BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
PeT-a (RSKa) 22.12.09 18:42
« Re: LES 2 ALPES
Wii
Focus RS je čtyřkolka, takže s ní ujedeš i v zimě (narozdíl od M3,M5) a v STičku bych v létě zas do chorvatska taky nejel >:D .....myslel sem to prostě jenom jako takový kompromis...samo, že BMW nebo STi mají jiné plusy a RS zase mínusy.....
Mizím, čago....
Bíle tílko sem teď sundal >:D ;-) -
-
Wiii 22.12.09 18:35
Peta:
Co je na Focusu RS idealni na denni jezdeni? >:D >:D
Kysky:
Mel jsem X5 35d v lete ujcenou na vikend od AuTecu a jede to mazácky. Celkem srovnatelně pružné na rovince jako v našem Fordu Explorer V8 a v zatáčkách obrovské překvapení jak to drží :yes: Jen tam byl hroznej nesmysl šířka pneu >:D >:D Asi 315 vzadu a 275 vpredu >:D >:D :-! -
ypsilon 22.12.09 18:34
kysky-tak na okruh jen zadokolku a to kvuli rizeni..ctyrkolky na okresky a na zimu ;-)
wiicko-no dobre ty lumpiku >:-[] >:-[] Ti jeste nekdy pujcim auto,mas to u me schovany a dal se radsi nevyjadruju >:-[] >:D
peta-tak tebe kamarade musim nekdy svest,abys zmenil nazor na muj mnichovskej skalpel >:D ;-) -
PeT-a (RSKa) 22.12.09 18:28
« Re: .
pěkné dilema..... >:D
Pokud budeš auto denno denně používat tak asi Focus RS, pak M5, M3 ....Impreza je takové kouzelné auto, ale dost nákladné na provoz a ne přiliš kultivované, spíš taková hračka na zimu :-)
Takže já ačkoliv srdcem Baworista říkám Focus RS (pokud tím Ford RS, myslís Focusa ;-) )