50

Pánové... Máme co máme a kdo není spokojený, tak jaktože u vašeho auta vidím "celková spokojenost: 10"? >:D >:D >:-[]

Kysky:
    Caaau! On byl i delfín, ale ten se jmenoval jinak.. Myslím že "delfín Filip " >:D >:D

PS: navrhoval jsem ti at neco vymyslis!!! ;-) Tak muzes pomoct s "darkem" v podobě nicku pro 2000 prispevek >:-[] :yes:

Vampi a Peta:
    Nazdar teplometi, tak jak to dnes hřeje? :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  17:43

Vlhký Wii: Aha
    PS: už jsem si vzpomněl jakýho delfína mi to připomíná :yes: >:D Byla to kosatka a jmenovala se Wili >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…