BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ricardo 23.12.09 00:03
« Re: LES 2 ALPES
Thomasino, můžeme to někdy probrat podrobněji? Já jsem na sledování vývoje v oblasti nových počítačů dávno úplně rezignoval, takže ani pořádně nevím která bije... Na myšlence více než jednoho počítače mě akorát děsí myšlenka neustálého přetahování souborů a hrozba, že novější verzi souboru omylem nahradím starší. -
Thomasino 23.12.09 00:00
Já jsem zastáncem mít stále doma jeden stolní kompl, ve kterým není problém po roce vyměnit grafiku nebo procesor a k tomu mít menší lehký notebook (12"-14", max.2kg), který nemusí být až tak našlapaný a díky tomu že nemá právě pořádnou grafiku, tak vydrží dlouho na baterky ;-)
Jednu dobu to už vypdalo, že stolní PC budou končit a notebooky je vytlačí úplně, ale stále se prodávají bez nějakého poklesu vesele dále.. Jsou ve stejném výkonu stále o hodně levnější ;-)
edit: správnej postřeh, Labele! Taky jsem si říkal, co si to tam tou druhou rukou honí... -
Ricardo 22.12.09 23:50
Tak Le Mans bych chtěl opravdu zkusit, ten si člověk totiž za normálních okolností (pokud nestartuješ :-) ) celý projet nemůže.
S počítačem se určitě ozvu, příští rok to chci řešit, protože ten můj veterán je na úrovni dnešních notebooků tak za 7 tisíc >:D Určitě to bude zase notebook, to na hry asi není vůbec ideální, ale já jsem si už zvykl a představa, že klasické PC se nedá snadno přenést ani do druhé místnosti mně už vadí. S autama je to vlastně stejný, tam se taky jednou rozmlsáš a už není cesty zpět >:D -
Thomasino 22.12.09 23:49
Ty jsi tam měl odkaz tuším na předchozí model G5, tohle je už G27.. Ale 8500 litru na něj taky zatím nemám :-( Používám obyčejný Genius, ale stačí mi to.. Kdysi jsem měl Logitech MOMO v kůži, ale v některých hrách tenkrát nefungovala dobře ta zpětná vazba.. Hlavně dneska ty hry jsou s tou skvělou grafikou už někde jinde a taky to chování vozu je bezva.. Nicméně není nad to se jet pořádně projet s "živým" autem po okreskách!! >:D -
Thomasino 22.12.09 23:41
Ricardo, je tam i Le Mans :-) Rychlejší kompl to už chce.. Ale kdyby jsi náhodou chtěl v budoucnu nějaký kupovat, tak se ozvi, tobě udělám fakt super cenu ;-) Prodáváme to opravdu ve velkým..
Ono i tento volant by stačil k normálnímu stolu:
[odkaz]
- samozřejmě není cítit, co se ti děje pod zadkem, to je jasný... -
-
Vampix(Diesel Power) 22.12.09 23:20
řekl bych že se to blíží k realitě ale hodně blízko no je to relevantní, absolutně necítíš jak se to auto chová no....Dokud nebude cela sedačka a všechno tak to nepujde(tim jsem myslel simulovaž přetiženi atd)....Navíc měníš ve hře auta ale pochybuju že se mění tuhost pedálu a pod....Ale jel jsem na tom, sice jednou a krátce, ale je to zajimavější, jenom to bylo rally a utočit to moc nešlo >:D