BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 22.12.09 18:20
« Re: LES 2 ALPES
Vlhký Wii: No jako je fakt že je to zbytečný, ale já mám rád SUV a silný kor, tohle je to co by se mi moc líbilo. :yes: BMW je moje značka, X6 je skvelé auto, SUV = prostornost, a když člověk chce a má dobrou náladu, tak si může i zazávodit :-) -
Wiii 22.12.09 18:15
kysky:
X5M.. prijde mi to jako zbytečné auto... ale proti gustu žádný dyšputát ;-) :yes:
Peta:
Tak tak >:-[] :yes: A nelichot tomu Ypsimu, jel jsem s tím a to jedeš, zatočíš a jede pořád rovně.. něco jako ty velký těžký americký káry, možná ještě horší >:-[] >:-[] >:-[] (džouky) >:D >:D sedí to perfektně... souhlasim s tebou ;-) -
PeT-a (RSKa) 22.12.09 18:11
..."co nosím doma nejradči, tepláky, doktore, co nosím doma nejradči, tepláky....to musí větrat, rifle by mě tlačily na kulách" >:D >:D
Ypsi....Nejsi rád za dálniční koráb?? >:D Tak 330i je takový přelom no.....kdybys měl takovou 550i, tak to už vážně na okrsky moc není, 3er je v poho..... :yes: -
Wiii 22.12.09 18:06
Kysky:
Jo vybavuju si ze se tu neco objevilo, ale nebylo to k rozlusteni, jelikoz se zobrazili jen hvězdičky >:D :-!
Ypsi:
Mas hezké sny >:D :yes: Tesim se az si to jednou splnis a neco mi pujcis, teda az na tu X5 8-s >:D Tu si pujcovat nepotrebuju a osobne bych volil 35d ;-) :yes: :yes:
PS: taky mam tepláky >:D >:D :yes: -
ypsilon 22.12.09 18:01
zdravim chlapaci :-)
peta-tak ty a sampus delate z meho sportovniho nacini dalnicni korab,to mam opravdu radost >:D >:-[]
vampi-hele mel jsem moznost M3 mit a porad si nekdy rikam,jestli jsem neudelal chybu,ale kdyz prijede skorobracha se svou M3 e46 a postavi se nase kary vedle sebe,tak e46 vypada uz trochu stare a ja jsem taky trochu povrchni vid ;-) a taky bych se bal provoznich nakladu,bo ,i kdyz to asi nevypada, si vse platim sam a dily na M3 jsou porad drahy :-( kazdopadne dalsi kary budou eMko a nakej gazik na zimu,ale to je jeste ve hvezdach :-)
jinak kdyz jsme u toho sneni:m3 csl na okruhy nebo udelana m3 e46,x5 30d na cesty,novy skyline,Z8 na letni cruising a sti na zimni radovanky >:D :yes: -
-
Wiii 22.12.09 17:50
Pánové... Máme co máme a kdo není spokojený, tak jaktože u vašeho auta vidím "celková spokojenost: 10"? >:D >:D >:-[]
Kysky:
Caaau! On byl i delfín, ale ten se jmenoval jinak.. Myslím že "delfín Filip " >:D >:D
PS: navrhoval jsem ti at neco vymyslis!!! ;-) Tak muzes pomoct s "darkem" v podobě nicku pro 2000 prispevek >:-[] :yes:
Vampi a Peta:
Nazdar teplometi, tak jak to dnes hřeje? :-! >:-[]
Ja ti to neberu ;-) Pro mě je SUV synonymem pohodlí a dalekých cest, takže i nepřemrštěné spotřeby a měkého podvozku... takze X5 35d by pro me byla idealni ;-) :yes:
Peta:
přiznej se, že máš ty tepláky s gumou pod nohu >:D >:D :yes:
KTM:
Cau člověku >:D Ber M3 (nebo STI), ale to je muj subjektivní názor ;-)