BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 22.12.09 21:00
Šviháku:
ty se to tu snažíš všechno vyžírat >:D Nmůžu ti přece dávat každý den zlatého bludistaka >:D >:D
Vampi:
Ok, zitra jdu do pujcovny >:D >:-[] :yes:
Kysky:
Diky, recenzi na RX450h sem pridam nejak po zkouskovym... ted na to nemam cas a ani chut neni 8-s Jinak s cim sis to spletl? S Rangerem? nebo snad Maverick? >:D >:D
PS: Ypsi mel na mysli hlavne Gallardo verzi Valentino Balboni, coz je zadokolka ;-) :yes: Ale bprec to je, ackoliv jsem ho do nedávna neznal >:D -
David Silver 22.12.09 20:58
« Re: LES 2 ALPES
Ypsilon: Nene, tím mě nenaštveš, přeju ti to :-) :yes: Dobrým lidem já takovéto věci přeju :yes: Tam bych dělal brigádu rád taky, klidně zadarmo :-) :-) :*) Bych byl v sedmým nebi :yes:
Aha, to jsem četl v programu že bude ten pol... Ale mě se TG moc nelíbí, to jejich kecání mě nebaví, ale občas se dívám na hlavní test pořádný káry :-)
Valentino Balboni je borec :yes: A slušně si to dává na italských silničkách :-) :yes: :yes:
viz: [odkaz] -
Wiii 22.12.09 20:44
Švihák:
Zdravím... pár termínům nerozumím >:D >:D >:D (chapu ze si delas srandu) Sis přišel pro dalšího bludištaka, neboco te privádí? >:-[]
Vampi:
nesmysl muze znamenat jako ze to bylo silene veliky, nepsal jsem ze by se na tom spatne jezdilo ;-) To se jezdi dobre :yes:
PS: Dobrý večer :-* -
ypsilon 22.12.09 20:36
« Re: LES 2 ALPES
kysky-tak to Te ted asi trosku nastvu..ja jsem u exnera na lambade a bentley ve freyovce vic jak mesic brigadnicil o prazdninach,znam se totiz od malicka s exnorovyma,jsou to nasi dobri znami ;-) mel jsem moznost ridit RS4,S6 a S8,ponac se tam servisujou novinarsky(importersky)kary a jednou jsem ridil i lp 640,ale to jen z parkoviste pred salon >:D
no s tim top gearem jsem se spletl,ponac ho davaj az v patek :-)ale je to ten jak hledaj severni pol..may a clarkson autem a hammond na sanich,fakt p.rdel >:D :yes:
wiicko-presne valentino balboni rullezzzz!! >:D :yes: -
Wiii 22.12.09 20:35
Kysky:
To že mám FB je pravda. Najdes me ve skupine moje.auto.cz poslední příspěvek a křesním jménem si to ověř. Ale když si mě přidáš, stejně to auto nenajdes, protoze jsem ho jen nekam pridaval do skupiny a jediny zaznam o tom kam ja na me zdi v červnu >:D >:D
Jinak Explorer 07 kterého vidís na fotce šel už pryč, vzal si ho bratr do firmy a teď máme místo toho RX 450h :yes: :yes:
PS: jakej Explorer se prodaval v CR? >:D o vubec nevim, ze nejakej byl oficialne... my meli kdysi jeste tohoto z roku 98 [odkaz] to uz je jen ilustracni foto, fotky jsou nekde kdovi kde v jinym pocitaci >:D -
Wiii 22.12.09 20:27
Kysky:
Kuli to be jsem asi pul stoleti hledal fotku z mého vypůjčení X5 od Autecu.. nakonec jsem zjistil ze to byl červen, ackoliv jsem si myslel ze srpen... jedinou kopii fotky mam totiz na FB >:D >:D
Ypsi:
Souhlasím s tebou ;-) Lambo se zadním pohonem bude na okruhu rychlejsí nez ctyrkolka od Lamba ;-) :yes: Už jen rozdíl váhy ;-) -
David Silver 22.12.09 20:20
« Re: LES 2 ALPES
Ypsilon: Aha, to bude těžší. Lamborghini je moje nejoblíbenější značka s BMW, akorát, v Lamborghini jsem ještě nikdy neseděl :'-( :'-( :'-( A viděl jsem v životě pouze jedno jediné Lamborghini. Jel jsem v červnu kolem Exnera když vykládali z kontejneru LP670-4 SV aby se za pár dnů mohlo přesunout do Brna na autosalon. Nádherný zážitek! Nevěděl jsem co je to za Murci, totálně jsem ho bez křídla nepoznal. Ale mráz po zádek mi krutě projel :-) Moooooooooc se těším na další setkání s vozem značky Lamborghini!!! :yes:
Ten TopGear, to je kterej? Já v neděli viděl nějakej opakovanej, tam testovali Murci L147 Roadster. To je ten díl?
svihak- dobra rekonstrukce >:D >:D :yes:
vampi-inu dobra stedry kamarade,tak kdyz si u toho rozdavani,tak ja si na tebe jeste vemu m3 gts,diky >:D :yes: