BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:58

« Re: LES 2 ALPES

Vlhký Wii: no já mám už trošku starší PC, ale měnili jsme pamět a grafárnu, ale očividně to chce procesor, ale to si radši ty hry odpustím :-) Na notebooku je dobrý že tu hru můžeš pařit třeba v čekárně u doktora když tam dvě hodiny čekáš...
    Sice nevím co by říkali kdybych si tam vzal volant a seděl bych u toho jejich 35cm vysokýho stolku pro malý děti aby si malovali... >:D Ale mohlo by to být zajímavý

>:D OKej, dík za radu, myslím že se mi bude zdát o Lamborghini :-) :-) Dobrou noc, taky za chvíli pudu..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:56

Průjmák:
    No já to v pohode rozebíhám na notebooku.. popravde nic jinyho ani nevedu ;-)

PS: hele Průjmáku, já jdu na kutě, tak dobrou noc a pokud by se ti zdálo o hovínkách, tak se radši probud, jinak budes mit hnedý prostěradlo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:54

Vlhký Wii: nestáhl, to jsem nestihl...
    PS: TDU by mě dost bavilo... Po tom co jsem to odinstaloval jsem se na internetu díval na minimální konfiguraci PC, no a všechno vyhovovalo tak akorát, akorát procesor, ten místo 2200MHz má 400MHz >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:54

ŠVihák:
    >:D >:D >:D >:D :yes: škoda ž není po 24té, měl bys už ctvrtýho... >:D >:D >:D :yes: Tak se mi zdá, že ti budu muset nastavit laťku trochu výše než ostatním >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:52

Prujmák:
    no já dohrál komplet single player... (bez cheatů) jinak doufám ze sis stahnul i ten bonuspack autíček :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.12.09  21:52

Už jsem volal kvůli polici, sice dělali že neví co po nich chci, ale nakonec přijeli. Koukali jak vejrové, a polici stejně nepřivezli: [odkaz] ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:50

VLhký Wii: No postupem času by se ta místnost rozrůstala o další místnosti stejně jako Atomium v Belgii >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:49

Vlhký Wii: no to já jsem si showroomy s takovýma kárama jenom projížděl a dával jsem si testovací jízdy >:D Ty peníze jsem měl jenom z převážení vozů z místa na místo... :-) SLR a Murci jsem si projel, super káry :-) V reálu musej bejt ale mnohem lepší :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:47

Dobrou noc taťko Šviháku >:D :yes:

Tak si uvolni více místa, tvým stylem bys měl přistavět jednu místnost jen na bludištáky... takové bludišťárium >:D >:D :yes:

Dobrou noc ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:47

Švihák: Chtělo by to spešl poličku na bludišt'áky ;-) Dobrou noc
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:46

Průjmák:
    No není to špatná volba. Já začínal na TT, pak jsem koupil RS4, následně Noble M400, pak jeste jedno z tech anglickejch maloseriovek (myslim ze je to nejak od A) a skoncil u SLR a Murci :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.12.09  21:45

Hoši, loučím se. Musím jít vyhodit stojan na CD, vázu a jednu kytku. Nemám si už kam dávat bludišťáky... ;-)

Dobrou noc, nová generace MACZ, je dobře že jste tady... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:42

Vlhký Wii: né, ale že to vyřeší aspon to, že se budu moci vozit v pořádných autech a né ve schnilým TéTéčku :-! Takže jsem si nakoupil Viper SRT10 a Corvette Z06 a jako auto na reprezentaci a hledání závodů Audi A6 :-)

PS: já jezdím na PC s M3 E92 ale moc Vám, co máte BMW v reálu, závidím
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:40

Průjmák:
    jsi myslel ze penize te zachránej od sekání? >:D >:D Jinak se ti nedivim, to bych taky netrpěl >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.12.09  21:39

...a talentovaní. Třeba žena dnes řekla, že je až neuvěřitelný, jak ji dokážu rychle naštvat... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:38

Vlhký Wii: nene nelíbí >:D Moje nynější znamená průjem >:D
    No sekalo se mi to tak jsem se snažil pomocí všech možných cheatů si tam dát peníze, protože se to sekalo hlavně při závodech... No a nakonec dneska jsme to odinstaloval, protože se mi kvůli tomu sekalo i BMW M3 Challenge, což nebudu trpět
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:36

Svihák:
    Koukám že jak starej tak novej kája je v RaceFans >:D >:D To vám teda hoši fandím, jste celkem rozrostlí >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.12.09  21:35

Karel Gott (RaceFans)...?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  21:33

Ypsi:
    Myslel jsem že je starší 8-s

průjmák:
    tobe se nelíbí mnou navrhovana fotka? >:-[] A co znamena ta co tam mas? Jinak cos hackoval na TDU? >:D Taky jsem je dost paril.. nekde mam i originalku, ale tu jsem poridil za par korun jen kuli online parbe, ktera mi ve vysledku vubec nesla spustit >:D >:D

Švihák:
    :yes: :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  21:32

Švihák: Jako bych to už někde podobně slyšel... Kde jen to mohlo bejt? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…