BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 22.12.09 21:19
« Re: LES 2 ALPES
průjmák:
Ty jsi teda malý pívo >:D A máš pravdu, omylem jsem to tam přidal i s obrázkem skryté recenze na RX... jsem si vsimnul az pozde.. uz jsem to smazal >:D :yes:
PS: gratuluji ti k novému nicku a doporucuji toto jako profilovku [odkaz] >:D >:D
Švihák:
Ty už jsi zase starý brach >:D Jinak očekávám opět nějakou krásnou děkovačku >:D >:D :yes:
Ypsi:
Netusim... A nevis jak je to se starym Exnerem? zije jeste vubec? ;-\ -
Wiii 22.12.09 21:16
Tak já to rozseknu: Za 2000 bude nick "mám průjem" >:D >:D
A Švihákovi zasílám jeho dalšího Zlatého Bludišťáka >:D >:D :yes: Gratuluji, jsi ve vedení s velkým náskokem:
Stav ZB:
Švihák - 3
Kubyyyk - 1
xganga - 1
ReznikCZE - 1
PS: jen dodávám, že na lidi kteří jsou v současné době výherci jiného nicku se nepočítají, takže pokud to budu já, padne tento nick na poradové císlo 2001 atd atd. ;-) :yes: -
David Silver 22.12.09 21:11
Vlhký Wii: Nevím jakto, ale před asi třema nebo čtyřma dny jsem viděl (nevím jak >:D ) u tebe ještě druhou recenzi s názvem Lexusu...
Aha, tak topotom jo >:D
Já se těším na velký prázdniny :-) :yes: Pojedu do Pražénky a určitě se kouknu k Exnerovi :-) :-)
V tom si tak vybavuju >:D , jsme se na škole (na střední) ptali učitelky na základy němčiny jestli pojedeme do rakouska na exkurzi a ona že jo, ale neví kdy. No a já jakožto automobilovej blázen jsem se zeptal: A to pojedeme do Vídně nebo nějaký pr.dele kde nám bude stát maximálně péro z výstřihu našich spolužaček? >:D -
Wiii 22.12.09 21:07
Kysky:
Kdes to vykoukal? >:D
Jinak z toho si nic nedělej, kdyby jsme je nemeli doma, taky se o ne nezajímám >:D
Ypsi:
Zná asi toho staršího, respektive toho co vedení převzal po starém Exnerovi ;-)
PS: dáme za tu rekonstrukci Švihákovi dalsiho zlatyho bludistaka? >:D
PPS: nejake navrhy na nick pro 2000 prispevek? >:D videl bych to na "Delfín Filip" vid Kysky >:D >:D :yes:
potlesk...
pláč...
dlouhý potlesk...
slzy, pláč...
dojetí...
No, vrátil jsem se, tohle mě povzbudilo, tak ti kteří mi posílali hlasy, posílejte dál... ;-)