BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 22.12.09 21:58
« Re: LES 2 ALPES
Vlhký Wii: no já mám už trošku starší PC, ale měnili jsme pamět a grafárnu, ale očividně to chce procesor, ale to si radši ty hry odpustím :-) Na notebooku je dobrý že tu hru můžeš pařit třeba v čekárně u doktora když tam dvě hodiny čekáš...
Sice nevím co by říkali kdybych si tam vzal volant a seděl bych u toho jejich 35cm vysokýho stolku pro malý děti aby si malovali... >:D Ale mohlo by to být zajímavý
>:D OKej, dík za radu, myslím že se mi bude zdát o Lamborghini :-) :-) Dobrou noc, taky za chvíli pudu.. -
David Silver 22.12.09 21:54
« Re: LES 2 ALPES
Vlhký Wii: nestáhl, to jsem nestihl...
PS: TDU by mě dost bavilo... Po tom co jsem to odinstaloval jsem se na internetu díval na minimální konfiguraci PC, no a všechno vyhovovalo tak akorát, akorát procesor, ten místo 2200MHz má 400MHz >:D >:D
[odkaz]
- tady to sice nevypadá tak dobře, ale má tu skvělou grafiku, občas to hraji.. Ale chce to už fakt slušnej kompl a grafiku aspoň ATI 4850 nebo nVidia 9600GT nebo ještě lépe 9800GT či ty nové 2XX ;-)
tady ještě jeden odkaz:
[odkaz]
Mimochodem Wii-Jay, moc rád tam jezdím s BMW 320si a chování auta je super, krásně se tomu hrne zadek ven..