BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  23:26

« Re: LES 2 ALPES

No ono to není zase tak drahá záležitost celý ten set se dá sehnat tak cca za 10 tisíc :-) což není nějaká strašná cena ;-) mít na to v pokoji místo teda to by bylo ale to bych musel předělat televizi a to se mi nechce >:D tak už to tam mam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 22.12.09  23:24

Dundee, tak to je už pro hodně velký nadšence. Já bych ty prachy radši nacpal do nějaké zadokolky ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  23:24

No tak jasný že to není uplně reálný ale už to k nemá tolik daleko. Tenhle je reálnější [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  23:20

řekl bych že se to blíží k realitě ale hodně blízko no je to relevantní, absolutně necítíš jak se to auto chová no....Dokud nebude cela sedačka a všechno tak to nepujde(tim jsem myslel simulovaž přetiženi atd)....Navíc měníš ve hře auta ale pochybuju že se mění tuhost pedálu a pod....Ale jel jsem na tom, sice jednou a krátce, ale je to zajimavější, jenom to bylo rally a utočit to moc nešlo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  23:17

Minimálně tohle má do reality už hodně blízko :-) [odkaz] má to i klasickou 6 stupnovou převodovku se spojkou. Každý pedál má určitou tuhost :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 22.12.09  23:14

Thomasino, tam je i trať Le Mans? Z toho prvního videa to tak trochu vypadá.
    Ale na to bych stejně potřeboval rychlejší počítač... ptám se jen ze zvědavosti
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.09  23:06

A znáte někdo hru na PC "GRID" ??
    [odkaz]
    - tady to sice nevypadá tak dobře, ale má tu skvělou grafiku, občas to hraji.. Ale chce to už fakt slušnej kompl a grafiku aspoň ATI 4850 nebo nVidia 9600GT nebo ještě lépe 9800GT či ty nové 2XX ;-)

tady ještě jeden odkaz:
    [odkaz]

Mimochodem Wii-Jay, moc rád tam jezdím s BMW 320si a chování auta je super, krásně se tomu hrne zadek ven..
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 22.12.09  23:00

všecko pěkně ale kde to ma do reality ? :-) na hry jsem se vykašlal když jsem si koupil NB a jsem rád no :-) Ale taky jsem tím žil a jednou se k tomu určitě vrátím s prvním synem minimálně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 22.12.09  22:58

Brývečír baworáci
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  22:56

Já už hry na PC nehraju od té doby co mám PS3. Taková FIFA 10 taky není k zahození. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  22:54

Dundee: jdu do toho :yes: Snad stihnu napsat ježíškovi :-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  22:51

Hodně pěkné!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  22:50

Takhel to vypadá. Sice je zatím jen takové demo kde jsou asi jen 5 tratí a asi tak kolem stovky aut. Ale i u toho se dá vyřádit..
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 22.12.09  22:49

To jako fakt takhle vypadá nebo vypadat bude při hře?
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  22:48

Bohužel to tak fakt vypadá .. neuvěřitelnej zážitek třeba s M3 :-) ještě s manuální převodovkou vypnutý všechny stabilizační systémy :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  22:43

Dundee: na Google jsem viděl pár screenů a nevěřil jsem! Fakt! Byl to screen MB SL AMG u nějaký kafárny, záclony v oknech, úplně všechny možný detaily na plastových židlých na letní terase.. Neuvěřitelný prostě
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 22.12.09  22:34

Když už jste u těch her hrál někdo někdy Gran Turismo 5? na PS3? :-) [odkaz] opravdu to takhle vypadá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.12.09  22:06

:yes: :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.09  22:01

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 22.12.09  21:59

ten remi je fakt vul >:D :yes:
    [odkaz]

a dobrou svihaku :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…