BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 22.12.09 21:54
« Re: LES 2 ALPES
Vlhký Wii: nestáhl, to jsem nestihl...
PS: TDU by mě dost bavilo... Po tom co jsem to odinstaloval jsem se na internetu díval na minimální konfiguraci PC, no a všechno vyhovovalo tak akorát, akorát procesor, ten místo 2200MHz má 400MHz >:D >:D -
David Silver 22.12.09 21:49
« Re: LES 2 ALPES
Vlhký Wii: no to já jsem si showroomy s takovýma kárama jenom projížděl a dával jsem si testovací jízdy >:D Ty peníze jsem měl jenom z převážení vozů z místa na místo... :-) SLR a Murci jsem si projel, super káry :-) V reálu musej bejt ale mnohem lepší :-) -
David Silver 22.12.09 21:42
« Re: LES 2 ALPES
Vlhký Wii: né, ale že to vyřeší aspon to, že se budu moci vozit v pořádných autech a né ve schnilým TéTéčku :-! Takže jsem si nakoupil Viper SRT10 a Corvette Z06 a jako auto na reprezentaci a hledání závodů Audi A6 :-)
PS: já jezdím na PC s M3 E92 ale moc Vám, co máte BMW v reálu, závidím -
David Silver 22.12.09 21:38
Vlhký Wii: nene nelíbí >:D Moje nynější znamená průjem >:D
No sekalo se mi to tak jsem se snažil pomocí všech možných cheatů si tam dát peníze, protože se to sekalo hlavně při závodech... No a nakonec dneska jsme to odinstaloval, protože se mi kvůli tomu sekalo i BMW M3 Challenge, což nebudu trpět -
Wiii 22.12.09 21:33
Ypsi:
Myslel jsem že je starší 8-s
průjmák:
tobe se nelíbí mnou navrhovana fotka? >:-[] A co znamena ta co tam mas? Jinak cos hackoval na TDU? >:D Taky jsem je dost paril.. nekde mam i originalku, ale tu jsem poridil za par korun jen kuli online parbe, ktera mi ve vysledku vubec nesla spustit >:D >:D
Švihák:
:yes: :yes: :yes: >:D
Sice nevím co by říkali kdybych si tam vzal volant a seděl bych u toho jejich 35cm vysokýho stolku pro malý děti aby si malovali... >:D Ale mohlo by to být zajímavý
>:D OKej, dík za radu, myslím že se mi bude zdát o Lamborghini :-) :-) Dobrou noc, taky za chvíli pudu..